Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Dolphin @ 2009 09 05, 20:52)
O kokius kondicionierius naudoji?  ax.gif

Labiausiai patko tas kuri dabar naudoju,t.y. Elvital geltona su raudonu kamsteliu,net plauku tiesint nebereikia,tai cia dviguba nauda,taip pat neriebina nors gausiai purskiu,blizgesio duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 05, 20:30)
Labiausiai patko tas kuri dabar naudoju,t.y. Elvital geltona su raudonu kamsteliu,net plauku tiesint nebereikia,tai cia dviguba nauda,taip pat neriebina nors gausiai purskiu,blizgesio duoda mirksiukas.gif

O jus slapius plaukus purskiat? smile.gif
Atsakyti
nuo spuogu labai gerai arbatmedzio aliejus.
Buna pirkt vaistinese ir lyg maximoj maciau. kaina kazkur apie 10 lt.
bet labai geras, as jau 2 buteliuka naudoju. tinka ir iskilusiam spuogui ir issispaudus.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 09 05, 20:46)

Aš visaip, ir šlapius, ir sausus, kai sunkiau šukuojasi...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 09 05, 20:53)
Aš visaip, ir šlapius, ir sausus, kai sunkiau šukuojasi...

na naudoju Elvital sampuna su biciu pieneliu, na tai svelnus plaukai buna smile.gif reiks itraukti kondicionieriu i butinu pirkiniu sarasa biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 09 05, 21:46)

As tai tik slapius,sausu purksti nematau reikalo,bet yra parasyta,kad galima ir ant tokiu,ir ant tokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 05, 20:59)
As tai tik slapius,sausu purksti nematau reikalo,bet yra parasyta,kad galima ir ant tokiu,ir ant tokiu mirksiukas.gif

jei galvą plauna kas kelias dienas, tai reikalas atsiranda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 06, 09:12)
jei galvą plauna kas kelias dienas, tai reikalas atsiranda  ax.gif

Nebūtina net kas kelias dienas, jei vakare išsiplauni, o ryte atsikėlus plaukai įsielektrinę piestu stojasi, irgi praverčia. Ypač aktualu žiemą, kai iš ryto plaukų neplausi (pas mane net ir su džiovintuvu kokią valandą užtruktų prasidžiovint), o oras sausas ir elektrinimasis nežmoniškas.
Atsakyti
nusipirkau jau forume minėtą prausiklį

user posted image

dar būna su alavijais, berods jautriai.
man patinka gaivus kvapas, švariai prausia, gal šiek tiek mažiau sausina, labai pigus, tikrai nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 09 18, 17:01)

user posted image

dar būna su alavijais, berods jautriai.
man patinka gaivus kvapas, švariai prausia, gal šiek tiek mažiau sausina, labai pigus, tikrai nesigailiu  thumbup.gif

kur pirkot?
Atsakyti
[quote=Mazoji_s,2009 09 18, 18:01]

user posted image

O kokiai jis odai skirtas? ax.gif Ir ka gero turetu is aprasymo daryti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2009 09 18, 18:01)
kur pirkot?

Klaipėdoj "Martina" parduotuvėj
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2009 09 18, 18:38)
  O kokiai jis odai skirtas? ax.gif Ir ka gero turetu is aprasymo daryti? rolleyes.gif

Prausimosi želė "Zelionaja apteka" normaliai ir riebiai odai

Švelni prausimosi želė su žaliosios arbatos ekstraktu bei kviečių proteinais skirtas kasdieniam naudojimui. Dėl specialiai parinktų komponentų priemonė puikiai valo veido ir kaklo odą, nesausina ir nesutraukia odos, švelniai putoja, ir puikiai nuvalo makiažo likučius, negyvas ląsteles bei kt nešvarumus. Žaliosios arbatos lapų ekstraktas neutralizuoja toksinus, skatina odos ląstelių atsinaujinimą. Sudėtyje esantis D-pantenolis ir alantoinas atkuria, minkština odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis bei apsaugo nuo žalingo chloruoto vandens poveikio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 19 rugsėjo 2009 - 11:19