Aistuliaa, ta pati pudra kur Diamondness įdėjo, deja, jos jau nebėra, dabar yra kolekcija nude sensation, gal pasirodys šita pudra išpardavime, tada tikrai pirksiu ir šešėliai labai gražūs buvo, šiandien ėjau galvojau nusipirksiu, bet jau pakeista pasirodo tik nuo penktadienio, o pudros kaina buvo 13,90 malyg, labai tikiuos, kad bus išpardavimas šitų prekių, nes dar ir essence moonlight nėra pas mus, bus dar, creamylicious tik paskutiniai išpardavinėjami, tai sekantys bus tikriausiai essence moonlight ir labai tikiuos kad catrice purple passion
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 12, 20:42)
reikės apsižiūrėt, kas ten naujo Catrice, man patiko purple serija, bet lūpdažiai labai dirbtinai atrodo, o vat pudra tai labai fainutė, balta, suteikia matiškumą, toks aristokratiškas baltumas, geriausias sprendimas tepti ant kokiu atspalviu per tamsios kreminės pudros, tuo pačiu ir matiškumas
Ar Jus bandet ja?.. as taip pat galvojau,kad puikiai tiks mano sviesiai odelei,taciau ji ant veido visiskai perregima,kemsa poras.Zodziu absoliuciai brrrr..
jei kam reikia galiu perleist uz kokius 5 lt
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 02 14, 01:35)
Ar Jus bandet ja?.. as taip pat galvojau,kad puikiai tiks mano sviesiai odelei,taciau ji ant veido visiskai perregima,kemsa poras.Zodziu absoliuciai brrrr..
Bandžiau aš ją, man tai patiko, jinai tokį gražų matiškumą suteikia, ant jos galima po to skaistalus dėt, taip pat ant skaistalų ją jeigu per daug užtepta, numuša spalvą, man tai labai patiko todėl nusivyliau neradus jos
Parekomenduokit kokį nebrangų makiažo valiklį, kuris ypač gerai valytų akių sritį Maniškis Nivea mėlynas eina į pabaigą ir jau noriu kažko kito, nes šio jau kokius 4 buteliukus sunaudojau
QUOTE(lady_m @ 2010 02 16, 20:41)
Parekomenduokit kokį nebrangų makiažo valiklį, kuris ypač gerai valytų akių sritį Maniškis Nivea mėlynas eina į pabaigą ir jau noriu kažko kito, nes šio jau kokius 4 buteliukus sunaudojau
as turiu clinians prausikli Mandelico
kainos nepamenu, gal apie 20 lt
puikiai nuvalo visa veido makiaza, akiu visiskai negrauzia
atmerktom akim valausi
cia is eurokos
QUOTE(Sūpynės @ 2010 02 16, 21:50)
as turiu clinians prausikli Mandelico
atmerktom akim valausi
cia is eurokos
atmerktom akim valausi
cia is eurokos
O gal gali ismesti kokia nuorodėlę kaip jis tiksliai atrodo? Man svarbiausia, kad gerai valytų akių makiažą
QUOTE(lady_m @ 2010 02 16, 20:55)
O gal gali ismesti kokia nuorodėlę kaip jis tiksliai atrodo? Man svarbiausia, kad gerai valytų akių makiažą
akis gerai valo essence akiu valiklis berods zalios spalvos skystis
anksciau SM buvo ant bangos, bet cia tik akims valyti
o tas prausiklis taip atrodo
http://www.clinians....nguage=it&id=13
gal dar kuri supermama ka pasiulys
QUOTE(Sūpynės @ 2010 02 16, 22:00)
akis gerai valo essence akiu valiklis berods zalios spalvos skystis
Dekui jums uz nuomone
išbandžiau Catrice skaitalus - bangeles, ėmiau tamsiausią spalvą Pacific beauty,ir ką, nesimato ant manęs Tepu per visą veidą kaip pudrą
gal kuri esate nuadojusi sias:
ir si plauku tonika:
(vidurinis nuotraukoje)
ir si plauku tonika:
(vidurinis nuotraukoje)
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 18, 21:04)
ir si plauku tonika:
šį plaukų toniką turiu ir naudoju, tai man fantastiškas dalykas plaukai labai gražiai žvilga, mažiau elektrinas, tokie storesni, sveikesni būna, atgaivina labai galvos odą, malonus naudot, labai patenkinta šituo daiktu
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 18, 20:21)
šį plaukų toniką turiu ir naudoju, tai man fantastiškas dalykas plaukai labai gražiai žvilga, mažiau elektrinas, tokie storesni, sveikesni būna, atgaivina labai galvos odą, malonus naudot, labai patenkinta šituo daiktu
gal galite papasakoti kaip naudojate? ir kokie Jusu plaukai?