Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 03, 23:16)
Dar pigiau biggrin.gif as 5 mokejau  lotuliukas.gif  ir kaip ta su svogunais?  smile.gif
Papildyta:
Na su svogunais man atrodo turetu buti nuo slinkimo gal gerai  ax.gif

gal visai ir nieko, stebuklo nesitikiu biggrin.gif bet neblogai paglotnino plaukus, plaukai minkštučiai wub.gif
šiaip ji pavadinta atstatomoji plaukų kaukė, skatina augimą, neleidžia susidaryti pleiskanoms, palengvina šukavimą ir šukuosenos formavimą biggrin.gif
kvapo svogūnų nėra topsecret.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(moliugele @ 2009 06 04, 09:12)
Labai idomu, kur galima rasti toki nusipirkti? blush2.gif

švaros prekėse 4u.gif
Papildyta:
nusipirkau dar šitą
user posted image

čia kaip plaukų aliejus/šampūnas g.gif
rašo kad juo reikia plauti galvą vietoj šampūno 1-2 kartus į savaitę
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2009 06 04, 09:12)
Labai idomu, kur galima rasti toki nusipirkti? blush2.gif

Martina prekiauja jais. Taip pat manai Svaros prekese gali buti.

QUOTE(Juxt @ 2009 06 04, 18:32)
Papildyta:
nusipirkau dar šitą
user posted image

čia kaip plaukų aliejus/šampūnas  g.gif
rašo kad juo reikia plauti galvą vietoj šampūno 1-2 kartus į savaitę

Jokiu stebuklu nedaro. Plaukai reikalauja paskui kaukes, arba balzamo. Siaip paprastas pigus sampunas. ingredientu stebuklingu nera.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 05, 08:29)

1. Jokiu stebuklu nedaro.
2. Plaukai reikalauja paskui kaukes, arba balzamo.
3. Siaip paprastas pigus sampunas.
4. ingredientu stebuklingu nera.

1. stebuklų nesitikiu irnesakyk.gif
2. visada taip dariau ir darysiu flirt.gif
3. kad pigus žinau, pati pirkau liezuvis.gif
4. žr. nr. 1 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 06 05, 14:42)

4. žr. nr. 1  mirksiukas.gif

maciau tikra sudeti tongue.gif lipduka pati kuriau tongue.gif zinau kad ir draudziamo ingrediento yra tongue.gif tik lietuviskas lipdukas gali neatitikti rusiska
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 05, 15:07)
maciau tikra sudeti  tongue.gif  lipduka pati kuriau  tongue.gif zinau kad ir draudziamo ingrediento yra  tongue.gif tik lietuviskas lipdukas gali neatitikti rusiska

tai prastai kūrėt lipduką, jei neatitinka rusiško tongue.gif
kaip jau minėjau, stebuklo nesitikiu, sudėtis už tokią kainą ir arkliui aišku kad vien nafta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 06 05, 15:42)
tai prastai kūrėt lipduką, jei neatitinka rusiško  tongue.gif 
kaip jau minėjau, stebuklo nesitikiu, sudėtis už tokią kainą ir arkliui aišku kad vien nafta  4u.gif

jei atitiktu rusiska, tai sis produktas butu uzdraustas LT rinkoje. Juk reikejo kazkaip suktis.
Siaip jau nedirbu toj imoneje, ir ju produkcijos vengiu, ypac Zelionos aptekos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 05, 15:52)
jei atitiktu rusiska, tai sis produktas butu uzdraustas LT rinkoje. Juk reikejo kazkaip suktis.
Siaip jau nedirbu toj imoneje, ir ju produkcijos vengiu, ypac Zelionos aptekos  schmoll.gif

nu nu, kas čia per įmonė ir kokia ta vengtina produkcija bei uždraustasis ingredientas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 06 05, 21:14)
nu nu, kas čia per įmonė ir kokia ta vengtina produkcija bei uždraustasis ingredientas?  g.gif

cia visos tokios lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif del plauku kaukes "Russkoje pole" tai esu isbandziusi su saltalankiu, man asmeniskai patiko wink.gif o del "Zelionaja apteka" tai pazistami labai gira ta sampuna-alieju wink.gif tik su varnalesa tongue.gif
kas liecia lipduku, tai ne visos imones isvercia blogai, klientas nekvailas, skaito originalo kalba rasytus komponentus... ir siaip tai negalima uzklijuoti tikros sudeties, bent jau ten kur dirbu (ne Martynoje ir nei kitoj Kosvilos Baltik imonei priklausianciai parduotuvei) tos prekes lipdukai ant sono wink.gif tai nzn kas ir ir kaip ten smile.gif nesigincysiu tongue.gif 4u.gif

