Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 18, 21:04)
gal kuri esate nuadojusi sias:

QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 19, 10:30)
as nusipirkau Droge Agafjos ampules nuo slinkimo,sudetis patiko(daug ivairiu augalu aliejuku),dar tik 2 kartus bandziau,gal yra apie jas atsiliepimu?? bigsmile.gif as kol kas jokio poveikio nepastebejau biggrin.gif

Naudojau šitas ampules kelis kartus. Man jos labai patinka smile.gif Plaukus kiek glotnina ir riebina, bet užtat koks poveikis nuo slinkimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 02 19, 14:44)

Ryt isbandysiu 4u.gif

Laukiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 18, 22:03)
Agafjos stiprinamąjį plaukų užpilą tai karts nuo karto šliūkšteliu, plaukai auga kaip ant mielių ir stipručiai storučiai  biggrin.gif  biggrin.gif

Gali gal foto įmest? 4u.gif ieškojau, bet nelabai radau blush2.gif
Atsakyti
Na isbandziau Berzu tonika. Siai dienai, pastebejimas butu tik vienas. Nepatogu purksti. Buteliukas pakankamai didelis ir nelabai pritaikytas moteriskai rankai. Nors turiu pakankamai ilgus pirstus, taciau laikyti ir pursti vienu metu neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 02 20, 12:58)
Na isbandziau Berzu tonika. Siai dienai, pastebejimas butu tik vienas. Nepatogu purksti. Buteliukas pakankamai didelis ir nelabai pritaikytas moteriskai rankai. Nors turiu pakankamai ilgus pirstus, taciau laikyti ir pursti vienu metu neimanoma  doh.gif

tai gal galima persipilt i koki patogesni buteliuka ,jei daiktas geras ... 4u.gif
Atsakyti
Na kolkas sunku pasakyti ar daiktas geras. Manau po kokio menesio naudojimo bus galima kazka konkreciau pasakyti. Nes siai dienai bandziau su paprastu sampunu be balzamo ir purskiau Berzu tonika. Kita diena reikes pabandyti sampunas + balzamas + tonikas. Kadangi sampunu turiu kelis, tai ziuresim su kokiu variantu isgaunamas geriausias rezultatas.
Atsakyti
Prašom, pas mane toks smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 21, 12:10)
user posted image

Kaip tik tokį penktadienį įsigijau smile.gif Ir jau spėjau panaudot ir pastebėjau, kad jis labai labai švelnina plauką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 21 vasario 2010 - 12:59
QUOTE(lady_m @ 2010 02 21, 12:59)
Kaip tik tokį penktadienį įsigijau  smile.gif Ir jau spėjau panaudot ir pastebėjau, kad jis labai labai švelnina plauką  ax.gif

kur pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 21, 12:10)
user posted image

O jis kaip aliejukas, ar kaip skystis tiesiog? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 21, 14:08)
kur pirkot? 4u.gif

Eurokose būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 21, 15:56)
O jis kaip aliejukas, ar kaip skystis tiesiog? smile.gif

Esu turėjus tokį, tai kaip labai skystas aliejukas pasirodė g.gif
Atsakyti
As neseniai buvau Eurokose ir uzmaciau ant vieno is stendu (neatsimenu, kurio! doh.gif Gal essence? g.gif ) kazkoki "skaidru blakstienu ir antakiu tusa" g.gif Gal kuri bande ar ka isvis apie tokia priemone zino? rolleyes.gif
Atsakyti