Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(LapėSnapė @ 2010 02 25, 22:45)
As neseniai buvau Eurokose ir uzmaciau ant vieno is stendu (neatsimenu, kurio! doh.gif Gal essence? g.gif ) kazkoki "skaidru blakstienu ir antakiu tusa" g.gif  Gal kuri bande ar ka isvis apie tokia priemone zino? rolleyes.gif

Bandžiau iš Essence, nepatiko. Antakiams nebandžiau naudoti, bet skaičiau atsiliepimų, kad Isadora ir berods Artdeco geresni. O blakstienoms tai išvis tas daiktas kažkoks nepritaikytas. Maniau, kad gal drėkins/maitins, bet atrodė, kad tik sausina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 02 26, 06:07)
Bandžiau iš Essence, nepatiko. Antakiams nebandžiau naudoti, bet skaičiau atsiliepimų, kad Isadora ir berods Artdeco geresni. O blakstienoms tai išvis tas daiktas kažkoks nepritaikytas. Maniau, kad gal drėkins/maitins, bet atrodė, kad tik sausina  unsure.gif

O tai koks isvis to gelio efektas? g.gif Blakstienas "slapiomis" padaro, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 02 26, 09:07)
Bandžiau iš Essence, nepatiko. Antakiams nebandžiau naudoti, bet skaičiau atsiliepimų, kad Isadora ir berods Artdeco geresni. O blakstienoms tai išvis tas daiktas kažkoks nepritaikytas. Maniau, kad gal drėkins/maitins, bet atrodė, kad tik sausina  unsure.gif

Aš vakar iš smalsumo nuspirkau šį gelį smile.gif jis atrodo va taip va:

user posted image

Šiandien išbandžiau, na, stebuklo nepadaro, tik antakius kažkiek sutvarko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2010 02 26, 14:10)
O tai koks isvis to gelio efektas? g.gif Blakstienas "slapiomis" padaro, ar kaip? g.gif

aha, blakstienos šlapios ir nereprezentatyvios kurį laiką būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 02 26, 09:07)

As spec blakstienom turiu is orfiflame kondicionieriu, tai tikrai ilgai naudojant matos ant blaktienu tokios storesnes, sveikesnes kazkiek.. nu zodziu blogiau nebus biggrin.gif o Essence tai antakiam naudoju sutvirtint.. kai padziuna kazkiek sutvirtina forma 4u.gif man tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 26, 17:59)
Essence tai antakiam naudoju sutvirtint.. kai padziuna kazkiek sutvirtina forma  4u.gif man tinka wub.gif

Noriu ir aš išbandyti biggrin.gif
---------
Išbandžiau tą toniką plaukams su dilgėlėmis, fainas man jis thumbup.gif
Atsakyti
na va, nusipirkau šiandien Catrice Nude Beige nagų laką:
user posted image (dešiniausią). naujų pirkinių temoje rašiau, kad duodu 8/10, mat kai lakuoji, tai dryžiais tokiais negražiais lakuojasi. galų gale nudirbusi visokius vandeningus darbus (ploviau indus be pirštinių ir tikrai ne su lašeliu Fairy bei maudžiausi) galiu duoti 9/10. tą vieną balą atima sunkus lakavimas smile.gif šiaip pigi (mokėjau 7,90Lt) ir manau, kad už tokią kainą kokybiška kosmetika... turiu Catrice sidabrinį laką, tai irgi nusiskundimai tokie pat būtų dėl lakavimo, o šiaip laiko normaliai smile.gif
Atsakyti
Ar tik mano tas tonikas plaukams (dilgėlių/beržų) kažkoks brokuotas ir vos purškia dideliais lašais, ar visi tokie? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 03 02, 22:15)
na va, nusipirkau šiandien Catrice Nude Beige nagų laką:

Pavydžiu smile.gif
o aš šiandien darbe sėdėjau ir galvojau, ko man reikia užeiti į eurokos, bet neprisiminiau ir nenuėjau doh.gif lotuliukas.gif o pasirodo norėjau šituos lakus pažiūrėt
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 02, 21:38)
Ar tik mano tas tonikas plaukams (dilgėlių/beržų) kažkoks brokuotas ir vos purškia dideliais lašais, ar visi tokie?  unsure.gif

Na pasirodo ne tik tavo, aistuliaa, mano irgi po keliu kartu panaudojimo vos iskosedavo po kelis didelius lasus tas purskiklis, tai vakar atradau tinkanti nuo kitos priemones ir vel viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 03 02, 22:46)
Na pasirodo ne tik tavo, aistuliaa, mano irgi po keliu kartu panaudojimo vos iskosedavo po kelis didelius lasus tas purskiklis, tai vakar atradau tinkanti nuo kitos priemones ir vel viskas  thumbup.gif

Reikės galvot ir man kažkur perpilinėt unsure.gif
Atsakyti
Ale man tas pats su Berzu toniku... Sugedo jau pirma karta naudojant. Galvojau, kad galbut as vista nemoku naudotis bigsmile.gif . Bandziau dar pataisyti, bet snipstas gavosi. Tai sakiau perpilsiu i kita flakoneli su purkstuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 03 02, 22:12)
Ale man tas pats su Berzu toniku... Sugedo jau pirma karta naudojant. Galvojau, kad galbut as vista nemoku naudotis  bigsmile.gif . Bandziau dar pataisyti, bet snipstas gavosi. Tai sakiau perpilsiu i kita flakoneli su purkstuku  tongue.gif

o as perpyliau i purskikli nuo loreal ,tai ir tas uzsikimso doh.gif
Atsakyti