QUOTE(Wiwa @ 2009 02 17, 20:23)
Nu nezinau merginos, kazkaip taip norejau to Hauschkos bronzanto ir kazkaip jis man nelimpa, nepagyvina jis man veido spalvos, kaip as norejau
O jei jūs pabandytumėt iš praždių pasitepti kremu, o tik po to ant viršaus - grynu bronzantu?
Kad ir kokia įdegus bebūčiau, visada tamsumo man jis suteikia, bet tepu tik gryną, nes kai sumaišau - tikrai toks jausmas, kad viską kremas nugesina
QUOTE(katutis @ 2009 02 18, 13:47)
Wiwa, bronzantas nėra įdegio ar spalvą suteikiantis kremas
Tai kad suteikiantis
Aš jį tik dėl paties rudumo ir tenaudoju
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 02 18, 14:46)
Mergaites, sakykit, ar teko bandyti Dr. H rutulini dezodoranta?
Turiu "Fresh", ateity gal tą kitą "Floral" pirksiu. Šiaip iš pradžių kvapas labai nepatiko, bet greitai pripratau ir dabar jau netgi visai nieko
Paties prakaitavimo nesustabdo, tik kažkiek apmalšina negerą kvapą - žiemai visai nieko, bet vasarą tai visiška tragedija, jau po valandos nemalonu
Na toks.. kaip matyt ir visi kiti natūralus, kiek galima spręsti iš atsiliepimų. Pliusas, kad odos nedirgina ir iškart po epiliacijos gali tept.
QUOTE(Amellie @ 2009 02 23, 00:41)
o man atrodo, kad gal aliejukas kemsa poras arba CC
Bet tai kaip man keista klausytis, kad Hauschkos produktai gali kimšti poras
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 23, 16:41)
Ir tonikas su alkoholiu, ko nelabai supratau
Nors ir su alkoholiu, bet nepastebėjau nė menkiausios sausinimo žymės, atvirkščiai, retkarčiais net norėtų, kad labiau odą pasausintų (tada purškiuosi hidrolatą, nes jie bjaurybės ilgainiui man labai nusausina odą, tai tik kartais leidžiu sau..).
QUOTE(Rasma @ 2009 02 23, 23:07)
Aš CC net nepirkau, nes į jį įeina ramunėlės ir jonažolės
Ramunėlėm esu alergiška, o jonažolės visai netinka lankančioms soliariumus ar besideginančioms saulutėje, nes gali sukelti 'puikų' fotodermatitą
CC naudoju nuo praeitų metų gegužės, soliariume per tą laiką buvau n kartų, bet nepastebėjau jokių neigiamų pokyčių
Tfu tfu tfu.
--------------
Gal kuri jau išbandėte naująjį citrinų ir citrinžolių kūno aliejuką?