Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(diamondness @ 2009 08 25, 14:24)
Oba,platinine blink.gif  Kazkaip pagal dezutes foto nes nesitikejau,kad tokia gautis galetu biggrin.gif

nu ne visai platinine, bet sviesi i platina... nu tokia visai faina... mamai gerai biggrin.gif

aistuliaa, ne plaukai sviesus isejo pas mama, jos siaip buvo ryzoki, geltonoki tai dar labiau pasviesejo... tikrai ne i ruduma....

Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 25, 14:24)
Oba,platinine blink.gif  Kazkaip pagal dezutes foto nes nesitikejau,kad tokia gautis galetu biggrin.gif
Papildyta:

O kokiais Londa dazet,kad jum susigadino? ax.gif Ar tais maximose kur buna,ar tais professional,kur raudonose mazose dezutese be jokiu foto ant ju? smile.gif

Jo,dazydavau su maximos ta raudona londa,kazkokia su datulem(spalvos) ar medzio zievem neva biggrin.gif Ziauriai isretejo ir vis galus reikdavo kirpti tai sutrumpejo.
jau metus dazau milk shake thumbup.gif bet nusiplauna greit, tad visgi prigriebiau abi joannas akcijos proga,nuo poros kartu gal nenusauses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 25, 15:53)
Jo,dazydavau  su maximos  ta raudona londa,kazkokia su datulem(spalvos) ar medzio zievem neva biggrin.gif  Ziauriai isretejo ir vis galus reikdavo kirpti tai sutrumpejo.
jau metus dazau milk shake thumbup.gif  bet nusiplauna greit, tad visgi prigriebiau abi joannas akcijos proga,nuo poros kartu gal nenusauses smile.gif

O tai gerai,kad ne parduotuvinius situos emiau,o siaip apie Londa dazus kiek domejausi,neblogu yra atsiliepimu rolleyes.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 25, 15:56)
Tai tada visiska nesamone  doh.gif  raso dark blond, o gaunasi sviesus  doh.gif

palengvejo tada man,nes mano dark ash blond kur pirkau toj plauku paletej tai kazkokia jau tamsiai ruda galima sakyt su pelenu atspalviu pavaizduota,buvau jau issigandud,kad per tamsiai bus,tai dabar pagal si pavyzdi,kad gaunasi sviesiau,netureciau tokia tamsi gautis yu.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 25 rugpjūčio 2009 - 17:01
QUOTE(diamondness @ 2009 08 25, 18:01)
palengvejo tada man,nes mano dark ash blond kur pirkau toj plauku paletej tai kazkokia jau tamsiai ruda galima sakyt su pelenu atspalviu pavaizduota,buvau jau issigandud,kad per tamsiai bus,tai dabar pagal si pavyzdi,kad gaunasi sviesiau,netureciau tokia tamsi gautis yu.gif

Na manau nuo dazu priklauso kaip spalvyte gausis smile.gif bet as tada nebezinau ka daryti man jau, taip norejau sitais dazyti doh.gif
Atsakyti
[quote=aistuliaa,2009 08 25, 21:07]
Na manau nuo dazu priklauso kaip spalvyte gausis smile.gif bet as tada nebezinau ka daryti man jau, taip norejau sitais dazyti doh.gif
[/quKazin,o gal ten ta spalva gavo su kazkokiais sviesesniais tos pacios firmos dazais,nes kiek maciau tai yra dvi dezutes su ta pacia moterim nufotkinta,tik ant vienos ji su ta kur tu buvai nusiziurejus spalva,o ant kitos-tokia sviesesne g.gif Bent gal galimas toks variantas cool.gif
Atsakyti
[quote=diamondness,2009 08 26, 14:12]
[/quKazin,o gal ten ta spalva gavo su kazkokiais sviesesniais tos pacios firmos dazais,nes kiek maciau tai yra dvi dezutes su ta pacia moterim nufotkinta,tik ant vienos ji su ta kur tu buvai nusiziurejus spalva,o ant kitos-tokia sviesesne g.gif Bent gal galimas toks variantas cool.gif
[/quote]
gali buti, gal apsirikau.. unsure.gif bet man atrode kad mama siek tiek tamsiau norejo... g.gif nes as maciau vakar tris atspalvius su ta pacia moterim, ir negalejau prisiminti su kokiais tiksliai dazais mama dazesi.. unsure.gif
tai nenoriu klaidinti.
Atsakyti
[quote=diamondness,2009 08 26, 14:12]
[/quote]

Taip, maciau buvo viena spalva sviesesne, kita tamsesne smile.gif na man realiai keista kaip su dark blond gali gautis platininiai plaukai
Papildyta:
[quote=Eve-line,2009 08 26, 14:21]gali buti, gal apsirikau..  unsure.gif bet man atrode kad mama siek tiek tamsiau norejo...  g.gif nes as maciau vakar tris atspalvius su ta pacia moterim, ir negalejau prisiminti su kokiais tiksliai dazais mama dazesi..  unsure.gif
tai nenoriu klaidinti.
[/quote]

taip, labai gali buti, nes su ta moterimi ne viena spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 rugpjūčio 2009 - 14:31
user posted image
gal kas naudojot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 08 27, 13:15)
user posted image
gal kas naudojot? 4u.gif

as turiu ir naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 27, 13:23)
as turiu ir naudoju.

na ir kaip smile.gif v
kaip tu ji naudoji? ir koks poveikis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 08 27, 13:28)
na ir kaip smile.gif v
kaip tu ji naudoji? ir koks poveikis? smile.gif

as ji naudoju po plovimo (tik jei kaukes nenaudoju), purskiu ant visu plauku, ypatingai ant galiuku.
del poveikio mastau.gif (dabar apziurinejo savo plauku galiukus biggrin.gif) zymiai maziau sakojasi.. bigsmile.gif O del kitko tai nezinau... noretusi daugiau drekinimo...
dar vienas minusas, kad sudetinga issukuoti plaukus vien juo papurskus... neminkstina taip plauku taip pvz Gliss kur, ar kaukes...
bet as tikiu kad plauku bukle pageres bigsmile.gif nes naudoju tik 1.5 menesio... o sudetis sio antpilo mano galva net labai gera... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 27, 13:33)
as ji naudoju po plovimo (tik jei kaukes nenaudoju), purskiu ant visu plauku, ypatingai ant galiuku.
del poveikio  mastau.gif (dabar apziurinejo savo plauku galiukus biggrin.gif) zymiai maziau sakojasi..  bigsmile.gif O del kitko tai nezinau... noretusi daugiau drekinimo...
dar vienas minusas, kad sudetinga issukuoti plaukus vien juo papurskus... neminkstina taip plauku taip pvz Gliss kur, ar kaukes...
bet as tikiu kad plauku bukle pageres  bigsmile.gif  nes naudoju tik 1.5 menesio... o sudetis sio antpilo mano galva net labai gera...  bigsmile.gif

Saunu, kai tu ismanai apie sudeti smile.gif o as galiu spresti tik is aprasymo...
bet vistiek manau klad rusiska produkcija daug naturalesne smile.gif
Atsakyti