Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(blueberry_nights @ 2009 08 19, 12:17)
Man patiko gan pigus veido sveitiklis MARGARITOS toks zalias, bet nerandu jo prekybos centruose.. gal kokiam droge bus, nes labai patiko ir noriu dar nusipirkti.

tai kad ji galima rasti vos ne kiekvienoje maximoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2009 08 19, 11:17)
Man patiko gan pigus veido sveitiklis MARGARITOS toks zalias, bet nerandu jo prekybos centruose.. gal kokiam droge bus, nes labai patiko ir noriu dar nusipirkti.

As irgi ji perku didesniuose priekybos centruose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 18, 19:57)
Gal kas galit ka pasakyti apie Joanna plauku dazus? smile.gif labai si spalvyte patiko:
user posted image

As jau pora metu kaip dazau tik su siais dazais(tik as tamsiai dazau) - esu labai patenkinta ir i kitus nekeisiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduos makiazo valikli veidui ax.gif
Atsakyti
O sitie Joannos kazin kuo skiriasi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 24, 17:08)

user posted image

Gal cia spalvos naturalesnes,kaip pvz. kad yra Shwartskopf Natural & Easy rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 24, 16:08)

user posted image

As siu net nemaciau Eurokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 24, 21:44)
As siu net nemaciau Eurokos  g.gif

yra,yra,jiems dabar net akcija-30%,tai ~4lt lotuliukas.gif
bet jau tokia kaina tai nedziugina, o baugina,perpigu g.gif Kita vertus jei bandziusios giria...tai ko moketi uz reklamas ir vardus? o gal giria tik grazu plauku nudazyma, o po keliu kartu plaukai shienu pataps ( kaip man buvo po poros metu su garnier ir londa)
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 18, 19:57)
Gal kas galit ka pasakyti apie Joanna plauku dazus? smile.gif labai si spalvyte patiko:
user posted image

sekmadieni mama daziau butent tokiais dazais. Nu grazi spalva - teciui patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 25, 09:43)
sekmadieni mama daziau butent tokiais dazais. Nu grazi spalva - teciui patiko  bigsmile.gif

Panasi nors gavosi kaip ant dezutes? biggrin.gif biggrin.gif
Ir ar nesigavo labai tamsiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 rugpjūčio 2009 - 09:35
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 25, 10:32)
Panasi nors gavosi kaip ant dezutes? biggrin.gif biggrin.gif
Ir ar nesigavo labai tamsiai?

na, mano mamos plaukai buvo nubluke tokie i ruzuma, tai net pasviesejo mama, man grazi spalva, ne geltona, ne ryza, o labiau platinine. Tik mes neperskaitem kad reikia tepti ant dregnu plauku, ir tepem ant sausu, tai pritruko dazu... sunkiai ten skirsciau...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 25, 12:04)
na, mano mamos plaukai buvo nubluke tokie i ruzuma, tai net pasviesejo mama, man grazi spalva, ne geltona, ne ryza, o labiau platinine. Tik mes neperskaitem kad reikia tepti ant dregnu plauku, ir tepem ant sausu, tai pritruko dazu... sunkiai ten skirsciau...

Oba,platinine blink.gif Kazkaip pagal dezutes foto nes nesitikejau,kad tokia gautis galetu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 24, 22:56)
yra,yra,jiems dabar net akcija-30%,tai ~4lt lotuliukas.gif
bet jau tokia kaina tai nedziugina, o baugina,perpigu g.gif  Kita vertus jei bandziusios giria...tai ko moketi uz reklamas ir vardus? o gal giria tik grazu plauku nudazyma, o po keliu kartu plaukai shienu pataps ( kaip man buvo po poros  metu su garnier ir londa)

O kokiais Londa dazet,kad jum susigadino? ax.gif Ar tais maximose kur buna,ar tais professional,kur raudonose mazose dezutese be jokiu foto ant ju? smile.gif
Atsakyti