...tai mes (na aš tik kartą, bet Paris-In sumer keletą kartų organizavo) kai bendrus užsakymus darėm irgi pakavom ir siuntinėjom
bet apie uždarbį tai negalvojom
...na aišku čia kiekvieno reikalas
tada jau nustatyk kokio uždarbio norėsi jeigu reiks sisųti į mažą miestelį.
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 05, 23:38)
parasyti visas prekytes kokiu norite (vnt, kiekis (ml jei yra po 50ml ir 100ml pvz cleansig cream)
astute0210, aišku, nieko aš savo užsakyme nekeisiu, bet man vistiek labai įdomu, kur sąraše Cleansing cream po 100ml
QUOTE(lidusia @ 2009 02 05, 23:01)
Tai aš taip supratau, kad 2 Lt kiekvienai, simbolinis gi mokestis..laišką panašiai išsiųst kainuoja..o atsakomybė nemaža . Aš kažkaip nieko blogo nematau
Ir juk gali pasisiūlyti savanoriai, kurie pasistengs dėl kitų už ačiū
pritariu Rasmai, neparinkim astutes CC Stepone kainuoja 55 litus, čia - 33 proc. pigiau. Tai ir renkamės geresnįjį variantą
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 05, 23:38)
bet jei dabar kaip ir nieko neuzsisakinesiu tai gal kokia 2 lt nuo zmogaus uz darba, o jeigu reiktu siusti i koki mazesni miesteli pakuot eit i pasta tai gal ir daugiau kokia noreciau... visgi pakuot i deze vest i pasta..
Aciu
Aciu
nu čia parašyta kad norės daugiau ... tai va būtų gerai tiksliai žinoti kiek tas daugiau
QUOTE(stilla @ 2009 02 03, 19:10)
As ir prisjungciau prie uzsakymo
Saunu Ar turite sarasiuka kainyna?
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 02 06, 00:05)
astute0210, aišku, nieko aš savo užsakyme nekeisiu, bet man vistiek labai įdomu, kur sąraše Cleansing cream po 100ml
Naujam kainininke dingo tikriausiai nebebus galima isigyt 100 ml
Senam kainininke buvo prie pat 50 ml
Papildyta:
QUOTE(lidusia @ 2009 02 06, 00:26)
nu čia parašyta kad norės daugiau ... tai va būtų gerai tiksliai žinoti kiek tas daugiau
kad as nezinau nenoriu but misioniere bet nenoriu but ir plesike siulyk
as mastau 4lt
Papildyta:
QUOTE(lidusia @ 2009 02 06, 00:01)
...tai mes (na aš tik kartą, bet Paris-In sumer keletą kartų organizavo) kai bendrus užsakymus darėm irgi pakavom ir siuntinėjom
TAI AS IRGI PIRMA KART NIEKO NEPRASIAU UZ DARBA
MAN PATINKA TOKS UZSIEMIMAS, BET ANTRA TRECIA KART JEI DARYSIU UZSAKYMUS .... NA PAGAILEKIT IR MANES IR VAIKIUKO KURIS LABAI PROTESTUOJA PRIES MANO SEDEJIMA PRIE KOMPO UZ ACIU
BETO KAI JUS DARET UZSAKYMUS BUTINAI REIKEJO PIRKT PO 4 VNT PRODUKTUS TAI UZ TAI TAIP IR ISEIDAVO KAD VIENA KITAI PASLAUGA DARYDAVOT, AS IR PAKUOCIAU N KART JEI NEREIKTU NORIMO PRODUKTO PIRKT 4 VNT.
NEPYK LIDUSIA TIKIUOSI SUPRANTI MANE
P.S.ACIU UZ PATARIMUS DEL UZSAKYMO
na jau paruostas mano sarasiukas
beje, naudoju keleta savaiciu cleansing cream, laabaj patenkinta sukamaisiais judesiais svelniai masazuoju, pasivalo oda
beje, naudoju keleta savaiciu cleansing cream, laabaj patenkinta sukamaisiais judesiais svelniai masazuoju, pasivalo oda