Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 04, 11:39)
gal galetumete parekomenduoti kokius nebrangius pudros rutuliukus? 4u.gif

Essence 4u.gif šituos giria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 04, 10:39)

o nori bronziniu, rausvu ar kokiu?? ax.gif
Juk visokiu buna, ir spindesio teikianciu visam veidui, ir rausvu skruostam ir bronziniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 12:51)
o nori bronziniu, rausvu ar kokiu?? ax.gif
Juk visokiu buna, ir spindesio teikianciu visam veidui, ir rausvu skruostam ir bronziniu  ax.gif

noretusi rusvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 08, 20:09)
Taip smile.gif, Joanna kavini ir vanilini - man jis nerealiai tiko 4u.gif

Nusipirkau siandien ta kavos kvapo, mmm... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 02 04, 19:50)
Nusipirkau siandien ta kavos kvapo, mmm... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Turėjau ir aš tą kavos kvapo sviestą, tai jis man tokia sintetika, nemoku net paaiškint..kažkoks keistas jausmas juo išsitepus ir jokio drėkinimo schmoll.gif
Papildyta:
Gal parekomenduosit kokį nebrangų bet gerą veido šveitiklį?
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 02 01, 22:31)
hmm... na pries kelis men pirkau irgi pirkau belaton lupdazi, tai kaip suprantu ju dar galima nusipirkti... eurokose man atrodo yra keli atspalviai...  ax.gif

Dekui, bandysiu ieskot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 04, 10:39)

Nesu Avon platintoja, nereklamuoju biggrin.gif bet turiu rutuliukus, rausvus ir bronzinius. Rausvi tai man super, naudoju ir kaip skaistalus, ir visam veidui, priklauso nuo sezono, ar aplinkybiu, o su bronziniais dar nesusidraugavau g.gif
Kokybe esu patenkinta, o nadoju viena dezute gal jau 2m doh.gif ir dar galo nematyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 05, 01:05)
Turėjau ir aš tą kavos kvapo sviestą, tai jis man tokia sintetika, nemoku net paaiškint..kažkoks keistas jausmas juo  išsitepus ir jokio drėkinimo  schmoll.gif
Papildyta:

si karta nusipirkau Joannos braskini krema ( vanilini ir kavini jau isbandzius )... 4u.gif ...
rolleyes.gif nelabai man braskinis..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 05, 00:05)

Prisidedu prie klausimo ax.gif
Ryt važiuoju pirkti, baisu be rekomendacijos biggrin.gif
Atsakyti
kokio ieskot astraus ar nelabai?
Man tai labai liuksiskas ir nebrangus Rasos su apelsinais, astresnis - Margaritos su agurkais. Abiem dabar yra nuolaidos ax.gif Kaip astru dar merginos gyre su abrikosais Cistaja Linija berods...
Pati dabar damusineju tokios firmos user posted image, su vaisiu rusgtimis, ner astrus bet fainas, gerai nusveicia ir kvepia obuoliais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 05, 14:04)
Man tai labai liuksiskas ir nebrangus Rasos su apelsinais, astresnis - Margaritos su agurkais. Abiem dabar yra nuolaidos  ax.gif Kaip astru dar merginos gyre su abrikosais Cistaja Linija berods...
Pati dabar damusineju tokios firmos user posted image, su vaisiu rusgtimis, ner astrus bet fainas, gerai nusveicia ir kvepia obuoliais  bigsmile.gif

Man asmeniškai reikia labai aštraus ax.gif Tas su agurkais nepakankamai aštrus man ax.gif Čistaja linija buvo liuks, rašau buvo, nes jau kokie metai kaip nerandu niekur jo pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 05, 14:04)
Man tai labai liuksiskas ir nebrangus Rasos su apelsinais, astresnis - Margaritos su agurkais. Abiem dabar yra nuolaidos  ax.gif Kaip astru dar merginos gyre su abrikosais Cistaja Linija berods...
Pati dabar damusineju tokios firmos user posted image, su vaisiu rusgtimis, ner astrus bet fainas, gerai nusveicia ir kvepia obuoliais  bigsmile.gif

Kur perki sita su vaisiu rugstimis?kaip cia pavadinimas skaitosi? blush2.gif
Atsakyti