QUOTE(astute0210 @ 2009 02 03, 15:24)
Kreipiausi i pazistamus vezejus susisieke su vairuotoju kuris veze, bet jis sake kad pakuote buvo nepazeista.
Kai pasiskaičiau jūsų vargus vargelius
Egoistiškai pasidžiaugiau, kad man taip nenutiko nė karto, nors n sykių užsakinėjau. Tiesa, buvo porą kartų, kad kokią smulkmeną pamiršdavo p. Jens įmesti, tai be kalbų grąžindavo pinigus arba atsiųsdavo iš naujo.
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 03, 15:37)
Ilgai ziurejau ta deze kur viskas buvo sukrauta ir man taip atrodo kad pro apacia galejo isimt nes buvo apacia kitokia juosta uzklijuota
Kiek gaudavau siuntinių, visi jie būdavo apklijuoti tokia plačia raudona lipnia juosta su juodais užrašais
Jau taip iš visų pusių, kad tik kas neatsiklijuotų...
QUOTE(lidusia @ 2009 02 04, 14:55)
kas naudojat - sakykit ar bronzinė kompaktinė pudra nėra labai blizgi?
Visai neblizgi, nebent nemažai prikrautum
Tada šiokio tokio švytėjimo suteikia, bet tikrai neblizga.
QUOTE(laurapde @ 2009 02 05, 11:33)
taip mosturizing ir yra drekiklis. Jaunai odai pilnai uzteks jo kartu su reguliuojanciu aliejumi T zonai.
Šito mišinio jokiu būdu Elytė nesiūlo riebiai odai. Pasak jos, riebiai odai pats netinkamiausias yra būtent šis "moisturising cream", nes jis nors puikiai susigeria ir palieka malonų įspūdį, tačiau netrukus labai suaktyvina sebumo gamybą ir oda dar riebesnė pasidaro.
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 05, 13:57)
mano irgi issiplete
man labai butu idomu suzinoti, kokia turi buti prieziura tokio veiduko, tarkim ko reikia vengti? ar imanoma kaip nors situacija pataisyt?
O taip
Nebežinau nė ką daryti, kad poros sumažėtų