Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Dovkyte @ 2009 04 16, 10:04)
na o as nusipirkau vakar aliejuka is eurokos,su linu semenimis,vuoletinis toks,nebepamenu kurioj temoj skaiciau kad neblogas ir tikrai labai labai fainas,o dar kaina biggrin.gif kaip tik ant nuolaidos uztaikiau tai nepilnai15lt kainavo ax.gif pirkau violetini,nes berods ,prieblanda minejo,kad juoda tik ant slapiu plaukugalima tept g.gif gal kuri bandzius juos visus,ten dar melynas man rodos yra,ir galetu pasakyt kuris geriausias? ax.gif

turejau ta tamsiai melyna, o dabar i pabaiga eina toks ale rozinis, tai melynas labiau patiko ax.gif nes kazkaip geriau isigeria i plaukus ir maziau skilinejo galiukai ax.gif
Atsakyti
as balta eurokini turiu, ten parasyta ir sausiems ir slapiems, tai man nuo jo elektrinasi plaukai lb doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 05 05, 14:58)
turejau ta tamsiai melyna, o dabar i pabaiga eina toks ale rozinis, tai melynas labiau patiko  ax.gif nes kazkaip geriau isigeria i plaukus ir maziau skilinejo galiukai  ax.gif

As irgi turejau melyna, labai patiko, pirksiu vel bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 05, 10:52)
aš dabar per akciją atrakciją nusipirkau Dzintars Kredo šampūną ir balzamą sausiems plaukams. dėl šampūno nusiskundimų neturiu, o iš balzamo tikėjausi daugiau, nes su rekomendacijom pirkau  unsure.gif  iš esmės man tas balzamas labai panašus į Margaritos alaus balzamą. kitą kartą bandysiu pirkti šampūną normaliems plaukams.

Aš turėjau šitą balzamą normaliems plaukams - na, visai neblogas, suminkštino plaukus, jie slidesni tapo, bet pats produktas skystokas g.gif
Atsakyti
baigdinėju dbr šitą
user posted image
normaliems plaukams man bent jau jis l.gerai išplauna natūralų aliejų kurį karts nuo karto naudoju, patys plaukai l.neišsausėja, o ir galvos oda greitai nesusiriebaluoja thumbup.gif

aj doh.gif dar šitą galiu pagirti thumbup.gif
user posted image
prausimosi želė veidui jautriai ir sausai odai bigsmile.gif
na man kaip patiko, pirmas dalykas kad nelieka tas slidumo jausmas, l.greitai nusiplauna ir puikiai pašalina makiažo likučius thumbup.gif o ir kvapas wub.gif toks gaivus
manau jis bus ne paskutinis, yra normaliai ir riebiai odai mačiau ax.gif
Papildyta:
o dėl aliejuko tepamo, turėjau žalią iš eurokos, aloe vera, jį kiek atsimenu lyg tais buvo galima tepti ir ant saugų plaukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 30 gegužės 2009 - 00:13
Gal galit kuri parekomenduoti kokia kaukyte balinancia? wink.gif riebiai-probleminei odai smile.gif
Atsakyti
Tiesa, prisiminiau, kad naudoju plaukams kauke, nu ji tokia man gera, o ir kaina 5 litai smile.gif o kvapas koks skanus wub.gif
user posted image

Paskaiciau, kad snekejote apie GAIA plauku kauke, bandziau irgi smile.gif siaip nebloga, bet jau tas kvapas doh.gif ir nepatiko tai, kad geltonina plaukus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 31 gegužės 2009 - 10:17
Dzintars plauku sampunas ir balzmas schmoll.gif plaukai kaip siaudai verysad.gif
Atsakyti
Skaitinejau temele, tai kazkas klause apie nebrangia priemone nuo spuogeliu, tai galiu rekomenduoti Himalaya, kremukas nuo spuogu, tokios keistokos spalvos, juo patepus spuogeli gal geriau namie pabut biggrin.gif bet uzdziovina spuogeli puikiai, o ir sudetyje labai daug naturaliu ingridientu(indiska kosmetika). Yra Eurovaistinese ir Farma vaistines berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 03, 18:58)
sena tema smile.gif
o kurie čia konkrečiai? man nuo šampūno jautriai galvos odai į pabaigą pleiskanų atsirado doh.gif

Radau pirmam puslapy klausima, adresuota man..kaip sakant geriau atsakyt veliau, nei niekada smile.gif Tai as zinokit naudojau sampuna dazytiems plaukams (ruzava), kvapas labai fainas wub.gif o balzama pasiemiau zaliame buteliuke (objem i uchod, visu tipu plaukams). tai labai patiko, planuoju dabar isgyti sampuna ir balzama sausiems plaukams, bet sikart planuoju imti tos pacios linijos abu produktus. o pleiskanu Jums turbut atsirado nuo to bespalvio neutralaus sampuno? zinokit daug kam nuo jo oda pleiskanoja, butent nuo sito, kazkoks nevykes jis, nes kaip tik turetu raminti jautria oda..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 31, 22:50)
Skaitinejau temele, tai kazkas klause apie nebrangia priemone nuo spuogeliu, tai galiu rekomenduoti Himalaya, kremukas nuo spuogu, tokios keistokos spalvos, juo patepus spuogeli gal geriau namie pabut biggrin.gif  bet uzdziovina spuogeli puikiai, o ir sudetyje labai daug naturaliu ingridientu(indiska kosmetika). Yra Eurovaistinese ir Farma vaistines berods smile.gif

O sitos firmos nebuna kazkokio kremuko ar kaukes, balinancio oda? Gal ir maisau kazka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 31, 22:50)
Skaitinejau temele, tai kazkas klause apie nebrangia priemone nuo spuogeliu, tai galiu rekomenduoti Himalaya, kremukas nuo spuogu, tokios keistokos spalvos, juo patepus spuogeli gal geriau namie pabut biggrin.gif  bet uzdziovina spuogeli puikiai, o ir sudetyje labai daug naturaliu ingridientu(indiska kosmetika). Yra Eurovaistinese ir Farma vaistines berods smile.gif

Gal nuotraukytę kremuko galima? 4u.gif
Atsakyti