Sveikos,
Norejau paklausti, kokius seselius matinius galetumete parekomenduoti?, esu bandzius nemazai pigiu taciau daug ismeciau
QUOTE(l'eau @ 2009 02 08, 16:58)
o aš tos gaia kaukės niekur neradau. mačiau plaukų kremą,, balzamą, bet kaukės - ne
Jis vadinamas plauku kremu - tokia geltona nemaza banke apie 500ml O balzamas man nepatiko
Papildyta:
QUOTE(Kvakuska @ 2009 02 08, 17:01)
Sveikos,
Norejau paklausti, kokius seselius matinius galetumete parekomenduoti?, esu bandzius nemazai pigiu taciau daug ismeciau
Turejau is Essence - neblogi, gerai pasidengia Man dar Prestige kai kurie patinka.
QUOTE(Malena @ 2009 02 08, 16:58)
O kuo tau Dzintars balzamas netiko?Turi ta pati kuri ir as turiu(sausiems)?Man tai jis geras ir visai nepanasus i Alaus balzama,kuris sausino plauka.
O tu Schauma kokosini balzama esi bandzius?Irgi neblogas is pigiu,bet paskutini kart ji pirkau pries pora metu,taigi negarantuoju kad nepasikeite.
O tu Schauma kokosini balzama esi bandzius?Irgi neblogas is pigiu,bet paskutini kart ji pirkau pries pora metu,taigi negarantuoju kad nepasikeite.
taip, turiu sausiems plaukams. man alaus balzamas plaukų nesausina. ir Dzintars, ir alaus man gerai minkština plauką, bet drėkinimo mažai. alaus gal net daugiau drėkina nei Dzintars. na antrą kartą aš jo tikrai nepirksiu
Schauma nesu bandžius.
galvojau Gaia išmėgint, bet kad ją reikia ilgai laikyt
QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 08, 19:08)
Turejau is Essence - neblogi, gerai pasidengia Man dar Prestige kai kurie patinka.
man irgi Essence patinka
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 07, 20:02)
Čistaja linija
dekui kur buna jo pirkti? eurokose neradau.
QUOTE(Kelsey @ 2009 02 08, 21:50)
dekui kur buna jo pirkti? eurokose neradau.
čistaja linija berods eurovaistinėse būna... bent jau teko ten aptikt. O šiaip dar lyg ir droge... kažkuriam iš tokių kosmetikos būna dar ir be eurovaistinių.
Nusipirkau vakar Essence isgirtaji tusa. Na rimtai niekuo nesiskiria nuo MF, o ir uz Loreali man geresnis. Hmm... net keista, pirma karta pirkau pigu tusa...
jei viskas bus OK, daugiau MF nepirksiu, pasitenkinsiu Essence
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 09, 08:54)
Nusipirkau vakar Essence isgirtaji tusa. Na rimtai niekuo nesiskiria nuo MF, o ir uz Loreali man geresnis. Hmm... net keista, pirma karta pirkau pigu tusa...
o galima su vaizdinėm priemonėm kuris čia tas išgirtasis ir kurį MaxFactor aplenkė?
QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 08, 19:08)
essence turiu keleta blizgiu dvispalviu seseliu, tai patenkinta esu, o prestige tai man ir spalvos ir kokybe
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 09, 10:41)
o galima su vaizdinėm priemonėm kuris čia tas išgirtasis ir kurį MaxFactor aplenkė?
Sis berods
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 09, 15:14)
aha, sis. va, visa diena su juo. Blakstienos nepasikeite, bet atrodo kad tepa man virsutinius vokus... matosi ant sviesiu seseliu pilki dryziukai... o paakiai svarus..