Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(ne mama @ 2009 10 16, 18:27)
bet deja daugelis prekiu pasibaigusio ar besibaigiancio galiojimo ax.gif

Na taip, tai reikia ziureti wink.gif
as niekaip nepamirsiu, kaip vasara pirkau skaistalus lumene uz 4 litus, kai jie realiai apie 30 kainuoja biggrin.gif simta kartu ziurejau, galiojimas buvo dar daugiau nei metams i prieki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 10 16, 16:00)
O kokia jos sudetis? Nekemsa poru?

krempudros sudėties nepamenu, bet iš patirties - kemša poras, ir iškelia bent 2 naujus spuogus po dienos su ja, labai riebi -greitai pradeda blizgėt ir pan...
Antibakterinė kompaktinė - na dar dabar naudoju, nėra kažkas labai ypatingo, kaip minėjau, man per tamsi, tik dabar, kai po atostogų daugiau įdegus, tai pats tas... beje, nėra taip jau labai ir pigi, dabar nusipirkau bare minerals geriau. Vis natūralesnė.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 10 15, 21:50)
O kaip ji atrodo?
Kokio tipo tavo ola?

Cia biski auksciau buvo foto imesta,toks sviesiai melina ipakavimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2009 10 16, 17:00)
O kokia jos sudetis? Nekemsa poru?

Man tai tikrai nekemsa,netgi jei koks spuogelis buna,tai ji uzdziovina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alinva @ 2009 10 16, 21:30)
krempudros sudėties nepamenu, bet iš patirties - kemša poras, ir iškelia bent 2 naujus spuogus po dienos su ja, labai riebi -greitai pradeda blizgėt ir pan...
Antibakterinė kompaktinė - na dar dabar naudoju, nėra kažkas labai ypatingo, kaip minėjau, man per tamsi, tik dabar, kai po atostogų daugiau įdegus, tai pats tas... beje, nėra taip jau labai ir pigi, dabar nusipirkau bare minerals geriau. Vis natūralesnė.

O kuri jus nr naudojat,kad jums per tamsi? g.gif Zinokit 75 yra tamsesnis uz 76 ir 77,nors pagal viska sviesiausias 75 turetu buti
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 16, 20:35)
Cia biski auksciau buvo foto imesta,toks sviesiai melina ipakavimas mirksiukas.gif
Papildyta:

Man tai tikrai nekemsa,netgi jei koks spuogelis buna,tai ji uzdziovina mirksiukas.gif
Papildyta:

O kuri jus nr naudojat,kad jums per tamsi? g.gif  Zinokit 75 yra tamsesnis uz 76 ir 77,nors pagal viska sviesiausias 75 turetu buti

Šviesiausia yra 70 (Vanilla), mano yra 72 (Peach), lyginom tada su konsultante tą Vanilla su Peach, tai šita net šviesesnė buvo, ar ne tokia geltona, na kažkas man ten nelabai tiko... O dabar 72 numerio internete iš viso nelabai matau, nors gal ir yra, tik pas tą žmogutį ne.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 10 16, 22:13)
Šviesiausia yra 70 (Vanilla), mano yra 72 (Peach), lyginom tada su konsultante tą Vanilla su Peach, tai šita net šviesesnė buvo, ar ne tokia geltona, na kažkas man ten nelabai tiko... O dabar 72 numerio internete iš viso nelabai matau, nors gal ir yra, tik pas tą žmogutį ne.

As tai krautuvese visada perku,tai niekada nemaciau 72 peach,tik 70,75,76 ir 77 g.gif Turejau kitos firmos peach spalva,tai tamsi labai buvo doh.gif
Atsakyti
gal galit parekomeduoti koki nebrangu bet gera kuno losjona... g.gif pamenu kazkada labai SM gyre kazkokius kuno sviestus is Eurokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 10 17, 17:49)
gal galit parekomeduoti koki nebrangu bet gera kuno losjona...  g.gif  pamenu kazkada labai SM gyre kazkokius kuno sviestus is Eurokos  g.gif

As pamenu, kad gyre joanos..
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 10 17, 17:49)
gal galit parekomeduoti koki nebrangu bet gera kuno losjona...  g.gif  pamenu kazkada labai SM gyre kazkokius kuno sviestus is Eurokos  g.gif

greiciausiai kalbat apie Joanna kuno sviestus. daug kam patiko su kava wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 17, 17:58)
greiciausiai kalbat apie Joanna kuno sviestus. daug kam patiko su kava wub.gif

As kai pribaigsiu visus savo bodyshopo, tada pabandysiu irgi joannos su kava, ziuresiu ar labai skirsis kokybe g.gif ax.gif
Atsakyti
gal toks?
user posted image

jo vis dar yra Eurokose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 16, 18:28)
Na taip, tai reikia ziureti wink.gif
as niekaip nepamirsiu, kaip vasara pirkau skaistalus lumene uz 4 litus, kai jie realiai apie 30 kainuoja  biggrin.gif  simta kartu ziurejau, galiojimas buvo dar daugiau nei metams i prieki  g.gif

man su lumene pudrom kai kuriom labai keistas tas galiojimas- ant daugelio isvis nera normalaus uzrasymo iki kada galioja, tik tos raides kazkokios, kur reik gerai pasifruot ka jos reiskia. bet vat pvz. lumene melyna krempudra- jos ipakavimas pasikeite jau pries 3 ar 4 metus, o aistruolej vis dar yra seno tipo pakuotes g.gif arba balta kompaktine pudra- as ja pirkau pries metus kokius, nors ji jau is gamybos buvo isimta irgi kelis metus, na bet kompaktiniai dalykai bent jau nesugenda greitai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 10 17, 22:25)
man su lumene pudrom kai kuriom labai keistas tas galiojimas- ant daugelio isvis nera normalaus uzrasymo iki kada galioja, tik tos raides kazkokios, kur reik gerai pasifruot ka jos reiskia. bet vat pvz. lumene melyna krempudra- jos ipakavimas pasikeite jau pries 3 ar 4 metus, o aistruolej vis dar yra seno tipo pakuotes g.gif  arba balta kompaktine pudra- as ja pirkau pries metus kokius, nors ji jau is gamybos buvo isimta irgi kelis metus, na bet kompaktiniai dalykai bent jau nesugenda greitai unsure.gif

Gal jie tiesiog is kokiu kitu saliu atsiveza, kur kitokios pakuotes nei pas mus rolleyes.gif
Atsakyti