Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

astute0210, ir aš jungsiuos prie užsakymo balandį, imsiu tušą - su turimais prasiversiu kaip nors, bet noriu turėti vėl normalų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 12, 16:46)
supratau biggrin.gif O ar kas nors keitesi tam sarasiuke, jis berods ten su lapkricio men kainomis buvo? Ir gal turi Hauschkos cover stick'o ir seseliu (2 spalvu)kainas, nes ju sarase nera wink.gif

yra naujas 2009 sausio men kainorastis kainos nesikeite atsirado naujas svarainiu kuno pienelis ir dingo cleansing cream 100 ml pakuote, seseliu 2 spalvu tai manau pas ji nera, o del cover stick paziuresiu
Papildyta:
Tik kai siusit sarasiukus labai prasau nepamirskit taisykliu biggrin.gif
buna kad atsiuncia sarasiuka tai nei miesto nei vardo nei kiekio nei sumos nebuna ...
tada reik klaust, laiskuciu kruva pasimetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 15:10)
Tiesiog pilnas arbatinis šaukštelis molio ir arbatinis šaukštelis drungno vandens. Toniką aš purškiu ant veido, kai jau ištepu su moliu, o rejuvenating kaukę tepu, kai nuplaunu molį ax.gif

aš seniau irgi atskirai tepdavau vieną po kitos, bet kažkieno čia anksčiau patarimas buvo įmaišyti į molį Rejuvenating kaukės truputį. Ir visai nieko - laiko susitaupo smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 12, 15:12)
Merginos naturalios kosmetikos temeleje ja atrado 4u.gif reikia sumaisyti ricina (perku vasitineje) ir simondsiju aliejuka (bent jau pagal receptuka, galima bandyt ir su kokiu kitu aliejuku), uztept ant veido ir uzsideti ka nors silto, ta prasme, as deduosi karstame vandenyje susildyta ranksluostuka, ir taip apie 15 min (nors as dazniausiai tiek neiskenciu blush2.gif ), labai neblogai pravalo odele, netgi manuosius juodus inkstiriukus (nesakau, kad 100%, bet tikrai matosi skirtumas), taip pat aptraukia poras. As ir pirma karta isgirdau toki dalyka, kad ricina galima panaudoti odos valymui bigsmile.gif iki siol tik blakstienoms naudojau, pabandziau ir labai patiko rolleyes.gif

o būtinai reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidusia: 12 kovo 2009 - 16:31
QUOTE(lidusia @ 2009 03 12, 16:28)
aš seniau irgi atskirai tepdavau vieną po kitos, bet kažkieno čia anksčiau patarimas buvo įmaišyti į molį Rejuvenating kaukės truputį. Ir visai nieko -  laiko susitaupo smile.gif

Na, aš molį laikau ~15min, o rejuvenating ~30min. Kartu jas sudėjus ilgai nepalaikyčiau molio ant veido, sutrauktų biggrin.gif
Atsakyti
gal kas galetu pakomentuoti cover sticko spalvas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 03 12, 18:25)

01 spalva yra labai šviesi, 02 vidutinė. Aš, pavyzdžiui, esu vidutinio tamsumo, na per viduriuką, tai antras numeriukas man pats tas ir įdegusiai ir nublukusiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 12, 17:01)
dingo cleansing cream 100 ml pakuote

Cleansing cream pakuočių po 100 ml nebūna, ten tiesiog 2 x 50 ml smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 03 12, 19:25)

Turiu 02 ir man ji per šviesi kokius penkis kartus sad.gif Kai pablunku, na iš bėdos sueina, bet jei pasiteplioju tamsesne pudra, tai jau niekaip... Nusivylusi esu spalvų pasirinkimu.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 12, 18:41)
01 spalva yra labai šviesi, 02 vidutinė. Aš, pavyzdžiui, esu vidutinio tamsumo, na per viduriuką, tai antras numeriukas man pats tas ir įdegusiai ir nublukusiai biggrin.gif

o as turejau uzsilikusius 01 ir 02, tai pasibandziau 01 ir, tiesa pasakius, jis taip graziai susigeria i odele, susivienodina, kad man kaip ir kaip tik si spalva, dar reiks kada 02 pasibandyt rolleyes.gif kazkaip paskutiniu metu buvau atpratusi nuo skystu pudru, nepatiko tas pats tepliojimosi procesas, bet pasibandziau ir vos ne likau suzaveta bigsmile.gif biggrin.gif oda taip sveikai, spindinciai tada atrodo rolleyes.gif

nepamaciau,, kad cia apie cover sticka, apie skysta pudra as cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 12 kovo 2009 - 19:06
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 20:04)
Cleansing cream pakuočių po 100 ml nebūna, ten tiesiog 2 x 50 ml smile.gif

tai kad as turiu pakuote 100 ml ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 12, 20:06)
tai kad as turiu pakuote 100 ml  ax.gif

Būsiu susivėlus doh.gif blush2.gif

Tikrai nemaniau, niekur internete neteko matyti tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 12, 20:06)
tai kad as turiu pakuote 100 ml  ax.gif

Ir aš turiu, su astutes0210 pagalba bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 12, 19:04)
Turiu 02 ir man ji per šviesi kokius penkis kartus sad.gif Kai pablunku, na iš bėdos sueina, bet jei pasiteplioju tamsesne pudra, tai jau niekaip... Nusivylusi esu spalvų pasirinkimu.

Iš dalies tikrai galėtų būti dar viena cover stick'o spalva ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 12, 19:05)
o as turejau uzsilikusius 01 ir 02, tai pasibandziau 01 ir, tiesa pasakius, jis taip graziai susigeria i odele, susivienodina, kad man kaip ir kaip tik si spalva, dar reiks kada 02 pasibandyt rolleyes.gif kazkaip paskutiniu metu buvau atpratusi nuo skystu pudru, nepatiko tas pats tepliojimosi procesas, bet pasibandziau ir vos ne likau suzaveta bigsmile.gif  biggrin.gif  oda taip sveikai, spindinciai tada atrodo rolleyes.gif

Aš tik 02 bandžiau - spalva pats tas. Bet kadangi nenaudoju skystų pudrų, apskritai pudrų nenaudoju, tai nekyla ranka jos pirkti, kad nesugestų. Aš net savo birią pudrą tik retkarčiais išsitraukiu ax.gif
Atsakyti