Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE((Honey) @ 2009 07 12, 19:28)
taip ir darau ka raset smile.gif bet visvien tie galai sausi schmoll.gif  gal sampuna reikia pirktis misriems plaukams doh.gif

tada variantai tokie:
- prastas balzamas/kaukė, kuriuos naudojat
- naudojat kažką, kas dar labiau džiovina plauką (džiovintuvas/tiesintuvas)
- neišnaudojat nenuplaunamų priemonių galimybių
- tuos galus tiesiog seniai kirpot, metas nukirpt ir puoselėt likusį gražų plauką

daugiau nebesugalvoju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alaguna @ 2009 07 12, 15:50)
Merginos, kokią priemonę (-es) patartumėte nuo plaukų slinkimo? Noriu turėti storą, tokią senovišką kasą biggrin.gif

Kosmetinį žibalą. Yra atskira tema apie jį plaukų priežiūroj - rasit daugiau info ax.gif
Atsakyti
įsigijau šian rusiškos truputuką biggrin.gif
kojų kremas gaivinantis ir atpalaiduojantis
user posted image
ir recepti babuski agafi plaukų kaukė su varnalėšom, svogūnais ir kiaušinio tryniu

kremą šiandien vakare bandysiu ax.gif
Atsakyti
as tai ciornyj zemciug kosmetika esu lb patenkinta smile.gif 4u.gif ipac veido kremais, labai tinka mano odai (misri, kartais linkus i spuoguotuma), greit isigeria, nesuriebina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 17 liepos 2009 - 12:36
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 17, 13:33)
as tai ciornyj zemciug kosmetika esu lb patenkinta smile.gif  4u.gif ipac veido kremais, labai tinka mano odai (misri, kartais linkus i spuoguotuma), greit isigeria, nesuriebina smile.gif

Laba diena, atleiskit, kad cia ikisiu savo trigrasi, bet gal galetumet pasakyti, koki kremuka naudojate? ax.gif labai susidomejau ciornyj emciug produkcija ir ieskausi kremo veidui, odyte panasi i Jusu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2009 07 17, 16:28)
Laba diena, atleiskit, kad cia ikisiu savo trigrasi, bet gal galetumet pasakyti, koki kremuka naudojate? ax.gif  labai susidomejau ciornyj emciug produkcija ir ieskausi kremo veidui, odyte panasi i Jusu 4u.gif  mirksiukas.gif

seip naudoju normaliai ir kombinuotai toki su ruzavu uzrasu, bet si kart per klaida isigyjau sausai, bet ir situ esu patenkinta, nieko blogo neatsitiko, nepabere, nesuriebino biggrin.gif

dar naudoju nuo pirminiu rauksliu, tonika, pieneli, gilaus valymo pylinga, visi labai patinka, ipac paakiu tonikas labai gerai nuvalo visa veida net nereik iprasto toniko, tik tiek kad jo kaina didesne nei toniko ir mazesnis buteliukas smile.gif o pylingas siek tiek pasausina oda, tai naudoju ne daznai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 07 01, 17:24)
O gal kas bande sampunus krasnaja linija?Kokie atsiliepimai? 4u.gif

Bandžiau man nepatiko, plaukai kaip šiaudiniai buvo išsiplovus tuo šampūnu.
Atsakyti
naudoju veido pudrą BALET, kai reikia makiažo pagrindo arba užsimanau palyginti veido odą vakarui tai man ji thumbup.gif kainos tiksliai nepamenu, bet maždaug 3-5 lt 4u.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie Kolastyna kremus, tonikus, pienelius?
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2009 07 20, 15:50)
kokie atsiliepimai apie Kolastyna kremus, tonikus, pienelius?

Labai gera bigsmile.gif , bet jei neklystu tai lenkiska kosmetika, o nerusiska schmoll.gif Esu siauliete, tai sios firmos kremu budavo vienoj parduotuvej prie pabaliu turgaus (ten kur bazes), bet dabar nezinau kur isigyt sios firmos kremuku. Prausikliai lb geri, ypac riebiai odai. rolleyes.gif
Atsakyti
Pati naudoju rusišką kosmetika ir vat neseniai dukrai nupirkau veido šveitiklį.Kainavo kažkur ~8lt. Pavadinimas " Ot čiornix toček. Tinka naudoti kiekvienai dienai neišsausina odos ir panaikino inkštirus panaudojus savaitę. Pati susigundžiau pabandyti tiesiog thumbup.gif kaip ir rašoma suvienodina odos spalvą. Oda tokia matinė tampa po piro šveitimo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliuugelis @ 2009 07 22, 01:37)
Pati naudoju rusišką kosmetika ir vat neseniai dukrai nupirkau veido šveitiklį.Kainavo kažkur ~8lt. Pavadinimas " Ot čiornix toček. Tinka naudoti kiekvienai dienai neišsausina odos ir panaikino inkštirus panaudojus savaitę. Pati susigundžiau pabandyti tiesiog thumbup.gif  kaip ir rašoma suvienodina odos spalvą. Oda tokia matinė tampa po piro šveitimo. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

kur galima jo nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti