turėjusi esu svarainių ir rožių light, man pastarasis daug geriau patiko: geriau gėrėsi į odą, geriau drėkino, oda jautėsi komfortiškai. Svarainių toks labiau man bespalvis, o drėkinančio nesu bandžiusi.
šiaip mano oda mišri ir aš nenorėjau imt rožių light, bet toks vyrukas Stepono 6 įkalbėjo, pasiremdamas atsiliepimais klienčių ir vertinimais, na ir pataikė į dešimtuką
[/quote]
cia turbut kaip kam. mano oda irgi misri ir man labai patinka tas svarainiu kremukas geriau meginukus abieju nusipirk ir isbandysi kuris labiau tinka
100 proc. pritariu, kad geriausias, labiausiai tinkantis produktas yra atsirenkamas skaudžių ir neskaudžių asmeninių bandymų keliu
As kol susirinkau visus produktus, tai visa vakara pusesere per skype prakankinau Musu oda panasi, tai ji kol ispasakojo viska. Ji vokietijojeje gyvena ir yra baigusi kosmetologes kursus, tai pati geriausia patareja ir pati sia produkcija naudoja ir man jau senai rekomendavo. Nors sake, Vokietijoje vaistinese pigiau yra nei mes perkame.
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 04, 20:15)
As kol susirinkau visus produktus, tai visa vakara pusesere per skype prakankinau Musu oda panasi, tai ji kol ispasakojo viska. Ji vokietijojeje gyvena ir yra baigusi kosmetologes kursus, tai pati geriausia patareja ir pati sia produkcija naudoja ir man jau senai rekomendavo. Nors sake, Vokietijoje vaistinese pigiau yra nei mes perkame.
Vokietijoj pagal populiariuma mazu pirmoj vietoj?
O kokia pas jus oda?
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 04, 18:56)
taip, sutinku tik jau taip nusibodo tie bandymai
O beje, jus cleansing cream naudojat tais spaudziamaisiais judesiais, kaip jie rekomenduoja, ar kaip paprasta prausikli, sukamaisiais judesiais?
O beje, jus cleansing cream naudojat tais spaudziamaisiais judesiais, kaip jie rekomenduoja, ar kaip paprasta prausikli, sukamaisiais judesiais?
o ką daryti? Visos tuo keliu einam
aš sukamaisiais
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 04, 20:15)
Nors sake, Vokietijoje vaistinese pigiau yra nei mes perkame.
todėl ir stengiamės parsisiųsti internetu Net ir su rizika
ar kas naudojate Treatment 2
gal galit pasidalinti įspūdžiais
gal galit pasidalinti įspūdžiais
Šiandien pasiėmiau siuntinį . Taigi, norėjau padėkoti astute0210 už visą vargą . Esu labai dėkinga. Su mielu noru prisijungčiau prie kito užsakimo, bet jau finansai užgiedojo romansus . O dar keleto dalykėlių norėčiau , taigi tikiuosi, kad dar nepaskutinis.
QUOTE(katutis @ 2009 02 04, 22:11)
as irgi sukamaisiais
O isbandziau tai daug priemoniu Ka jau darysi labai tikiuosi apsistot tie Hauschka
Tik vistiek nezinau koki kremuka pasiimt
Deli, manau Tau geriausia nusipirkti drekiklio ir svarainiu kremo meginukus, jie yra stepono 6 ir pati nuspresi. as ant T zonos maisau su aliejumi ir tepu drekilki (gesichtsmilch), puiku! net svarainiu kremo nereikia. Mano o da misri.
QUOTE(laurapde @ 2009 02 04, 23:52)
Deli, manau Tau geriausia nusipirkti drekiklio ir svarainiu kremo meginukus, jie yra stepono 6 ir pati nuspresi. as ant T zonos maisau su aliejumi ir tepu drekilki (gesichtsmilch), puiku! net svarainiu kremo nereikia. Mano o da misri.
hm... sakot drekikli reiks pagalvot Svarainiu jauciu tikrai megini pirksiu, ir dar galvoju del to moisturizing (ar cia ir yra tas drekiklis? ) ir del roziu light
QUOTE(katutis @ 2009 02 03, 18:44)
mergičkos, kai pasibaigia tema, iškart atidarykit kitą pačios
na, nutariau ir aš jungtis prie užsakymo, gal Lexus šįkart nepuls to siuntinio krapštyti Bet kaip negėda Jei parneš pvz. žmonoms specifinę, į odą mirtinai neįsikimbančią kosmetiką, abejoju, kad jos bus labai patenkintos
na, nutariau ir aš jungtis prie užsakymo, gal Lexus šįkart nepuls to siuntinio krapštyti Bet kaip negėda Jei parneš pvz. žmonoms specifinę, į odą mirtinai neįsikimbančią kosmetiką, abejoju, kad jos bus labai patenkintos
Sveikutes, as tariuosi su Jens siusti siuntini per kita kompanija tik dabar domiuosi kokia jam pasiulyt jis noretu kad butu apdrausta ir nebrangi... internete paskaiciau atsiliepimus apie Lex net pasiupau pasirodo jie labai daug zmoniu apiplese ir netgi tuos pacius po 2 kart daugkas juos padave i teisma bet nieko nelaimi nes ju vadovas slaptosi kazkur... kazkas yra parases kad jie pro apacia issiima kareikia ir vel uzklijuoja Man pazistamas rekomendavo siust per ups firma vokietijoj kurios partneris lietuvoje yra sst , gal ka nors zinote apie sias firmas?
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 02 03, 18:54)
As nieko pati asmeniskai nesisiunciu internetu, tai mane sokiravo cia su tuo siuntiniu...
visa laime kad nenukentes gal niekas finansiskai tik tuso reikes palaukti kiek supratau... ech
tiems vagiams nu nezinau lai juos isberia vot
visa laime kad nenukentes gal niekas finansiskai tik tuso reikes palaukti kiek supratau... ech
tiems vagiams nu nezinau lai juos isberia vot
Jens nukentes man labai nesmagu pries ji, jauciu galvoja kad lietuva kazkoks "zuliku " krastas