Man prausiklis labai patinka "Belle Jardin" melynas toks, antibakterinis nuo spuogu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

nu nezinau,as dabar labai skeptiskai pradejau ziureti kai kurias pigias priemones ,ypac plaukams,man atrodo kad ten vien silikono prideda ir viskas,cia kalbu is siokios tokios praktikos buitines smile.gif , kadangi irgi visokius sampunus,balzamus naudodavau ir nesuprasdavau,antra diena po plovimo plaukai lyg sulije,siurkstus,labai ,turbut ,juokingai atrodydavo doh.gif ,nes siaip mano plaukai labai stori ir purus,o ant virsugalvio tokie ''priglotninti'' biggrin.gif viena skyki nusipirkau ekologiska ,tiesa,siet tiek brangoka sampuna apie 40 lt, ir visos sios problemos dingo ,dabar plaunu galva kas 4-5 dienas,plaukai labai purus ,pakile nuo saknu. Siaip cia gal nukrypimas buvo, o jei is pigesniu , tai pozemines perejos i europa kosmetikos parduotuveje pirkau kazkoki indiska tepaliuka kazkaip ant bajerio lotuliukas.gif nes kainavo tik 2 litai kazkiek,atrodo , kazkoks stebuklas jis man pasirode ax.gif as ji pvz issausejusias vietas tepu, kulnus ,alkunes tai rimtai issausejusios buvo,tai viens du ir padejo, nezinau,ka jie dar tos fimos turi bet eisiu nusipirkiu dar ka nors, paziurejau pakuote tai indiska kazkokia firma himani, be to toj parduotuvej eteriniai aliejukai pigus , rozmarinu pirkau ,tai mokejau 8,50lt smile.gif
Atsakyti
Mane tai domina prausiklis tas jautriai odai.. kur ji rast? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2009 06 07, 11:17)
sveikos,

nu nezinau,as dabar labai skeptiskai pradejau ziureti kai kurias pigias priemones ,ypac plaukams,man atrodo kad ten vien silikono prideda ir viskas,cia kalbu is siokios tokios praktikos buitines smile.gif  , kadangi irgi visokius sampunus,balzamus  naudodavau ir nesuprasdavau,antra diena po plovimo plaukai lyg sulije,siurkstus,labai ,turbut ,juokingai atrodydavo  doh.gif  ,nes siaip mano plaukai labai stori ir purus,o ant virsugalvio tokie ''priglotninti'' biggrin.gif  viena skyki nusipirkau ekologiska ,tiesa,siet tiek brangoka sampuna apie 40 lt, ir visos sios problemos dingo ,dabar plaunu galva kas 4-5 dienas,plaukai labai purus ,pakile nuo saknu. Siaip cia gal nukrypimas buvo, o jei is pigesniu , tai pozemines perejos i europa kosmetikos  parduotuveje pirkau kazkoki indiska tepaliuka kazkaip ant bajerio lotuliukas.gif  nes kainavo tik 2 litai kazkiek,atrodo , kazkoks stebuklas jis man pasirode ax.gif  as ji pvz issausejusias vietas tepu, kulnus ,alkunes tai rimtai issausejusios buvo,tai viens du ir padejo, nezinau,ka jie dar tos fimos turi bet eisiu nusipirkiu dar ka nors, paziurejau pakuote tai indiska kazkokia firma himani, be to toj parduotuvej eteriniai aliejukai pigus , rozmarinu pirkau ,tai mokejau 8,50lt smile.gif

Musu seimynoje visiems patinka sitas kremukas Boro Plus vadinasi,is indisku zoleliu pagamintas,geras antiseptikas,as visada tepu jei kyla koks spuogelis,neseniai buvo nosyje toks skausmingas isdyges,tai patepiau kelis kartus per diena ir praejo,dar raso kad jis gerai drekina sausas kuno vietas,suskilinejusias lupas,bet as kolkas tik spuogelius tepliuoju smile.gif
Atsakyti