Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Jolitoska @ 2009 06 28, 16:16)
Man taip pat yra nupirkus vieną labai gerą kremą daugiafunkcinį " Klirvin" ir nuo randų ir nuo spuogų, lygina odą, minkština, ir pigus, beje.. 4u.gif 

O va kas čia toks,dar negirdėtas g.gif Gal įmestų kas nuotraukytę kaip atrodo ax.gif
Papildyta:
aa, jau radau, nebereikia nuotraukytės ax.gif tik kažin kur perkat ? g.gif
Atsakyti
As irgi uz rusiska kosmetika,tik renkuosi geresne,atsizvelgiu i sudeti.Esu atradusi man geriausiai tikusi sampuna ir balzama is "Cistaja linija" wub.gif naudojau ir naudoju "Natura siberica" veido krema,anticeliulitini krema (aisku celiulito neisnaikino,bet gerai drekino ir kvapas patiko),kuno sveitikli wub.gif ,pedu sveitikli,ranku ir koju kremus-viskas tiko ir patiko,tikrai pirksiu dar thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas bande sampunus krasnaja linija?Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
As irgi nesu pries nusiteikusi.
Esu isbandziusi nemazai rusiskos kosmetikos, nes kazkada teko dirbti rusiskos kosmetikos parduotuveje (mmm rolleyes.gif pries 4 metus)
Siaip labiau siulyciau atkrepti demesi i Baltarusiska kosmetika, yra irgi labai geros produkcijos.
O siaip iki siol turiu megstamus produktus, "Cistaja linija" priemones plaukams ir geli-kremuka paakiams, pilinga. "Natura Siberica" anticeliulitini kremuka. Turiu nemazai seseliu, jau ir pavadinimai nusitrine nuo dezuciu, bet kokybe jau 5 metus vis tokia pati, seseliu daug turiu tai labai ilgai naudoju.
Atsakyti
klausimukas toks, kur jūs perkate Cistaja linija produktus plaukams, kažkaip kremų esu mačius bet šampūnų neteko
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 07 02, 08:08)
klausimukas toks, kur jūs perkate Cistaja linija produktus plaukams, kažkaip kremų esu mačius bet šampūnų neteko

Šampūnai veido priežiūrai turbūt nelabai biggrin.gif, bet Čistaja linija šampūnų,balzamų yra daug kur: Drogas, Koslina, Europos perėjos parduotuvė ir kt., kur rusiška kosmetika prekiaujama. Labai keista, kad nematėt ax.gif
Atsakyti
naudoju ir esu patenkinta...Plaukams kauke "Ruskoje pole" thumbup.gif ,o savo kaprizingai veido odai Natura siberica kremas thumbup.gif beje tos pacios linijos paakiu kremukas isvis geris..uzsitepi ir jauti lengva tempima ax.gif ...
zodziu as uz rusiska kosmetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 07 02, 08:24)
Šampūnai veido priežiūrai turbūt nelabai  biggrin.gif, bet Čistaja linija šampūnų,balzamų yra daug kur: Drogas, Koslina, Europos perėjos parduotuvė ir kt., kur rusiška kosmetika prekiaujama. Labai keista, kad nematėt  ax.gif

švaros prekėse yra kremai tiktai, droge niekada nemačiau g.gif o koslinos ir europos perėjos, kaip ir europos pas mane mieste nėra 4u.gif
ai dar eurovaistinėse esu mačius cistajos linijos kremų bet šampūnų irgi nepastebėjus, l.norėč pamėginti blush2.gif gal kada kai vln būsiu reik nepamiršt doh.gif

o pati neseniai nusipirkau vietoj dzintars pabandymui sto recepty krasoty veido kremą
user posted image
kelis kartu tepiausi tai visai patenkinta, toks skystokas, bet lengvai ir greitai susigeria, nelienka jokios nemalonios plėvelės, nebūna odos tempimo ar kitų nemalonių pojūčių, gerai padrėkina
pirkau sausai ir normaliai odai, yra dar riebiai ir normaliai
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 07 01, 17:24)
O gal kas bande sampunus krasnaja linija?Kokie atsiliepimai? 4u.gif

Nejaugi niekas nebande? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 07 02, 16:34)
Nejaugi niekas nebande? ax.gif

As "Krasnaja linija" tik ranku krema turejau-nepatiko schmoll.gif ir intymios higienos serveteles-sitos tai geros,perku nuolat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 02 liepos 2009 - 17:41
Sveiki,
cia kazkas minejo, kad baltarusiska irgi kosmetika gera, tai va kai krize prispyre ir nusprendziau taupyti isigijau EUROKOSE "TEEBAUM" baltarusiska veido krema, prausikli ir kauke nuo inkstiru thumbup.gif
kaina tikrai nedidene pvz: ~ 5-7lt. intervale.

Kvapas nerealus- arbatmedzio. Dievinu si kvapa.
Veido kauke tikrai sumazino inkstirus, oda lygesne ir minksteste.

sios priemones yra skirtos jautriai odai, spoguotai thumbup.gif (nors ne paaugle bet paberia ir veidas riebaluotas blush2.gif

as kolkas patenkinta:) ir skaitau , kad nebrangiai apsiprekinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinos @ 2009 07 02, 21:08)
Sveiki,
cia kazkas minejo, kad baltarusiska irgi kosmetika gera, tai va kai krize prispyre ir nusprendziau taupyti isigijau EUROKOSE "TEEBAUM"  baltarusiska veido krema, prausikli ir kauke nuo inkstiru   thumbup.gif
kaina tikrai nedidene pvz: ~ 5-7lt. intervale.

Kvapas nerealus- arbatmedzio. Dievinu si kvapa.
Veido kauke tikrai sumazino inkstirus, oda lygesne ir minksteste.

sios priemones yra skirtos jautriai odai, spoguotai  thumbup.gif  (nors ne paaugle bet paberia ir veidas riebaluotas  blush2.gif

as kolkas patenkinta:) ir skaitau , kad nebrangiai apsiprekinau  drinks_cheers.gif

As irgi naudoju TEEBAUM prausikli veidui, na tai atsiliepimai geri. Svelnus, necheminis, stipriai neputoja, naturaliai kvepia- arbatmedziu ir kainuoja nebrangiai- 8LT, as esu tikrai patenkinta drinks_cheers.gif
Dar esu naudojus vazelina cystaja linyja rodos, tai irgi patenkinata, lupos svelnios, gerai priziuri ir kaina normali. Manau, kad rusiska, baltarusiska kosmetika, kad ir pigi nera prasta. Efektas mazesnis sios kosmetikos, nes ji nera chemine, taciau jis ilgalaikis ir tausojantis. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iievukas: 03 liepos 2009 - 13:58