gal kas esate naudojusios Lavera Natural Makeup Foundation Fluid? kaip atspalviai?ar maskuoja?
QUOTE(violence @ 2009 03 08, 09:27)
kad jus zinotumet kiek varkdavau su kitais tusais, kai jie tas blakstienas tokias leliskas padarydavo kartais su adata skirstydavau, kad tik tos koses maziau liktu
tai leliskos blakstienos,mano supratimu nereiskia jog jos aplipusios kose,sulipusios ar pan tiesiog ilgos,tankios,ryskios ir pan
QUOTE(pepė @ 2009 03 08, 09:36)
tai leliskos blakstienos,mano supratimu nereiskia jog jos aplipusios kose,sulipusios ar pan tiesiog ilgos,tankios,ryskios ir pan
ok, juk kiekvieno supratimas kazkoks yra esme tame, kad mane tenkina tai ka matau senokai tokio dairiiausi rezultato
na, Jus cia giriat ta Elyte. o kas ji tokia (sorry, uz toki klausima)
kiek kainuoja pas ja konsultacijos?
as siandien isbandziau krempudra 00. panasu, kad spalva kaip cia buvus. tik, kur daugiau issimuses veido raudonis, tai ten ir per pudra siek tiek svieciasi. todel galvoju, kad reiks 01 isbandyti, juolab, kad vasara ne uzkalnu, siek tiek padegus veidui, bus per sviesi....idomu, kaip per diena laikysis.
tik vakar jau nebegavau nei roziu kremo meginuku, nei 01 krempudros meginuko.
as siandien isbandziau krempudra 00. panasu, kad spalva kaip cia buvus. tik, kur daugiau issimuses veido raudonis, tai ten ir per pudra siek tiek svieciasi. todel galvoju, kad reiks 01 isbandyti, juolab, kad vasara ne uzkalnu, siek tiek padegus veidui, bus per sviesi....idomu, kaip per diena laikysis.
tik vakar jau nebegavau nei roziu kremo meginuku, nei 01 krempudros meginuko.
QUOTE(violence @ 2009 03 08, 09:27)
Viena akis buvo zalia kita baklazano spalvos
kad jus zinotumet kiek varkdavau su kitais tusais, kai jie tas blakstienas tokias leliskas padarydavo kartais su adata skirstydavau, kad tik tos koses maziau liktu
Įdomu, kokioms akims tas žaliasis skirtas? Jaučiu, super prie rudų atrodytų Pas mane mėlynos
apie akis su adata
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 08, 10:21)
viena iš Stepono6 savininkių ir įkūrėjų
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 08, 10:21)
kas ji tokia jau atsake kaip ir
man pritaike ji krempudra 02 esu tirkai sviesios odos spalvos... prie 00 ji rekomendavo dar zandelius pasiruzint, arba su 00 sviesinti tik viduriniaja veido dali, o kitur su tamsesniu tonu
del kainos, tai turbut ko jus pageidausit manau ir kiek darbelio bei priemoniu veidelis pareikalaus
man didziausias ivertinimas buvo tas, kad atejo manes drauge pasitikti ir pamacius veido pasikeitima per valanda tik sumyke "ir as nooooriu" nubego pas elyte ir iskart uzsirase antras komentaras buvo "tuuuu matei kokia jos veido oda!"
QUOTE(katutis @ 2009 03 08, 10:40)
Įdomu, kokioms akims tas žaliasis skirtas? Jaučiu, super prie rudų atrodytų Pas mane mėlynos
apie akis su adata
apie akis su adata
Elyte su juo pasidaze mano irgi melynos bet jei siaip megciau ir deveciau zalia spalva, juo susigundyciau visai
daugiau jau taip nebedarysiu
QUOTE(violence @ 2009 03 08, 10:54)
man didziausias ivertinimas buvo tas, kad atejo manes drauge pasitikti ir pamacius veido pasikeitima per valanda tik sumyke "ir as nooooriu" nubego pas elyte ir iskart uzsirase antras komentaras buvo "tuuuu matei kokia jos veido oda!"
Elyte su juo pasidaze mano irgi melynos bet jei siaip megciau ir deveciau zalia spalva, juo susigundyciau visai
geras, tai kokius ji ten stebuklus tau darė?
pas Elytę lyg rudos Ir aš norėčiau rudų prie tokio tušo
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 07, 22:07)
o ka naudojat? noreciau labai atsiliepimu, gundausi ja
Šiuo metu pakaitom naudoju rožių kremą, KN aliejuką riebiai odai bei Weledos kremą su cinku. Kaip kada pagal poreikius .
QUOTE(katutis @ 2009 03 08, 01:33)
tušas žalios spalvos?
Yra yra toks "Golden green". Įdomu, kaip ta spalva žiūrėtųsi prie melsvų-žalsvų-pilkšvų akių Reikės gal pasibandyti. Violetinis tai labai gerai derėjo.
QUOTE(migdoline @ 2009 03 08, 10:34)
gal kas esate naudojusios Lavera Natural Makeup Foundation Fluid? kaip atspalviai?ar maskuoja?
Gal reikėtų Natūralios kosmetikos gamintojų temoje klausti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 08, 13:17)
susimaisiau
QUOTE(Rasma @ 2009 03 07, 23:27)
Tai jei siuntimas nemokamas, tai ir mokėt nereikia (kaip kad buvo su biologiscch24 parduotuve ..tik nemokamu siuntimu netrumpai keliauja..apie tris savaitėles), o jei reikia u siuntimą mokėti, tai kiek siunčiasi, tiek ir dalinamės.
O išsiunčiu į kitą miestą dažniausiai registruotu paštu, na bet jei jau labai labai reikėtų per autobusų siuntas, būtų galima ir per jas.
Ta prasme, ne verslas koks, o tiesiog sumestinis užsakymas be jokių papildomų mokesčių ir pan. Sau perku, tai negi gaila tuo pačiu kažkam kažką užsakyt? Negaila
O išsiunčiu į kitą miestą dažniausiai registruotu paštu, na bet jei jau labai labai reikėtų per autobusų siuntas, būtų galima ir per jas.
Ta prasme, ne verslas koks, o tiesiog sumestinis užsakymas be jokių papildomų mokesčių ir pan. Sau perku, tai negi gaila tuo pačiu kažkam kažką užsakyt? Negaila
O tai cia namo pareina siuntinys? nu visai gal as kuku klausimus uzduodu, nepykit prasau
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 08, 12:17)
Šiuo metu pakaitom naudoju rožių kremą, KN aliejuką riebiai odai bei Weledos kremą su cinku. Kaip kada pagal poreikius .
Yra yra toks "Golden green". Įdomu, kaip ta spalva žiūrėtųsi prie melsvų-žalsvų-pilkšvų akių Reikės gal pasibandyti. Violetinis tai labai gerai derėjo.
aisku, aciu
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 08, 13:54)
O tai cia namo pareina siuntinys? nu visai gal as kuku klausimus uzduodu, nepykit prasau
Didesni siuntiniai - taip, nes siunčiami per kurjerius. Mažesnius siuntinukus paprastai atsiunčia paštu
Mergaites, pamirsau kaip naudoti sake Ar Claryfying Toner (tonika)
nuplauti reikia ar ne? Tepti krema ant jo?
Gal jum pagelbes, Elyte sake, kad geriau maziau roziu kremo nei per daug jo reikia tepti labai mazai
nuplauti reikia ar ne? Tepti krema ant jo?
Gal jum pagelbes, Elyte sake, kad geriau maziau roziu kremo nei per daug jo reikia tepti labai mazai