Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Malena @ 2009 09 24, 20:15)
Eurokoj,baltoj tubelej.

aciu smile.gif

Gal kuri galetu pasakyti kanors apie mineraline pudra uma?
prisiunciau is amerikos geru mineralkiu,bet persviesios,tai noriu imaisyti biski tamsios,svarstau essence(kazkada turejau visai nieko) ar uma isbandyt g.gif
Atsakyti
O aš va drąsiai sakau AsataN<-- AČIŪ smile.gif Mama žinojo tą rusiškos kosmetikos parduotuvę, bet kažkaip nepasakė man apie ją. Nors aš kiek skeptiškai žiūrėjau į visas rus. priemones ir maniau, kad tai atgyvena biggrin.gif doh.gif Bet dabar esu užsipirkusi molio nežinia kiek rūšių iš ten, plaukų kaukę, kuri tikrai labai fainai veikia plaukučius smile.gif Jau net nepamenu, bet pirkau ten nemažai produktų pabandymui ir kolkas niekuom neteko nusivilti thumbup.gif O ir moterytė, kuri pardavinėja- visada pataria kas kokybiškiausia, bet nebūtinai kainuoja daugiausiai smile.gif
Žodžiu, jei ne AsataN<-- , tai gal iki šiol nežinočiau tos puikios parduotuvėlės smile.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko šitas rankų kremas. Labai švelnios rankos + skaniai kvepia ramunėlėm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 25 rugsėjo 2009 - 08:08
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 24, 21:26)
aciu smile.gif

Gal kuri galetu pasakyti kanors apie mineraline pudra uma?
prisiunciau is amerikos geru mineralkiu,bet persviesios,tai noriu imaisyti biski tamsios,svarstau essence(kazkada turejau visai nieko) ar uma isbandyt g.gif

visada perku Essence, kazkada daviau mamai pabandyti, jai patiko , tad nuejo i Eurokos, o jai isiule Uma doh.gif tai ji tokia permatoma, nemaskuoja nieko, manau labiau skirta makiazo sutvirtinimui ant skystos pudros, o daugiau niekam schmoll.gif tad man labiau patinka Essence thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 25, 14:20)
visada perku Essence, kazkada daviau mamai pabandyti, jai patiko , tad nuejo i Eurokos, o jai isiule Uma  doh.gif  tai ji tokia permatoma, nemaskuoja nieko, manau labiau skirta makiazo sutvirtinimui ant skystos pudros, o daugiau niekam  schmoll.gif  tad man labiau patinka Essence thumbup.gif

O tai Essence mineraline gerai maskuoja?Nekemsa visai poru(nes kazkaip tokia pigi,tai itarima kelia)? g.gif O gal kitas bandet Essence pudras? rolleyes.gif
Papildyta:
Ir gal zinot kokiu isvis labai gerai maskuojanciu pudru galima rasti Eurokose pvz(is Essence,Prestige ir t.t)? rolleyes.gif Kazkaip i pigias tokias nelabai ziuredavau,bet dabar idomu pasidare,gal nebutinai jos turi buti blogesnes uz visokias brangias g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 25 rugsėjo 2009 - 16:24
QUOTE(diamondness @ 2009 09 25, 17:23)
O tai Essence mineraline gerai maskuoja?Nekemsa visai poru(nes kazkaip tokia pigi,tai itarima kelia)? g.gif O gal kitas bandet Essence pudras? rolleyes.gif
Papildyta:
Ir gal zinot kokiu isvis labai gerai maskuojanciu pudru galima rasti Eurokose pvz(is Essence,Prestige ir t.t)? rolleyes.gif  Kazkaip i pigias tokias nelabai ziuredavau,bet dabar idomu pasidare,gal nebutinai jos turi buti blogesnes uz visokias brangias g.gif

as turejau essence lyg nebloga bet man prastai maskavo,pirkciau tik i maisymui i gera del spalvos.
Dar turejau esence putu pavidalo,bet kazkuo neopatiko neatsimenu,greit pardaviau.
Atsakyti
Idomiai cia, smile.gif man maskavo labai gerai thumbup.gif cia jau tada bandyt reikia, beje poru nekimsdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 25, 19:06)
Idomiai cia, smile.gif man maskavo labai gerai  thumbup.gif  cia jau tada bandyt reikia, beje poru nekimsdavo  mirksiukas.gif

O yra ka rimciau maskuot pas jus? ax.gif Nes jei ne,tai nelabai cia ir eina suprast kuri gerai maskuoja,o kuri ne...Pas mene tai yra tokiu nelabai ryskiu demeliu ant veido nuo kazkada buvusiu spuogu,tai man jas labai gerai uzmaskuoti reikia doh.gif Kremine,tai tik Acnecolor pakolkas geriausiai ta daro,o taip gerai butu kokia kitokia pabandyt,bet visos tokie skystalai atrodo kiek parduotuvei paziuriu,patepi,ir nelieka nieko,tik parudina,bet nemaskuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 25, 21:31)
Tai va, pas ka nera ko maskuoti, tai ir sako, kad gerai maskuoja smile.gif
o jei tikrai yra ka maskuot, tada sunku tinkama pudra rasti  doh.gif

Dabar pirksiu kompaktine,jau nusprendziau kokia-Manhattan antibakterine,geriausia is kadanors turetu wub.gif Buciau jau anksciau pirkusi,bet jau ilga laika kur eidavau,vis nerasdavau to atspalvio kur man reikia,nes kiti per sviesus ,tai nusipirkus kitokia pudra buvau,bet ne taip patiko kaip Manhattan:oh Sita nei spuopgu iskelia ir labai gerai maskuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 26 rugsėjo 2009 - 14:57
QUOTE(diamondness @ 2009 09 26, 15:56)
Dabar pirksiu kompaktine,jau nusprendziau kokia-Manhattan antibakterine,geriausia is kadanors turetu wub.gif Buciau jau anksciau pirkusi,bet jau ilga laika kur eidavau,vis nerasdavau to atspalvio kur man reikia,nes kiti per sviesus ,tai nusipirkus kitokia pudra buvau,bet ne taip patiko kaip Manhattan:oh Sita nei spuopgu iskelia ir labai gerai maskuoja rolleyes.gif

o koks tas tamsesnis atspalvis?
as pirkdavau vanila,tai tikrai sviesokas
Atsakyti

Gal gali imesti foto? kazkada esu turejusi, bet dabar nepamenu ar tikrai ta pati g.gif
Atsakyti

kiek kainuoja? smile.gif eurokosuose buna? ax.gif dekui is anksto
Atsakyti