Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 26, 17:43)
kiek kainuoja?  smile.gif  eurokosuose buna?  ax.gif  dekui is anksto

Apie 30 Lt,buna Eurokosuose mirksiukas.gif Tik atspalvis,jeigu jusu oda nera labai sviesi,tinkamas yra tik 75 nude,nes kiti 76 sand ir 77 natural yra labai sviesus,nors pagal nr tamsesni turetu netgi buti smile.gif Dar tu pudru buna 2 in1,kur kompaktine-kremine,tik tu nebandziau dar,gal reikes kada pabandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 27, 15:47)
Apie 30 Lt,buna Eurokosuose mirksiukas.gif Tik atspalvis,jeigu jusu oda nera labai sviesi,tinkamas yra tik 75 nude,nes kiti 76 sand ir 77 natural yra labai sviesus,nors pagal nr tamsesni turetu netgi buti smile.gif Dar tu pudru buna 2 in1,kur kompaktine-kremine,tik tu nebandziau dar,gal reikes kada pabandyt blush2.gif

vidutine mano oda, jauciu tas nude turetu tikt, nes pastaruoju metu tokia i ruduma oda po vasaros dar idegis nenusiplove biggrin.gif dekui uz info
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 09 27, 21:35)
vidutine mano oda, jauciu tas nude turetu tikt, nes pastaruoju metu tokia i ruduma oda po vasaros dar idegis nenusiplove  biggrin.gif  dekui uz info

Atsiprasom labai,bet pasitikslinau,ne nude,o beige 75 nr vadinasi blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Aistruolei tos mahaten pudros ~20lt o as Eurokoj kazkada su 50%akcija prisipirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 26, 16:56)
Dabar pirksiu kompaktine,jau nusprendziau kokia-Manhattan antibakterine,geriausia is kadanors turetu wub.gif Buciau jau anksciau pirkusi,bet jau ilga laika kur eidavau,vis nerasdavau to atspalvio kur man reikia,nes kiti per sviesus ,tai nusipirkus kitokia pudra buvau,bet ne taip patiko kaip Manhattan:oh Sita nei spuopgu iskelia ir labai gerai maskuoja rolleyes.gif

O apie kokia kalbama?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 10 15, 20:18)
O apie kokia kalbama?

Apie Manhattan,jei sito klausiat,bet jau rasiau gi biggrin.gif O vietoj jos buva nusipirkusi Bourjois,gal ir nieko buvo,bet spalva kazkaip nelabai pradejo betikti,kai idegis blesta doh.gif Bet Manhattan vistiek 100 kartu geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 15, 20:34)
Apie Manhattan,jei sito klausiat,bet jau rasiau gi biggrin.gif O vietoj jos buva nusipirkusi Bourjois,gal ir nieko buvo,bet spalva kazkaip nelabai pradejo betikti,kai idegis blesta doh.gif Bet Manhattan vistiek 100 kartu geriau wub.gif

O kaip ji atrodo?
Kokio tipo tavo ola?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 10 15, 20:50)
O kaip ji atrodo?
Kokio tipo tavo ola?

manhattan antibakterinė yra mišriai ir riebiai odai. Bandžiau, bet man per tamsi, net šviesiausias variantas. Bet būtent kompaktinė antibakterinė gera, o krempudra antibakterinė manhatano - tragedija, kažkokia košė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 28, 19:14)
Aistruolei tos mahaten pudros ~20lt o as Eurokoj kazkada su  50%akcija prisipirkau  thumbup.gif

Toj aistruolej isvis ten tiek nuolaidu galima prisigaudyti bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes,sakykit gal kuri turit nusipirkus is eurokos purskala toki,isvertus is rusu k. vitaminai plaukams?ar vertas jis demesio?nes baigineju savo raudona gliss kur purskala ir galvoju gal tuos vitaminus verta pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 10 15, 22:16)
manhattan antibakterinė yra mišriai ir riebiai odai. Bandžiau, bet man per tamsi, net šviesiausias variantas. Bet būtent kompaktinė antibakterinė gera, o krempudra antibakterinė manhatano - tragedija, kažkokia košė  doh.gif

O kokia jos sudetis? Nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 16, 14:22)
Toj aistruolej isvis ten tiek nuolaidu galima prisigaudyti  bigsmile.gif

bet deja daugelis prekiu pasibaigusio ar besibaigiancio galiojimo ax.gif
Atsakyti