QUOTE(Malena @ 2009 06 01, 15:11)
Man tas hymalaya nuo spuogu visai nepadejo,tas pats kas nieko netepciau,tai ismeciau.O Sebamed jau antra naudoju
Man irgi visai nepadejo, po stipresniu vaistuku i tokius visai nebereaguoja
gal galit patarti kokia pigesne kauke iki 20lt, kuri glotnina plaukus bet ja reikia laikyti tik 3-5minutes.
Gaia nesiulykit, per ilgai reikia laikyti, man reikia greito efekto.
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 02, 14:08)
gal galit patarti kokia pigesne kauke iki 20lt, kuri glotnina plaukus bet ja reikia laikyti tik 3-5minutes.
avon yra nauja SPA serijos "Greek seas" drekinamoji plauku kauke su juros dumbliais. Isplovus plaukus uztepi kauke ir laikyti reikia tik 1min po to nuskalauti Ka tik isbandziau puiki (Mano plaukai linke pustis)
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 02, 14:08)
aš naudoju šitą
laikyti 2 minutes, kaina apie 16 lt, bet droge man regis nuolaidos šiai kosmetikai šiuo metu tai kiek pamenu 13 ar 14 lt
man neblogai paglotnina, yra dar kitokia, neatsimenu, lyg tais pažeistiems ar kažkas panašaus
QUOTE(Juxt @ 2009 06 02, 15:41)
aš naudoju šitą
laikyti 2 minutes, kaina apie 16 lt, bet droge man regis nuolaidos šiai kosmetikai šiuo metu tai kiek pamenu 13 ar 14 lt
man neblogai paglotnina, yra dar kitokia, neatsimenu, lyg tais pažeistiems ar kažkas panašaus
svarbu plaukai butu paklusnesni. ir lengvai issisukuotu
Išsišukavimui palengvint aš purškiamus tik naudoju, žymiai taupiau naudojasi (tepu ir kaukes, bet mano metrui plaukų labai jau greitai išeina jos...), ir paprasčiau, ant sausų plaukų galima.
Dar naudojau Avon kaukę, kur nenuplaunama... nebuvau sužavėta.
Dar naudojau Avon kaukę, kur nenuplaunama... nebuvau sužavėta.
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 31, 10:17)
Tiesa, prisiminiau, kad naudoju plaukams kauke, nu ji tokia man gera, o ir kaina 5 litai o kvapas koks skanus
As kaip tik galvoju nusipirkti sita kauke Pradejau tiesinti plaukus tai reikia kokios nors drekinancios...Nusipirkau vel man labai tikusi Cistaja Linija sampuna su avizomis,pasiseke kad radau ir balzama toki pati, anksciau teko dilgeliu balzama pirkti,nes avizu niekur neradau,labai patenkinta plaukai purus,minksti skaniai kvepia ir svarbiausia cia ko gero vienintelis sampunas,kuris man isnaikina pleiskanas, nes nuo visu kitu oda pastoviai pleiskanoja Zodziu naudosiu ilgai,kol neatsibos arba kaitaliosiu su dilgeliu,balzamas tai man tiko tikriausiai tiks ir sampunas
QUOTE(white kitty @ 2009 06 03, 15:51)
šian nusipirkau tik ne tokią, o su svogūnų ekstraktu, mokėjau 3,49
Gal kas esat bandziusi Superdrug VITAMIN serijos krema veidui? Droge yra dieninio/naktinio/scrabo veidui/kunui... (iki 15 Lt)
turiu kuno krema 8 Lt, labai esu patenkinta, ypac kokybes kainos santykiu... siaip nesu linkusi pirkti pigia kosmetika, bet kuno kremo kvapu drauge sugunde, susidomejau.. UK labai geri atsiliepimai apie sia serija...
turiu kuno krema 8 Lt, labai esu patenkinta, ypac kokybes kainos santykiu... siaip nesu linkusi pirkti pigia kosmetika, bet kuno kremo kvapu drauge sugunde, susidomejau.. UK labai geri atsiliepimai apie sia serija...
QUOTE(Juxt @ 2009 06 03, 16:01)
šian nusipirkau tik ne tokią, o su svogūnų ekstraktu, mokėjau 3,49
Dar pigiau as 5 mokejau ir kaip ta su svogunais?
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2009 06 03, 16:29)
Na mane sita kazkaip labiau vilioja negu su svogunu
Na su svogunais man atrodo turetu buti nuo slinkimo gal gerai
QUOTE(Juxt @ 2009 05 30, 01:14)
aj dar šitą galiu pagirti
prausimosi želė veidui jautriai ir sausai odai
na man kaip patiko, pirmas dalykas kad nelieka tas slidumo jausmas, l.greitai nusiplauna ir puikiai pašalina makiažo likučius o ir kvapas toks gaivus
manau jis bus ne paskutinis, yra normaliai ir riebiai odai mačiau
Labai idomu, kur galima rasti toki nusipirkti?