Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Aistuliaa, ta pati pudra kur Diamondness įdėjo, deja, jos jau nebėra, dabar yra kolekcija nude sensation, gal pasirodys šita pudra išpardavime, tada tikrai pirksiu smile.gif ir šešėliai labai gražūs buvo, šiandien ėjau galvojau nusipirksiu, bet jau pakeista pasirodo tik nuo penktadienio, o pudros kaina buvo 13,90 malyg, labai tikiuos, kad bus išpardavimas šitų prekių, nes dar ir essence moonlight nėra pas mus, bus dar, creamylicious tik paskutiniai išpardavinėjami, tai sekantys bus tikriausiai essence moonlight ir labai tikiuos kad catrice purple passion smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 12, 20:42)
reikės apsižiūrėt, kas ten naujo Catrice, man patiko purple serija, bet lūpdažiai labai dirbtinai atrodo, o vat pudra tai labai fainutė, balta, suteikia matiškumą, toks aristokratiškas baltumas, geriausias sprendimas tepti ant kokiu atspalviu per tamsios kreminės pudros, tuo pačiu ir matiškumas smile.gif

Ar Jus bandet ja?.. as taip pat galvojau,kad puikiai tiks mano sviesiai odelei,taciau ji ant veido visiskai perregima,kemsa poras.Zodziu absoliuciai brrrr..
jei kam reikia galiu perleist uz kokius 5 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 02 14, 01:35)
Ar Jus bandet ja?.. as taip pat galvojau,kad puikiai tiks mano sviesiai odelei,taciau ji ant veido visiskai perregima,kemsa poras.Zodziu absoliuciai brrrr..
jei kam reikia galiu perleist uz kokius 5 lt ax.gif

Bandžiau aš ją, man tai patiko, jinai tokį gražų matiškumą suteikia, ant jos galima po to skaistalus dėt, taip pat ant skaistalų ją jeigu per daug užtepta, numuša spalvą, man tai labai patiko thumbup.gif todėl nusivyliau neradus jos unsure.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kokį nebrangų makiažo valiklį, kuris ypač gerai valytų akių sritį smile.gif Maniškis Nivea mėlynas eina į pabaigą ir jau noriu kažko kito, nes šio jau kokius 4 buteliukus sunaudojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 16, 20:41)
Parekomenduokit kokį nebrangų makiažo valiklį, kuris ypač gerai valytų akių sritį  smile.gif Maniškis Nivea mėlynas eina į pabaigą ir jau noriu kažko kito, nes šio jau kokius 4 buteliukus sunaudojau 4u.gif

as turiu clinians prausikli Mandelico
kainos nepamenu, gal apie 20 lt g.gif
puikiai nuvalo visa veido makiaza, akiu visiskai negrauzia ax.gif
atmerktom akim valausi

cia is eurokos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sūpynės: 16 vasario 2010 - 20:51
QUOTE(Sūpynės @ 2010 02 16, 21:50)
as turiu clinians prausikli Mandelico
kainos nepamenu, gal apie 20 lt g.gif
puikiai nuvalo visa veido makiaza, akiu visiskai negrauzia ax.gif
atmerktom akim valausi

cia is eurokos ax.gif

O gal gali ismesti kokia nuorodėlę kaip jis tiksliai atrodo? smile.gif Man svarbiausia, kad gerai valytų akių makiažą g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 16, 20:55)
O gal gali ismesti kokia nuorodėlę kaip jis tiksliai atrodo? smile.gif Man svarbiausia, kad gerai valytų akių makiažą  g.gif

akis gerai valo essence akiu valiklis berods zalios spalvos skystis
anksciau SM buvo ant bangos, bet cia tik akims valyti

o tas prausiklis taip atrodo
http://www.clinians....nguage=it&id=13

gal dar kuri supermama ka pasiulys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2010 02 16, 22:00)
akis gerai valo essence akiu valiklis berods zalios spalvos skystis
anksciau SM buvo ant bangos, bet cia tik akims valyti

o tas prausiklis taip atrodo
http://www.clinians....nguage=it&id=13

gal dar kuri supermama ka pasiulys ax.gif

Dekui jums uz nuomone smile.gif
Atsakyti
išbandžiau Catrice skaitalus - bangeles, ėmiau tamsiausią spalvą Pacific beauty,ir ką, nesimato ant manęs doh.gif Tepu per visą veidą kaip pudrą doh.gif
Atsakyti
gal kuri esate nuadojusi sias:

user posted image

ir si plauku tonika:

user posted image

(vidurinis nuotraukoje) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 18, 21:04)
ir si plauku tonika:

šį plaukų toniką turiu ir naudoju, tai man fantastiškas dalykas thumbup.gif thumbup.gif plaukai labai gražiai žvilga, mažiau elektrinas, tokie storesni, sveikesni būna, atgaivina labai galvos odą, malonus naudot, labai patenkinta šituo daiktu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 18, 20:21)
šį plaukų toniką turiu ir naudoju, tai man fantastiškas dalykas  thumbup.gif  thumbup.gif  plaukai labai gražiai žvilga, mažiau elektrinas, tokie storesni, sveikesni būna, atgaivina labai galvos odą, malonus naudot, labai patenkinta šituo daiktu  thumbup.gif  wub.gif

gal galite papasakoti kaip naudojate? smile.gif ir kokie Jusu plaukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziuxx: 18 vasario 2010 - 20:26