Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 03 02, 22:12)
Ale man tas pats su Berzu toniku... Sugedo jau pirma karta naudojant. Galvojau, kad galbut as vista nemoku naudotis  bigsmile.gif . Bandziau dar pataisyti, bet snipstas gavosi. Tai sakiau perpilsiu i kita flakoneli su purkstuku  tongue.gif

Na va, pacio toniko pripilti i tokias nemazas bankes nepagailejo, o jau purskikliams kokybes pagailejo.... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip idomiai cia jums, man tai kol kas viskas ok su tuo purskikliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 03 03, 12:27)
Kaip idomiai cia jums, man tai kol kas viskas ok su tuo purskikliu smile.gif

man irgi g.gif
Atsakyti
Vadinasi, ispirkome brokuotus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 03 03, 15:21)
Vadinasi, ispirkome brokuotus  lotuliukas.gif

Matyt biggrin.gif pamenu jau kažkuris buvo agafijos purškiklis augimui, kur irgi nebepurškė po kelių kartų g.gif
Atsakyti
Man tas pats buov su vitamininiu purskikliu, tuo rusisku doh.gif
Atsakyti
nu čia geras biggrin.gif jau ilgai naudoju ir kaip tik man tas purškiklis toks patogus, tvirtai laikos biggrin.gif
kai pabaigsiu tą, tai išplausiu ir susipilsiu veidui toniką, smagiau apsipurkšt negu su tais vatos diskeliais terliotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 03, 17:59)
Man tas pats buov su vitamininiu purskikliu, tuo rusisku  doh.gif

Gal galima plačiau, kas čia per vitaminai ir koks poveikis? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, noriu paprašyt patarimo 4u.gif Gal galėtumėt rekomenduot kokį šampūną ar kaukę plaukams, kad jie būtų puresni ir labiau pakilę nuo šaknų? Mano plaukai dažyti, ilgis - iki menčių pabaigos biggrin.gif Labai dažnai tiesinu juos (nes galai sukasi į visas puses), o prie viršugalvio norėtųsi kad pasipūtę būtų, o dabar kaip priploti atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 03 04, 12:47)
Gal galima plačiau, kas čia per vitaminai ir koks poveikis?  blush2.gif

user posted image
va toks purskiklis, poveikio 0 smile.gif nepatinko, kvapas slykstus toks sintetinis doh.gif pusrskiau kokiu 3 kartus, suluzo purskiklis ir ismeciau, nieko vertas,
Uztat labai noriu pabandyti antpila plaukams, apie ji kalbeta pora psl anksciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 04, 14:02)
Sveikos, merginos, noriu paprašyt patarimo  4u.gif Gal galėtumėt rekomenduot kokį šampūną ar kaukę plaukams, kad jie būtų puresni ir labiau pakilę nuo šaknų? Mano plaukai dažyti, ilgis - iki menčių pabaigos  biggrin.gif Labai dažnai tiesinu juos (nes galai sukasi į visas puses), o prie viršugalvio norėtųsi kad pasipūtę būtų, o dabar kaip priploti atrodo  verysad.gif

Kai plaukai labai ilgi,tai nelabai juos nuo saknu ir pakelsi biggrin.gif man visai patiko sitie sampunai ir balzamai is eurokos,yra kazkoks purinantis man atrodo smile.gif gali pabandyt 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 04, 15:02)
Sveikos, merginos, noriu paprašyt patarimo  4u.gif Gal galėtumėt rekomenduot kokį šampūną ar kaukę plaukams, kad jie būtų puresni ir labiau pakilę nuo šaknų? Mano plaukai dažyti, ilgis - iki menčių pabaigos  biggrin.gif Labai dažnai tiesinu juos (nes galai sukasi į visas puses), o prie viršugalvio norėtųsi kad pasipūtę būtų, o dabar kaip priploti atrodo  verysad.gif

Toki efekta tikrai duoda Panten sampunai ir balzamai su juoda spalva ant pakuotes,men tai pries tai nei vienas sampunas nebuvo tokio efekto daves,anksciau nenaudodavau purinamuju,o dabar tokius beveik vien ir teperku smile.gif Dabar turiu Klorane purinamaji-purina,bet ne taip kaip Pantene,todel nusipirkau Pantene balzama ir iskart plaukai puresni smile.gif
Atsakyti