Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Man tas hymalaya nuo spuogu visai nepadejo,tas pats kas nieko netepciau,tai ismeciau.O Sebamed jau antra naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 01, 15:11)
Man tas hymalaya nuo spuogu visai nepadejo,tas pats kas nieko netepciau,tai ismeciau.O Sebamed jau antra naudoju biggrin.gif

Man irgi visai nepadejo, po stipresniu vaistuku i tokius visai nebereaguoja schmoll.gif
Atsakyti
gal galit patarti kokia pigesne kauke iki 20lt, kuri glotnina plaukus bet ja reikia laikyti tik 3-5minutes.
Gaia nesiulykit, per ilgai reikia laikyti, man reikia greito efekto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 02, 14:08)
gal galit patarti kokia pigesne kauke iki 20lt, kuri glotnina plaukus bet ja reikia laikyti tik 3-5minutes.
Gaia nesiulykit, per ilgai reikia laikyti, man reikia greito efekto.  4u.gif

avon yra nauja SPA serijos "Greek seas" drekinamoji plauku kauke su juros dumbliais. Isplovus plaukus uztepi kauke ir laikyti reikia tik 1min po to nuskalauti mirksiukas.gif Ka tik isbandziau ax.gif puiki wub.gif (Mano plaukai linke pustis)
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 02, 14:08)
Gaia nesiulykit, per ilgai reikia laikyti, man reikia greito efekto.  4u.gif

aš naudoju šitą
user posted image
laikyti 2 minutes, kaina apie 16 lt, bet droge man regis nuolaidos šiai kosmetikai šiuo metu tai kiek pamenu 13 ar 14 lt g.gif
man neblogai paglotnina, yra dar kitokia, neatsimenu, lyg tais pažeistiems ar kažkas panašaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 06 02, 15:41)
aš naudoju šitą
user posted image
laikyti 2 minutes, kaina apie 16 lt, bet droge man regis nuolaidos šiai kosmetikai šiuo metu tai kiek pamenu 13 ar 14 lt  g.gif
man neblogai paglotnina, yra dar kitokia, neatsimenu, lyg tais pažeistiems ar kažkas panašaus  g.gif

svarbu plaukai butu paklusnesni. ir lengvai issisukuotu bigsmile.gif
Atsakyti
Išsišukavimui palengvint aš purškiamus tik naudoju, žymiai taupiau naudojasi (tepu ir kaukes, bet mano metrui plaukų labai jau greitai išeina jos...), ir paprasčiau, ant sausų plaukų galima.
Dar naudojau Avon kaukę, kur nenuplaunama... nebuvau sužavėta.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 31, 10:17)
Tiesa, prisiminiau, kad naudoju plaukams kauke, nu ji tokia man gera, o ir kaina 5 litai smile.gif o kvapas koks skanus  wub.gif
user posted image

As kaip tik galvoju nusipirkti sita kauke bigsmile.gif Pradejau tiesinti plaukus tai reikia kokios nors drekinancios...Nusipirkau vel man labai tikusi Cistaja Linija sampuna su avizomis,pasiseke kad radau ir balzama toki pati, anksciau teko dilgeliu balzama pirkti,nes avizu niekur neradau,labai patenkinta plaukai purus,minksti skaniai kvepia ir svarbiausia cia ko gero vienintelis sampunas,kuris man isnaikina pleiskanas, nes nuo visu kitu oda pastoviai pleiskanoja doh.gif Zodziu naudosiu ilgai,kol neatsibos arba kaitaliosiu su dilgeliu,balzamas tai man tiko tikriausiai tiks ir sampunas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 03 birželio 2009 - 14:58
QUOTE(white kitty @ 2009 06 03, 15:51)
user posted image
As kaip tik galvoju nusipirkti sita kauke bigsmile.gif

šian nusipirkau tik ne tokią, o su svogūnų ekstraktu, mokėjau 3,49 biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas esat bandziusi Superdrug VITAMIN serijos krema veidui? user posted imageDroge yra dieninio/naktinio/scrabo veidui/kunui... (iki 15 Lt) g.gif
turiu kuno krema user posted image8 Lt, labai esu patenkinta, ypac kokybes kainos santykiu... siaip nesu linkusi pirkti pigia kosmetika, bet kuno kremo kvapu drauge sugunde, susidomejau.. UK labai geri atsiliepimai apie sia serija...
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 06 03, 16:01)
šian nusipirkau tik ne tokią, o su svogūnų ekstraktu, mokėjau 3,49  biggrin.gif

Dar pigiau biggrin.gif as 5 mokejau lotuliukas.gif ir kaip ta su svogunais? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2009 06 03, 16:29)
Na mane sita kazkaip labiau vilioja negu su svogunu biggrin.gif

Na su svogunais man atrodo turetu buti nuo slinkimo gal gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 05 30, 01:14)

aj  doh.gif  dar šitą galiu pagirti  thumbup.gif
user posted image
prausimosi želė veidui jautriai ir sausai odai  bigsmile.gif
na man kaip patiko, pirmas dalykas kad nelieka tas slidumo jausmas, l.greitai nusiplauna ir puikiai pašalina makiažo likučius  thumbup.gif  o ir kvapas  wub.gif toks gaivus
manau jis bus ne paskutinis, yra normaliai ir riebiai odai mačiau  ax.gif

Labai idomu, kur galima rasti toki nusipirkti? blush2.gif
Atsakyti