Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(juodauoga @ 2010 02 05, 02:17)
si karta  nusipirkau Joannos braskini krema ( vanilini ir kavini jau isbandzius )... 4u.gif ...
rolleyes.gif nelabai man braskinis..... smile.gif

Joana man nelabai, sintetiniai kvapai. Čistaja Linija neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
parekomenduokit kokią mineralinę pudrą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 01, 17:45)
Galiu parekomenduot juokingai pigu krema rankom, bet man pats paciausias.. IKI buvo akcija, tai net 2lt nekainavo atrodo  bigsmile.gif Raskila firma kremas rankom regeneruojantis  4u.gif ziauriai geras..  thumbup.gif
Dar senai pirkdavau Belaton man atrodo lupdazi.. toks sviesiai rozinis  thumbup.gif tokia spalvyte faina budavo..nzn ar yra dar jis  g.gif taip pat Margaritos tonikas su alavijais man labai patinka  thumbup.gif

Aš irgi galiu jį rekomenduoti thumbup.gif Savo jau baigiau ir norėjau vėl nusipirkti, bet neberandu jų IKI. Yra tik su citrinom doh.gif , o aš noriu su ožkų pienų. Gal kas matėt jų kur kitur prekyboje?
Atsakyti
Man labai patinka Rasos sampunai
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 02 05, 15:10)
parekomenduokit kokią mineralinę pudrą ax.gif  4u.gif

prisidedu prie prasymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2010 02 05, 15:56)
Joana man nelabai, sintetiniai kvapai. Čistaja Linija neblogas  mirksiukas.gif

Turiu joanna kavos kvapo, tai man kaip tik pats natūraliausias kvapas, kokį esu uosčiusi. Lyg kapučino kava išsitepus jaučiuos wub.gif O čistaja linija kuo nebloga?

Ieškau gerai drėkinančio kremo/pienelio kūnui tikrai sausai odai ir gerai drėkinančio kremo pėdoms blush2.gif
Atsakyti
turejau joanos kakavos kvapo kuno krema doh.gif schmoll.gif zodziu is pat pradziu negalejau atsitraukti nuo jo , kadangi labai skaniai kvapejo. taciau po kokio menesio pasikeite tas kvapas ir ziauriai smirdejo . ir siaip kazkoks jis man per daug sintetinis . ypac palyginus efekta su naturalesniais produktais. .
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 05, 13:04)
Pati dabar damusineju tokios firmos user posted image, su vaisiu rusgtimis, ner astrus bet fainas, gerai nusveicia ir kvepia obuoliais  bigsmile.gif

Nereali sita linija thumbup.gif Naudoju gal jau 4 ar 5 metus, isbandziau sveitikli, prausikli, veido tonika, o ypac kas patiko tai drekinanti kauke, 10 balu. Kitos net nenoriu, tik Eurokosas man dabar visai nepakeliui doh.gif truksta man sitos kaukes verysad.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 02 05, 13:18)
Čistaja linija buvo liuks, rašau buvo, nes jau kokie metai kaip nerandu niekur jo pirkti  g.gif

Eurovaistineje, apie 7Lt kainuoja 4u.gif gali buti pasikeitusi dezute, paskutini karta kai pirkau tai mazesne dezute buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 02 05, 19:26)
Nereali sita linija  thumbup.gif Naudoju gal jau 4 ar 5 metus, isbandziau sveitikli, prausikli, veido tonika, o ypac kas patiko tai drekinanti kauke, 10 balu. Kitos net nenoriu, tik Eurokosas man dabar visai nepakeliui  doh.gif truksta man sitos kaukes  verysad.gif
Eurovaistineje, apie 7Lt kainuoja  4u.gif gali buti pasikeitusi dezute, paskutini karta kai pirkau tai mazesne dezute buvo  smile.gif

Bandysiu šiandien ir kaukę ir šveitiklį ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 02 04, 19:50)
Nusipirkau siandien ta kavos kvapo, mmm... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nusipirkau ir as ji.. Na kvapas aisku labai labai skanus, bet kad labai gerai drekintu, nepasakyciau rolleyes.gif man jis kaip kremas labiau, o ne sviestas smile.gif nors kaip uz tokia kaina kartais galima nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 06, 08:16)
Bandysiu šiandien ir kaukę ir šveitiklį ieškot  smile.gif

Tik, labai ziurekite galiojimus, ypac jei Eurokose pirksite, ir pataritna ziureti ne lietuviska vertima, o ant pacio ipakavimo, nes sitos linijos galiojimo laikas neilgas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 06, 10:55)
Nusipirkau ir as ji.. Na kvapas aisku labai labai skanus, bet kad labai gerai drekintu, nepasakyciau  rolleyes.gif man jis kaip kremas labiau, o ne sviestas smile.gif  nors kaip uz tokia kaina kartais galima nusipirkti  biggrin.gif

Ten ir parasyta kad kuno kremas, nera jokios kalbos net apie sviesta smile.gif
Atsakyti