Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(diamondness @ 2010 03 04, 21:01)
Toki efekta tikrai duoda Panten sampunai ir balzamai su juoda spalva ant pakuotes,men tai pries tai nei vienas sampunas nebuvo tokio efekto daves,anksciau nenaudodavau purinamuju,o dabar tokius beveik vien ir teperku smile.gif Dabar turiu Klorane purinamaji-purina,bet ne taip kaip Pantene,todel nusipirkau Pantene balzama ir iskart plaukai puresni smile.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif O jis būtent pakelia plaukus nuo šaknų? Nes man tai yra svarbiausia, nes būna purinančių šampūnų, kurie tiesiog išpučia plaukus, o viršugalvyje vistiek prisiploję lieka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 04, 23:32)
Ačiū už patarimą  4u.gif O jis būtent pakelia plaukus nuo šaknų? Nes man tai yra svarbiausia, nes būna purinančių šampūnų, kurie tiesiog išpučia plaukus, o viršugalvyje vistiek prisiploję lieka  unsure.gif

Sitas kaip tik ir pakelia prie saknu labiausiai,bent man mirksiukas.gif

Gal kuri bandet is Catrice ankstesnes purple kolekcijos tusus? Dabar viskas po 4Lt,tai niezti isbandyti,vis tik keli lt rolleyes.gif Ir noriu butent pabandyt violetines spalvos isigyti,tik nezinau,kaip aplamai ta violetine ant blakstienu atrodo g.gif Ar labai matosi,kai buna su violetiniu padazyta,ta prasme labai skiriasi nuo juodo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 03 05, 20:59)
Sitas kaip tik ir pakelia prie saknu labiausiai,bent man mirksiukas.gif

Gal kuri bandet is Catrice ankstesnes purple kolekcijos tusus? Dabar viskas po 4Lt,tai niezti isbandyti,vis tik keli lt rolleyes.gif  Ir noriu butent pabandyt violetines spalvos isigyti,tik nezinau,kaip aplamai ta violetine ant blakstienu atrodo g.gif Ar labai matosi,kai buna su violetiniu padazyta,ta prasme labai skiriasi nuo juodo? biggrin.gif

Kažkada paauglsytėj turėjau violetinį tušą, tai galiu pasakyt, kad labai skiriasi nuo juodo smile.gif Na, žinoma ir nuo tušo priklauso, ta violetinė gali būti labai labai tamsi, tuomet gal ne toks didelis skirtumas būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau catrice mineralinę pudrą, tai kol kas lyg ir visai nieko tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 03 06, 18:15)
nusipirkau catrice mineralinę pudrą, tai kol kas lyg ir visai nieko tokia  g.gif

Biri ar pretuota?
Kiek mokėjai? wink.gif
Kaip maskuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 kovo 2010 - 19:11
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 03 06, 19:15)
nusipirkau catrice mineralinę pudrą, tai kol kas lyg ir visai nieko tokia  g.gif

As irgi turiu,presuota,tai veidui nenaudoju,tik kaklui,jei papudravus veida kiek spalva nuo kaklo spalvos skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 06, 20:11)
Biri ar pretuota?
Kiek mokėjai? wink.gif
Kaip maskuoja?

Biri. Mokėjau tiksliai nepamenu.. Tarp 14-17lt berods.. O maskuot pas mane nelabai ką yra, tai nelabai ir papasakosiu, o ir šiaip tepu jau po makiažo pagrindo, kuris kaip ir sulygina viską blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cukrinė_Siela*: 06 kovo 2010 - 20:07
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 03 06, 22:07)
Biri. Mokėjau tiksliai nepamenu.. Tarp 14-17lt berods.. O maskuot pas mane nelabai ką yra, tai nelabai ir papasakosiu, o ir šiaip tepu jau po makiažo pagrindo, kuris kaip ir sulygina viską  blush2.gif

O kuri atspalvis turit? ax.gif
Atsakyti
030 Medium beige ax.gif
Atsakyti
nu man labai patinka dvi preimones "is pigiuju" mirksiukas.gif . Tai brodzine rutuline pudryte Golden Rose ir Ruby Rose seseliai (2 numeriukas). wub.gif Seselius perku jau nzn kelinta karta, isnaudoju ir vel juos perku. Grazios spalvytes, ilagai issilaiko, blizga wub.gif Mano labai daug draugiu sios firmos seselius naudoja ir visos patenkintos. thumbup.gif O pudryte naudoju vietoj skaistalu, taip pat graziai atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir as geresnes pudros uz golden rose neradus, jau visokiu turejau, net paciu brangiausiu, o atradau sios firmos, veidas pamaskuotas, matinis niekada neblizga o kaip kvaile leisdavau pinigus brangiausiom, net paziurejau sudeti nuo visu lancome, givenchy mazai kuo skirias
Atsakyti
Is tiesu ir su pigesnemis priemonemis galima pasiekti toki pati rezultata kaip paklojus kruva pinigu.
Atsakyti