Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 18, 21:57)
O, užsimaniau ir aš jo, nors žadėjau sau iki kovo mėn nieko nebepirkti  lotuliukas.gif

Aistuliaa, Aistuliaa, viešai prisipažinus supermamų forume, kad nieko nepirksi, reikia pažadą tesėt, arba iš vis nesižadėt biggrin.gif biggrin.gif nors šiaip tikrai labai dėmesio vertas daiktas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lady_m @ 2010 02 18, 22:01)
Man patiko ir tuo, kad vasarą ypač nuo saulės, jūros vandens plaukai tokie truputį pavargę buvo, o tas tonikas net kažkokios energijos jiems suteikė, ne bereikalo rašo, kad jis su vitaminais  smile.gif

Aš vasarą jo dar neturėjau, tik rudens pabaigoj pirkau, tai ir šiaip atgaivina, sustiprina, dar turiu irgi Agafjos stiprinamąjį plaukų užpilą tai karts nuo karto šliūkšteliu, plaukai auga kaip ant mielių ir stipručiai storučiai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kaip tas Agafjos atrodo ir kaip jį reikia naudoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 18, 22:05)
O kaip tas Agafjos atrodo ir kaip jį reikia naudoti? blush2.gif

Mano kosmetikos krepšelio foto plaukam, jeigu rastum, plaukų priemonių fotkėj tarp rasos šampūno ir to plaukų toniko stovi, o naudojimas labai paprastas, jis toks vandenuko pavidalo, reikia suplakt, nes ten kažkokios baltos dalelės plaukioja, reikia sudrumst, tada įsipilt į delną ir ant plaukų šaknų, nors šiaip galėtų būt purškiamas, dabar nepatogu baisiai naudot, bet aš jį naudoju tik kartą į pora savaičių, pilnai užtenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 18, 22:13)
Mano kosmetikos krepšelio foto plaukam, jeigu rastum, plaukų priemonių fotkėj tarp rasos šampūno ir to plaukų toniko stovi, o naudojimas labai paprastas, jis toks vandenuko pavidalo, reikia suplakt, nes ten kažkokios baltos dalelės plaukioja, reikia sudrumst, tada įsipilt į delną ir ant plaukų šaknų, nors šiaip galėtų būt purškiamas, dabar nepatogu baisiai naudot, bet aš jį naudoju tik kartą į pora savaičių, pilnai užtenka  ax.gif

O ant drėgnų ar sausų plaukų tepi, nebereikia išskalaut? smile.gif Ir ar neriebina šaknų?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 18, 21:59)
bus proga eurokose agafjos aliejuką nusipirkt,

O yra kažkoks agafjos aliejukas galams specialiai?
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 18, 22:03)
Aistuliaa, Aistuliaa, viešai prisipažinus supermamų forume, kad nieko nepirksi, reikia pažadą tesėt, arba iš vis nesižadėt  biggrin.gif  biggrin.gif  nors šiaip tikrai labai dėmesio vertas daiktas  thumbup.gif

O gal akcija palauks manęs iki kovo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as nusipirkau Droge Agafjos ampules nuo slinkimo,sudetis patiko(daug ivairiu augalu aliejuku),dar tik 2 kartus bandziau,gal yra apie jas atsiliepimu?? bigsmile.gif as kol kas jokio poveikio nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 19, 10:30)
as nusipirkau Droge Agafjos ampules nuo slinkimo,sudetis patiko(daug ivairiu augalu aliejuku),dar tik 2 kartus bandziau,gal yra apie jas atsiliepimu?? bigsmile.gif as kol kas jokio poveikio nepastebejau biggrin.gif

naudojau sitas ampules ir sampunus-jokio poveikio is tiesu,jau geriau tada grynas aliejus ax.gif
o vat sitos firmos priemonem pirma vieta http://www.nes.lt/co...id,41/Itemid,1/ veido kremai nepakeiciami,paakiu irgi kazkoks geris thumbup.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 19, 09:43)
o vat sitos firmos priemonem pirma vieta http://www.nes.lt/co...id,41/Itemid,1/  veido kremai nepakeiciami,paakiu irgi kazkoks geris  thumbup.gif ..

tik siame psl.labai kainos uzkeltos.
Natura Siberica naudoju jau seniai,perku Elevita parduotuvese kremus(yra Vilniuje Siuares miestelyje priesais norfa ir Vilkpedes bazese).Beje,SM yra atskira tema apie NS kosmetika.Paprastai kremas kainuoja apie 13 lt.,tik anti age serija ir serumai brangiau siek tiek.
Beje,nuo sio ketvirtadienio maximose akcija-NS 400ml talpos sampunai tik po 12.99 ,siaip dazniausiai visur ju kaina 19.99.
Dabar turiu naktini atstatomaji anti -age krema,tikrai puikus,neriebus,gerai susigeria,malonus kvapas,zinoma ,be parabenu,kaip ir visa ju kosmetika.
Paakiu gelis-kremas man neitiko,nes pajauciau perstejima,net issausejo paakiu oda,teko isigyti margaritos paakiu krema,kuris gerai pariebina.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 02 19, 11:54)
tik siame psl.labai kainos uzkeltos.

Nu a Klaipedoje tokios kainos ir tera,nezinau kur pigiau rasti unsure.gif nes kremai veidui man idealiai tinka,nekeisciau i joki kita smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 19, 11:10)
Nu a Klaipedoje tokios kainos ir tera,nezinau kur pigiau rasti  unsure.gif nes kremai veidui man idealiai tinka,nekeisciau i joki kita  smile.gif ...

http://agmija.webs.c...urasiberica.htm

ir cia bizni daro doh.gif Paakiu gelis kainavo 14 lt.,cia-21...
Bet aprasymai geri sudeti.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 18, 20:38)
paprasčiausiai išsiplovus galvą išpurškiu visus plaukus ir galvos odą juo ir iššukuoju, purškiu ant drėgnų plaukų ir šiaip po to patartina nedžiovinti džiovintuvu, bet dažnai neišeina  blush2.gif  smile.gif  mano ilgi ir stori  blush2.gif
ir dar prašau manęs nejusinti, kažkaip nepatogiai jaučiuos, tokia sena  blush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

pirkau eurokose, mokėjau virš 6 litų su akcija, šiaip manau apie 10 gal kainuoja  smile.gif

tai kad as i visus nepazystamu zmogeliukus kreipiuosi Jus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Na ka, nusipirkau as Berzu tonika is Eurokos bigsmile.gif
Patiko sudetis, nes i sudeti ieina placenta. Pries tai esu sunaudojusi visa kursa placentos kapsuliu, tai rezultatas slenkantiems plaukams buvo akivaizdus. Isaugo visa armija nauju plauku.
Toniko kvapas irgi malonus.
Ryt isbandysiu 4u.gif
Atsakyti