Uzvakar mama nupirko rusiska krema-geli cystaja linija nuo spuogu ir inkstiru. Ten zalias pakeliukas su medetka nupiesta. Na panaudojau tik karta, tai poveikis, kad tikrai apdziovina spuogelius. O siaip nepatiko kvapas ir tai, kad po 30-40 min. ji reikia nuplauti. Tai iseina, taip, kad cia kaip kokia gydomoji kauke skaitosi. Kaina 6 lt.
QUOTE((Honey) @ 2009 07 11, 13:57)
as galva plaunu kiekviena diena,nes ryte man jau saknys buna susiriebalavusios ir neisiplovus jauciuosi nesvari situos patarimus zinau ,taip ir darau tik vistiek galvoju kad tas riebiems plaukams sampunas pasausina tuos galus noreciau atrasti toki sampuna,kad galva bent jau kas antra diena galeciau plauti merginos buvo patarusios Alpecin sampuna(sako kad lb gaivus pojutis ir galva bereikejo plauti kas trecia diena,nes tas sampunas be silikonu ir sausina plaukus ) nusipirkciau bet manau kad ziauriai issausins galus, zodziu net nezinau...
Kur butu galima nusipirkti to Alpecin??? ir kiek kainuoja. Jis skirtas riebiems plaukams?
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2009 07 09, 17:19)
Jau 3 bonke Gaia kaukes nupirkau mano plaukams tinka, o ir prie kvapo ipratau
rekomenduokite kokia gaivia duske vasarai? Palmolive ir Dove jau nusibodo
rekomenduokite kokia gaivia duske vasarai? Palmolive ir Dove jau nusibodo
Man ta isgirtoji gaja visai nepatinka . Plaukai lyg prilize buna po plovimo (na tokie ne purus) Zymiai geresnis yra balzamas (nepamenu tik firmos) su placenta. eurokose galima jo rasti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 07 22, 13:39)
Man ta isgirtoji gaja visai nepatinka . Plaukai lyg prilize buna po plovimo (na tokie ne purus) Zymiai geresnis yra balzamas (nepamenu tik firmos) su placenta. eurokose galima jo rasti
o man nuo jos labai galvą niežti ir riebaluojas plaukai greit..
Netinka man matyt tie visi silikonai ir kitos nesąmonės
Na aš GAIA netepu į galvą, tai man neniežti, ir plaukų riebalavimuisi įtakos neturi. Tepu tik nuo sprando žemyn, tai kai plaukai ilgi, tikrai lengviau tvarkytis.
QUOTE(jegele @ 2009 07 20, 14:50)
kokie atsiliepimai apie Kolastyna kremus, tonikus, pienelius?
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 07 20, 18:29)
Labai gera , bet jei neklystu tai lenkiska kosmetika, o nerusiska Esu siauliete, tai sios firmos kremu budavo vienoj parduotuvej prie pabaliu turgaus (ten kur bazes), bet dabar nezinau kur isigyt sios firmos kremuku. Prausikliai lb geri, ypac riebiai odai.
o tai daugiau ten jos nera (Siauliuose)? Kiek zinau adresas - Pramones g. 21. Ten tiekeju specializuota parduotuve. tenais daug ne tik Kolastynos, bet ir rusiskos ir profesionalios plauku prieziuros kosmetikos
QUOTE(Hottea @ 2009 07 24, 13:17)
Pritariu Kaukes i saknis itrinu tik tas, kurios skirtos saknu stiprinimui - o visas kitas tepti nuo sprando zemyn. Nei pleiskanu, nei riebalavimosi 3 d
Pas mane riebalavimosi neįtakoja, max 2 dienas išbūna paprastai jau po dienos pasitaukavę atrodo... nors tepu kaukes tik žemyn nuo sprando.
Beje, radau, kad Alpecin yra vyrams, bet yra ir kažkokia moteriška jo versija, Plantur 39... http://www.plantur39.lt/lt/index.php
QUOTE(Eve-line @ 2009 07 24, 10:36)
o tai daugiau ten jos nera (Siauliuose)? Kiek zinau adresas - Pramones g. 21. Ten tiekeju specializuota parduotuve. tenais daug ne tik Kolastynos, bet ir rusiskos ir profesionalios plauku prieziuros kosmetikos
Na ten budavo tokiuose kaip dezese sukrauta ir visiskai "papigiaj" Kolastynos produktai, o paskui kiek teko ten but akis neuzkliudavo. , nebent gal jau normaliose lentynose uz brangesne kaina. Reikes kada paieskoti prie progs, dabar deja specialiai is pietinio neapsimoka vaziuoti, o turguj nebesilankau O ir rusiska manes nevilioja. Kiek turejau pvz rusisku priemoniu plaukams (dazniausiai kaukes) babuskos agafijos, dabar paskutini naudojau balzama osobaja serija, tai baisuma, plaukai kaip siaudai
gal galėtumėt kokį gerą pilkinantį šampūną parekomenduot? kad geltonumą nuimtų?
QUOTE(dontstop @ 2009 08 02, 16:23)
Niekur neberandu pirkti čia išgirtojo šveitiklio su abrikosų kauliukais, tad vietoj jo nusipirkau "Sacharnyj skrab"
toks
Ko gero, jis net geresnis už tą Čistają liniją
toks
Ko gero, jis net geresnis už tą Čistają liniją
O kuo jis labiau patiko?