Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 18, 20:21)
šį plaukų toniką turiu ir naudoju, tai man fantastiškas dalykas  thumbup.gif  thumbup.gif  plaukai labai gražiai žvilga, mažiau elektrinas, tokie storesni, sveikesni būna, atgaivina labai galvos odą, malonus naudot, labai patenkinta šituo daiktu  thumbup.gif  wub.gif

O kokia kaina ir kur yra pirkti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 18, 21:25)
gal galite papasakoti kaip naudojate? smile.gif  ir kokie Jusu plaukai?

paprasčiausiai išsiplovus galvą išpurškiu visus plaukus ir galvos odą juo ir iššukuoju, purškiu ant drėgnų plaukų ir šiaip po to patartina nedžiovinti džiovintuvu, bet dažnai neišeina blush2.gif smile.gif mano ilgi ir stori blush2.gif
ir dar prašau manęs nejusinti, kažkaip nepatogiai jaučiuos, tokia sena blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 02 18, 21:29)
O kokia kaina ir kur yra pirkti ?  g.gif

pirkau eurokose, mokėjau virš 6 litų su akcija, šiaip manau apie 10 gal kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 18 vasario 2010 - 20:37
O kvapas koks ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 02 18, 21:39)
O kvapas koks ?  bigsmile.gif

natūralus dilgėlių, labai panašiai kaip margaritos šampūnas dilgėlinis ax.gif tik šitos gaivesnės kažkaip blush2.gif
Papildyta:
kas svarbiausia, dabar pastebėjau, kad manęs net ne apie tą klausei, toj foto juk ne dilgėlinis, o beržų, o maniškis tai dilgėlinis doh.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Reikes uzteiti i Eurokos pasiziuret..
Atsakyti
Nėra už ką, o beržinį atsimenu irgi žiūrinėjau, tai kvapas toks irgi švelnus, natūraliai taip kvepia, bet pagal aprašymą nusipirkau su baltosiom dilgėlėm, kažkaip mane labiau patraukė smile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu dilgelinį tai taip pat patinka smile.gif Tik aš juo purškiu tik ant šaknų ir iki vidurio plauko, galiukų neliečiu, nes jis truputį pasausina plauką rolleyes.gif Kadangi niekad plaukų nedžiovinu džiovintuvu, tai pastebėjau, kad jis net papurina šaknis, ne taip greit plaukas sukrenta biggrin.gif
Atsakyti
Pikciurna, tam tonikui, nuo rytdienos Eurokose nuolaida. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black&White: 18 vasario 2010 - 20:53
QUOTE(Black&White @ 2010 02 18, 21:51)
Pikciurna, tam tonikui, nuo rytdienos Eurokose nuolaida.  4u.gif

O, užsimaniau ir aš jo, nors žadėjau sau iki kovo mėn nieko nebepirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 02 18, 20:51)

Dekui 4u.gif Ryt butinai uzeisiu, pasizvalgyti.
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 18, 21:45)
Aš irgi turiu dilgelinį tai taip pat patinka  smile.gif Tik aš juo purškiu tik ant šaknų ir iki vidurio plauko, galiukų neliečiu, nes jis truputį pasausina plauką  rolleyes.gif Kadangi niekad plaukų nedžiovinu džiovintuvu, tai pastebėjau, kad jis net papurina šaknis, ne taip greit plaukas sukrenta  biggrin.gif

aš tai visus plaukus purškiu ir gerai, po to galus vistiek kai jau daugiau apdžiūna su aliejuku tepu, vat bus proga eurokose agafjos aliejuką nusipirkt, naudoju tai rasos dar ax.gif aha, kad papurina tai ir aš pastebėjau, ir dar kad labai gerai žvilgesio priduoda blush2.gif

QUOTE(Black&White @ 2010 02 18, 21:51)

Taip, 5,92Lt kainuos, ką tik pažiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Man patiko ir tuo, kad vasarą ypač nuo saulės, jūros vandens plaukai tokie truputį pavargę buvo, o tas tonikas net kažkokios energijos jiems suteikė, ne bereikalo rašo, kad jis su vitaminais smile.gif
Atsakyti