Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

O kur jo buna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 09 19, 19:44)
O kur jo buna pirkti?

čia man? taigi parašiau, kur pirkau
Atsakyti
Nu va ir as pagaliau isbandziau rusiska kosmetika,nors visada pirkdavausi tik brangia zinomu firmu kosmetika ir galiu pasakyti tik tiek,kad ar rusiska ar zinomu firmu kosmetika savo poveikiu,bent man tai niekuo nesiskiria(rusiska krema tepu jau apie menesi),taciau tie brangus zinomu firmu kremai zymiai skaniau kvepia ir taip malonesni tepti.
Tai va tokie mano pastebejimai. ax.gif
Tiesa savaiminio idegio kremai rusiski,tai ne schmoll.gif ,nes jau spalva tai padek dieve doh.gif ,tai siuo atzvilgiu likau istikima Lancome savaiminiam idegiui,o paprastus kremus,sampunus,kaukes plaukam tai manau bandysiu.
Atsakyti
Gal zinote kokia pigia bet ne prasta plauku kauke? Isskyrus gaia ir milmil rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 09 22, 10:52)
Gal zinote kokia pigia bet ne prasta plauku kauke? Isskyrus gaia ir milmil rolleyes.gif

o fructis puodyne netinka? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 27, 14:33)
as ji naudoju po plovimo (tik jei kaukes nenaudoju), purskiu ant visu plauku, ypatingai ant galiuku.
del poveikio  mastau.gif (dabar apziurinejo savo plauku galiukus biggrin.gif) zymiai maziau sakojasi..  bigsmile.gif O del kitko tai nezinau... noretusi daugiau drekinimo...
dar vienas minusas, kad sudetinga issukuoti plaukus vien juo papurskus... neminkstina taip plauku taip pvz Gliss kur, ar kaukes...
bet as tikiu kad plauku bukle pageres  bigsmile.gif  nes naudoju tik 1.5 menesio... o sudetis sio antpilo mano galva net labai gera...  bigsmile.gif

Na jeigu jau apie sudetis sneka, tai nepastebejai ten parabenu? Nes kiek matau tai yra 2. O ir kitkas dar yra be ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 22, 11:05)
o fructis puodyne netinka? thumbup.gif

man nuo jos ant galvos odos arba sprando kyla spuogai unsure.gif nors pati kažkada labai ją gyriau, bet dėl spuogų aš jos atsisakiau...
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 22, 13:30)
man nuo jos ant galvos odos arba sprando kyla spuogai  unsure.gif   nors pati kažkada labai ją gyriau, bet dėl spuogų aš jos atsisakiau...

Aš ant galvos odos netepu balzamo ar kaukės, dažniausiai nuo vidurio plaukų ar kiek aukščiau, bet su oda jokio kontakto neturi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 rugsėjo 2009 - 11:38
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 22, 12:30)
man nuo jos ant galvos odos arba sprando kyla spuogai  unsure.gif  nors pati kažkada labai ją gyriau, bet dėl spuogų aš jos atsisakiau...

jei poveikis plaukams patinka,galima pasistengti kad kauke nesiliestu su oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 09 22, 12:34)
Aš ant galvos odos netepu balzamo ar kaukės, dažniausiai nuo vidurio plaukų ar kiek aukščiau, bet su oda jokio kontakto neturi  schmoll.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 22, 12:44)
jei poveikis plaukams patinka,galima pasistengti kad kauke nesiliestu su oda smile.gif

tai aš ant odos niekada ir netepu. tepu galus. bet vis tiek kažkaip pakliūna. o ant sprando tai išvis nesunkiai pakliūna, nes plaukai tai ilgi...
Atsakyti
O gal butu galima tos puodynes(biggrin.gif) foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 09 22, 13:57)
O gal butu galima tos puodynes(biggrin.gif) foto? ax.gif

Senoji

user posted image

Naujoji tamsiai žalia.
Atsakyti