Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Victorious @ 2009 09 22, 13:15)
Senoji

user posted image

Naujoji tamsiai žalia.

GERIASIA kauke!!!!!! bandziau ir profesionalios serijos kaukes, ir gydomasias ir naturalias. bet geras efektas buvo tik naudojant sita garnier kauke smile.gif
Atsakyti
o kuo ta garnier kaukė taip patinka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 09 23, 11:31)
o kuo ta garnier kaukė taip patinka?  rolleyes.gif

Plaukai buna slidus ir svelnus. Bet man tikrai nera geriausia,nu gerai kaip uz tokiakaina.wink.gif bet glotninimo man vistiek truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 23, 12:37)
Bet man tikrai nera geriausia,nu gerai kaip uz tokiakaina.wink.gif

drinks_cheers.gif Atitinka temos pavadinimą - pigi, bet ne prasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 rugsėjo 2009 - 10:46
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 23, 11:37)
Plaukai buna slidus ir svelnus. Bet man tikrai nera geriausia,nu gerai kaip uz tokiakaina.wink.gif bet glotninimo man vistiek truksta doh.gif

gal ne visai i tema, bet man geriausiai is nebrangiu priemoniu plaukus glotnina du balzamai: pantene skirtas sviesiems plaukams, ir down under naturals NUDE su drekinamuoju poveikiu.
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 09 23, 20:17)
gal ne visai i tema, bet man geriausiai is nebrangiu priemoniu plaukus glotnina du balzamai: pantene skirtas sviesiems plaukams, ir down under naturals NUDE su drekinamuoju poveikiu.

O man visai patinka Schauma rudas ir žalias šampūnas su balzamu. Taip pat, kai noriu sumažinti pasipūtimą, tepu plaukus Avon plaukų galiukų serumu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 09 23, 21:17)

o ka naudot, kad plaukai puresni butu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 09 24, 14:40)
o ka naudot, kad plaukai puresni butu?  biggrin.gif

Aha, man irgi to glotnumo jau per akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moliuugelis @ 2009 07 22, 01:37)
Pati naudoju rusišką kosmetika ir vat neseniai dukrai nupirkau veido šveitiklį.Kainavo kažkur ~8lt. Pavadinimas " Ot čiornix toček. Tinka naudoti kiekvienai dienai neišsausina odos ir panaikino inkštirus panaudojus savaitę. Pati susigundžiau pabandyti tiesiog thumbup.gif  kaip ir rašoma suvienodina odos spalvą. Oda tokia matinė tampa po piro šveitimo. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

kur gaima nusipirkt ir rasti?? blush2.gif
Atsakyti

NUDE drekinamasis tikrai kazkiek glotnina ir drekina.Kurorte kur dregnas oras jis man visai geras buvo,Vilniuj tik neblogas.Sunaudojau,antro nepirksiu,iekosiu kito balzamo.
Atsakyti

Aciu 4u.gif O kur Nude ieskoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 24, 18:09)
Aciu 4u.gif  O kur Nude ieskoti? smile.gif

Eurokoj,baltoj tubelej.
Atsakyti