Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Lena.lt @ 2010 02 06, 12:27)
Tik, labai ziurekite galiojimus, ypac jei Eurokose pirksite, ir pataritna ziureti ne lietuviska vertima, o ant pacio ipakavimo, nes sitos linijos galiojimo laikas neilgas.  4u.gif

Ką gi, apėjau 2 Eurokosus ir Martinoj buvau, nieko neradau unsure.gif Živaja kosmetika, sakė, jau išimta iš prekybos. Šveitiklį įsiūlė Magrav su jūros druska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 02 06, 12:36)
Ten ir parasyta kad kuno kremas, nera jokios kalbos net apie sviesta smile.gif

4u.gif o kvapas ant kūno ilgai laikos?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 02 06, 12:36)
Ten ir parasyta kad kuno kremas, nera jokios kalbos net apie sviesta smile.gif

Lietuviškams vertime taip, bet lenkiškai maslo yra sviestas tongue.gif
O pavadinimas maslo do ciala - sviestas kūnui
Papildyta:
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 02 06, 14:29)
4u.gif o kvapas ant kūno ilgai laikos?

na aš tai kiek pastebėjau, kelias valandas kokias jaučiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 vasario 2010 - 15:20
QUOTE(dontstop @ 2010 02 06, 13:28)
Ką gi, apėjau 2 Eurokosus ir Martinoj buvau, nieko neradau  unsure.gif  Živaja kosmetika, sakė, jau išimta iš prekybos. Šveitiklį įsiūlė Magrav su jūros druska  4u.gif

blink.gif rimtai iseme is prekybos?
Labai gaila verysad.gif

Teks ieskoti naujos gerai drekinancios kaukes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 02 07, 17:02)
blink.gif rimtai iseme is prekybos?
Labai gaila  verysad.gif

Teks ieskoti naujos gerai drekinancios kaukes  doh.gif

Na taip man pasakė pardavėja unsure.gif
Man asmeniškai labai gerai drėkina Rasa žydram įpakavime 4u.gif
Atsakyti
Gal yra mėginusių Joanna kūno balzamus? Va tokiam įpakavime:
user posted image
Ar taip pat skaniai kvepia, kaip ir sviestas? wub.gif
Atsakyti
Na Delfiuka, kaip skaniai čia parodei biggrin.gif
tie balzamai vasarai labiau, drėkina mažiau, bet smagiau tepas negu kūno kremas, bent man, kažkas panašaus į avon naturals kūno losjonus, pasaka kaip kvepia ir tepas, bet bėda, kad drėkinimas tik vasaros metui smile.gif na, gal pavasariui neblogai, bet žiemą tai tik kūno kremus ir sviestus pripažįstu smile.gif
Atsakyti
Gal jau kuri isbandet nauja Catrice Nude Sensation kolekcija? rolleyes.gif Man ten beveik viskas patiko,tai ryt jau prekintis varysiu,lupdaziai dveji ypatigai patiko,tai cia butiniausi pirkiniai wub.gif
Atsakyti
reikės apsižiūrėt, kas ten naujo Catrice, man patiko purple serija, bet lūpdažiai labai dirbtinai atrodo, o vat pudra tai labai fainutė, balta, suteikia matiškumą, toks aristokratiškas baltumas, geriausias sprendimas tepti ant kokiu atspalviu per tamsios kreminės pudros, tuo pačiu ir matiškumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 12, 21:42)
reikės apsižiūrėt, kas ten naujo Catrice, man patiko purple serija, bet lūpdažiai labai dirbtinai atrodo, o vat pudra tai labai fainutė, balta, suteikia matiškumą, toks aristokratiškas baltumas, geriausias sprendimas tepti ant kokiu atspalviu per tamsios kreminės pudros, tuo pačiu ir matiškumas smile.gif

Galima foto kokia ten ta pudra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 12, 23:18)
Galima foto kokia ten ta pudra? smile.gif

Kiek suprantu,tai si turetu buti:My Webpage
Kol nepamaciau sitos foto,tol galvojau,kad ta pudra violetine,o pasirodo,kad cia nuo dangtelio toks vaizdas susidaro,ot durna blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 13, 21:46)
Kiek suprantu,tai si turetu buti:My Webpage
Kol nepamaciau sitos foto,tol galvojau,kad ta pudra violetine,o pasirodo,kad cia nuo dangtelio toks vaizdas susidaro,ot durna blush2.gif  biggrin.gif

įdomu visai.. Kokia kaina jos? smile.gif
Atsakyti