Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(harmoneta @ 2009 08 27, 13:52)
Saunu, kai tu ismanai apie sudeti smile.gif o as galiu spresti tik is aprasymo...
bet vistiek manau klad rusiska produkcija daug naturalesne smile.gif

biggrin.gif
aprasyma as pati verciau is rusu kalbos biggrin.gif Siaip is Zelionos aptekos as galiu rekomenduoti nebent tik sita antpila ir aliejus, kurie naudojami vietoje sampunu. (turejau rankose tikrus sertifikatus ir procentines sudetis). Daugiau nieko nerekomenduoju is Elfos pirkti schmoll.gif

aj, dar macioua nauja Syvaratka nuo plauku slinkimo, panasus ipakavimas kaip varnalesu aliejus. Bet tik Martinoje maciau. Kadangi nedirbu jau sioj imonej, tai tikros sudeties nezinau, bet ant pakuotes sudetis tai labai patiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 27 rugpjūčio 2009 - 13:04
Va nusipirkau katik isgirtaji Essence tusa, Joanna fluida plaukams ir kauke plaukams su rugpieniu 4u.gif Ir viskas jusu itaka biggrin.gif Fluida katik uzsitepiau, taiskaniai kvepia biggrin.gif O visa kita ziuresiu ax.gif sese kaip tik tuoj ta kauke isbandys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 08 27, 17:37)
Va nusipirkau katik isgirtaji Essence tusa, Joanna fluida plaukams ir kauke plaukams su rugpieniu 4u.gif  Ir viskas jusu itaka biggrin.gif  Fluida katik uzsitepiau, taiskaniai kvepia biggrin.gif O visa kita ziuresiu ax.gif  sese kaip tik tuoj ta kauke isbandys  mirksiukas.gif

man tusas stebuklo neprimine ir tikrai neprilygsta MaxFactor ar L'oreal g.gif
Kauke pucia plaukus, kas yra didziausias minusas, nes jie ir be pagalbos pucias biggrin.gif
O fluidas riebina labai.. Tai reikia jo super mazai smile.gif poveikio nepastebejau, apart riebalavima.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 09 05, 17:41)
man tusas stebuklo neprimine ir tikrai neprilygsta MaxFactor ar L'oreal  g.gif
Kauke pucia plaukus, kas yra didziausias minusas, nes jie ir be pagalbos pucias biggrin.gif
O fluidas riebina labai.. Tai reikia jo super mazai smile.gif poveikio nepastebejau, apart riebalavima.. smile.gif

Tai gal ta kauke nepucia plauku,o jie kaip sakot patys linke pustis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 05, 17:50)
Tai gal ta kauke nepucia plauku,o jie kaip sakot patys linke pustis bigsmile.gif

Na bet kauke jei gerai drekintu, pridrekintu plaukus ir jie maziau pustusi zymiai. Vadinasi silpno poveikio
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 05, 17:50)

tai as zinau kiek jie naturaliai pucias ir kiek dar dadeda kauke. na nzn. sesei taip pat pucia, tai jin iskart ismete lauk. Na ne tokio poveikio reikia mano sausiems siaudams smile.gif)
Atsakyti
man essence tusas labai nepatinka ( oranzinej pakuotej) sepetukas kazkos nevykes, tai po ji net bijau bandyti kitus sios firmos tusus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 09 05, 19:33)
man essence tusas labai nepatinka ( oranzinej pakuotej) sepetukas kazkos nevykes, tai po ji net bijau bandyti kitus sios firmos tusus  doh.gif

Turejau ir as ta oranzini. Tai atrodydavau kaip nesidazius biggrin.gif jis nestorino blakstienu. Mano ir pacios ilgos jos, tai tik pajuodindavo ir tiek. Ne kazka tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 09 05, 20:31)
tai as zinau kiek jie naturaliai pucias ir kiek dar dadeda kauke. na nzn. sesei taip pat pucia, tai jin iskart ismete lauk. Na ne tokio poveikio reikia mano sausiems siaudams smile.gif)

Gali buti ,gali buti mirksiukas.gif Ir pas mane budavo ta pati putimosi poblema,kol purskiamu kond. nepradejau nadot doh.gif :mirksiukas:Kauke nei viena nepagelbejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 05 rugsėjo 2009 - 18:49
QUOTE(diamondness @ 2009 09 05, 19:48)
Gali buti ,gali buti mirksiukas.gif Ir pas mane budavo ta pati putimosi poblema,kol purskiamu kond. nepradejau nadot  doh.gif  :mirksiukas:Kauke nei viena nepagelbejo doh.gif

O kokius kondicionierius naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 09 05, 19:31)

Dėkui už info, reikės pasižiūrėti - pas mane prie šaknų greitai riebaluojasi ir priglunda, tai reikės pabandyti tą kaukytę, gal kiek papūs ax.gif
o galams, kurie sausi (na dar neskaitant tų, kas ant galvos, apie pusmetris sausų plaukų), purškiamus naudoju GlissKur balzamus, ypač patinka tie sausiems plaukams, tikrai lengviau išsišukuoja. Nuo blizgančio tokio - prigesina plaukus, bet efektas ne toks, tik pablizgina kažkiek. Dar patiko Loreal vaikiškas, kriaušių kvapo - irgi efektas panašus. Bet pasilikau prie Gliss Kur, nes didesnis asortimentas, ir galima keisti.
Patiems galiukams Avon plaukų galiukų serumas - kai tikrinaus plauko kokybę, sakė, kad galiukai blizga labiau, negu pats plaukas, labai stebėjosi. Ir šiaip, ko gero apie vienintelį avon produktą tiek daug gerų atsiliepimų girdėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 05 rugsėjo 2009 - 19:06
QUOTE(Alinva @ 2009 09 05, 20:02)
Dėkui už info, reikės pasižiūrėti - pas mane prie šaknų greitai riebaluojasi ir priglunda, tai reikės pabandyti tą kaukytę, gal kiek papūs  ax.gif
o galams, kurie sausi (na dar neskaitant tų, kas ant galvos, apie pusmetris sausų plaukų), purškiamus naudoju GlissKur balzamus, ypač patinka tie sausiems plaukams, tikrai lengviau išsišukuoja. Nuo blizgančio tokio - prigesina plaukus, bet efektas ne toks, tik pablizgina kažkiek. Dar patiko Loreal vaikiškas, kriaušių kvapo - irgi efektas panašus. Bet pasilikau prie Gliss Kur, nes didesnis asortimentas, ir galima keisti.
Patiems galiukams Avon plaukų galiukų serumas - kai tikrinaus plauko kokybę, sakė, kad galiukai blizga labiau, negu pats plaukas, labai stebėjosi. Ir šiaip, ko gero apie vienintelį avon produktą tiek daug gerų atsiliepimų girdėjau  lotuliukas.gif

Na galiukams tai man alfaparf labiau patiko 4u.gif
kaip butu paprasta, jei visoms tiktu ta pati priemone biggrin.gif nereiktu netinkamu priemoniu prisipirkti ir dejuoti.. biggrin.gif
Atsakyti