Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Taip smile.gif, Joanna kavini ir vanilini - man jis nerealiai tiko 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 19, 20:47)
Na as turiu kelias kaukes agafijos dabar, tai nesiskundziu  blush2.gif

Agafijos keleta kaukiu isbandziau - neblogos wub.gif
man iš rusiškos kosmetikos labai patinka su ožkos pienu kosmetika smile.gif...kremai ypač.... 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit kokį šiurkštų šveitiklį iš rusiškų 4u.gif Bandžiau Čistaja linija ir Saharnyj skrab, norisi kokio nors kitokio rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu parekomenduot juokingai pigu krema rankom, bet man pats paciausias.. IKI buvo akcija, tai net 2lt nekainavo atrodo bigsmile.gif Raskila firma kremas rankom regeneruojantis 4u.gif ziauriai geras.. thumbup.gif
Dar senai pirkdavau Belaton man atrodo lupdazi.. toks sviesiai rozinis thumbup.gif tokia spalvyte faina budavo..nzn ar yra dar jis g.gif taip pat Margaritos tonikas su alavijais man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
labai mano veido oda jautri,tai mama karta nupirko rusiska kremuka,bet jau toks geras,kad oj.. o jau kaip kvepia ir kaip gerai tepas,o uzsitepus tai net veidas toks lengvutis atrodo.. bet va beda,nepamenu pavadinimo.. o mokejo vos kelis lt... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 01, 17:45)

Dar senai pirkdavau Belaton man atrodo lupdazi..

O man labai patinka Belaton lūpų blizgesiai. Visiškai nelipnūs, labai gražiai atrodo ant lupų, duoda veidrodinį drėgną blizgėsį, labai maloniai kvepia, malonaus saldaus skonio, kainuoja apie 6lt smile.gif
Atsakyti

Dar senai pirkdavau Belaton man atrodo lupdazi.. toks sviesiai rozinis thumbup.gif tokia spalvyte faina budavo..nzn ar yra dar jis g.gif taip pat Margaritos tonikas su alavijais man labai patinka thumbup.gif
[/quote]
hmm... na pries kelis men pirkau irgi pirkau belaton lupdazi, tai kaip suprantu ju dar galima nusipirkti... eurokose man atrodo yra keli atspalviai... ax.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių Gabriella Salvete tušą?

user posted image

Štai šį, kaip tik Eurokos akcija, tik 12 litų g.gif...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 02, 21:18)
Gal yra bandžiusių Gabriella Salvete tušą?

user posted image

Štai šį, kaip tik Eurokos akcija, tik 12 litų g.gif...

Pirkau prieš porą dienų be akcijos doh.gif Nudažo nuo šaknų iki galiukų ir gražiai atskiria blakstienas, man asmeniškai patiko labiau už išgirtą essence multiaction blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 02 02, 20:25)
Pirkau prieš porą dienų be akcijos  doh.gif Nudažo nuo šaknų iki galiukų ir gražiai atskiria blakstienas, man asmeniškai patiko labiau už išgirtą essence multiaction  blush2.gif

O kaip ilgina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 02, 21:28)
O kaip ilgina? smile.gif

Va aprašymas: "GABRIELLA SALVETE blakstienų tušas „Giant“ – puikus sprendimas. Tai blakstienų struktūrą atstatantis ir tankinantis blakstienų tušas, praturtintas migdolų ekstraktu, bičių bei palmių vaškais.
Šis blakstienų tušas turi milžinišką šepetėlį, kurio šereliai pagaminti taip, jog nepriekaištingai padengtų kiekvieną blakstieną vos per kelias sekundes. Blakstienos taps ne tik tankios, ilgos, riestos, bet ir maksimaliai atskirtos. Emulsijos sudėtyje yra D-pantenolio, kuris saugo blakstienas bei jas atgaivina." Ilgumo ir riestumo gal ir ne kažin kiek, bet tikrai tankios ir maksimaliai atskirtos thumbup.gif O tam jis kaip ir skirtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 02 02, 22:43)
Va aprašymas: "GABRIELLA SALVETE blakstienų tušas „Giant“ – puikus sprendimas. Tai blakstienų struktūrą atstatantis ir tankinantis blakstienų tušas, praturtintas migdolų ekstraktu, bičių bei palmių vaškais.
Šis blakstienų tušas turi milžinišką šepetėlį, kurio šereliai pagaminti taip, jog nepriekaištingai padengtų kiekvieną blakstieną vos per kelias sekundes. Blakstienos taps ne tik tankios, ilgos, riestos, bet ir maksimaliai atskirtos. Emulsijos sudėtyje yra D-pantenolio, kuris saugo blakstienas bei jas atgaivina." Ilgumo ir riestumo gal ir ne kažin kiek, bet tikrai tankios ir maksimaliai atskirtos  thumbup.gif O tam jis kaip ir skirtas smile.gif

Ačiū smile.gif gal reikia nusipirkti už tokią kainą biggrin.gif
Atsakyti
gal galetumete parekomenduoti kokius nebrangius pudros rutuliukus? 4u.gif
Atsakyti