Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 04, 09:25)
Siaip is pigesniu produktu ,tai man "dove" kauke patinka sviesiems plaukams  ax.gif

o kiek laiko ją reikia laikyti? ir ar tiktų nedažytiems plaukams? g.gif

aš dabar per akciją atrakciją nusipirkau Dzintars Kredo šampūną ir balzamą sausiems plaukams. dėl šampūno nusiskundimų neturiu, o iš balzamo tikėjausi daugiau, nes su rekomendacijom pirkau unsure.gif iš esmės man tas balzamas labai panašus į Margaritos alaus balzamą. kitą kartą bandysiu pirkti šampūną normaliems plaukams.

bet vis dar ieškau gero balzamo arba trumpai laikomos kaukės, kad būtų mažiau silikono, nes nuo jo man spuogai kyla visur, kur tik netyčia užsilieka ant odos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 05, 09:52)
o kiek laiko ją reikia laikyti? ir ar tiktų nedažytiems plaukams?  g.gif

Nezinau g.gif
ant jos tai taip raso:
"Pripildo plauko pluosta. atgaivina spalvos gyvuma. Plauk ukauke "Dove Moisture Booster" su giliai isiskverbenciomis medziagomis, veikianciomis plauko pluosto viduje, atkuria nusviesinta plauka, nenusverdama jo. Plaukai atgauna visa savo struktura ir tvirtuma: jie tampa pastebimai grazesni, elastingesni ir neitiketinai minksti. Spalvos grozis sutviska is naujo. Laikyti 3min."
Na, pagal aprasyma tai dazytiems plaukams, o ant nedazytu tai nebandziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 05, 08:51)
kuo nepatiko? unsure.gif

Tiesiog nekibo, plaukai tokie silikonu apsitrauke ir greitai susiriebalindavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 05, 08:42)
O man ji visai nepatiko... Cia labai individualu ax.gif  Bet uz tokia kaina, negaila ir ismesti 4u.gif

tikiu, kad nepatiko, juk ten vien silikonas.
Atsakyti
merginos, gal kuri zinot, kokios firmos yra toks siurkstus sveitiklis su abrikosais, minimas buvo daznai forume g.gif nepamenu gamintojo, kazkoks rusiskas is tu pigiuju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2009 02 07, 19:51)
merginos, gal kuri zinot, kokios firmos yra toks siurkstus sveitiklis su abrikosais, minimas buvo daznai forume  g.gif  nepamenu gamintojo, kazkoks rusiskas is tu pigiuju g.gif

Čistaja linija smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli ax.gif
siandien nusisviesinau plaukus tai gal galit rekomenduot koki gera sampuna, balzama, kauke (kadangi manoji "dove" jau i pabaiga eina) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 03, 19:29)
nusipirkau taip isgirtaja GAIA kauke. Nu super. Plaukai minksti, slidesni.  Man labai patinka.  wub.gif

Per 5 metus, naudoju jau turbut 10 banke Gajos biggrin.gif Sunaudoju - darau pertrauka su kita kauke ir vel 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 05, 08:52)
bet vis dar ieškau gero balzamo arba trumpai laikomos kaukės, kad būtų mažiau silikono, nes nuo jo man spuogai kyla visur, kur tik netyčia užsilieka ant odos  doh.gif

Man palyginti nebloga Plumari kauke-balzamas(pirkau Eurokos) dazytiems/pazeistiems plaukams, naudoju kaip balzama - plaukai svelnus, lengvai sukuojasi 4u.gif Kiekis 600ml smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 08 vasario 2009 - 16:27
Ai tiesa, gal galetumet kazka rekomenduot riebaluotiem plaukam (kasdien plaut tenka verysad.gif ) ir kanors tokio, kad plaukai paklusnesni butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 08, 16:36)
Ai tiesa, gal galetumet kazka rekomenduot riebaluotiem plaukam (kasdien plaut tenka  verysad.gif ) ir kanors tokio, kad plaukai paklusnesni butu  g.gif

Del riebalavimosi - isbandyk Himalaya sampuna riebiems plaukams 4u.gif
As pripratau plaukus plauti kasdien ir plaunu, kitaip jauciuosi nesvari schmoll.gif
Atsakyti
o aš tos gaia kaukės niekur neradau. mačiau plaukų kremą,, balzamą, bet kaukės - ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 05, 09:52)
aš dabar per akciją atrakciją nusipirkau Dzintars Kredo šampūną ir balzamą sausiems plaukams. dėl šampūno nusiskundimų neturiu, o iš balzamo tikėjausi daugiau, nes su rekomendacijom pirkau  unsure.gif  iš esmės man tas balzamas labai panašus į Margaritos alaus balzamą. kitą kartą bandysiu pirkti šampūną normaliems plaukams.

O kuo tau Dzintars balzamas netiko?Turi ta pati kuri ir as turiu(sausiems)?Man tai jis geras ir visai nepanasus i Alaus balzama,kuris sausino plauka.
O tu Schauma kokosini balzama esi bandzius?Irgi neblogas is pigiu,bet paskutini kart ji pirkau pries pora metu,taigi negarantuoju kad nepasikeite.
Atsakyti