Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(samyy @ 2009 02 26, 14:46)
Gal vel greitu metu nusimato uzsakymai ? smile.gif smile.gif blush2.gif

As jau einu atostogu biggrin.gif gal kasnors mane pavaduos biggrin.gif
Atsakyti
ir as jungciausi prie sekancio smile.gif Kas noretu - galetu uzsakyti is ebay?
Atsakyti
Ebay juk nebėra parduotuvės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 26, 21:17)
Ebay juk nebėra parduotuvės  g.gif

na tai reiktu is to vokiecio tiesiogiai uzsakinet, kas kontaktus turi
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 17, 20:23)
Nu nezinau merginos, kazkaip taip norejau to Hauschkos bronzanto ir kazkaip jis man nelimpa, nepagyvina jis man veido spalvos, kaip as norejau sad.gif

O jei jūs pabandytumėt iš praždių pasitepti kremu, o tik po to ant viršaus - grynu bronzantu? g.gif Kad ir kokia įdegus bebūčiau, visada tamsumo man jis suteikia, bet tepu tik gryną, nes kai sumaišau - tikrai toks jausmas, kad viską kremas nugesina schmoll.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 18, 13:47)
Wiwa, bronzantas nėra įdegio ar spalvą suteikiantis kremas smile.gif

Tai kad suteikiantis biggrin.gif Aš jį tik dėl paties rudumo ir tenaudoju blush2.gif

QUOTE(Lelijėlė @ 2009 02 18, 14:46)
Mergaites, sakykit, ar teko bandyti Dr. H rutulini dezodoranta?

Turiu "Fresh", ateity gal tą kitą "Floral" pirksiu. Šiaip iš pradžių kvapas labai nepatiko, bet greitai pripratau ir dabar jau netgi visai nieko smile.gif Paties prakaitavimo nesustabdo, tik kažkiek apmalšina negerą kvapą - žiemai visai nieko, bet vasarą tai visiška tragedija, jau po valandos nemalonu doh.gif Na toks.. kaip matyt ir visi kiti natūralus, kiek galima spręsti iš atsiliepimų. Pliusas, kad odos nedirgina ir iškart po epiliacijos gali tept.

QUOTE(Amellie @ 2009 02 23, 00:41)
o man atrodo, kad gal aliejukas kemsa poras arba CC  g.gif

Bet tai kaip man keista klausytis, kad Hauschkos produktai gali kimšti poras g.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 02 23, 16:41)
Ir tonikas su alkoholiu, ko nelabai supratau unsure.gif 

Nors ir su alkoholiu, bet nepastebėjau nė menkiausios sausinimo žymės, atvirkščiai, retkarčiais net norėtų, kad labiau odą pasausintų (tada purškiuosi hidrolatą, nes jie bjaurybės ilgainiui man labai nusausina odą, tai tik kartais leidžiu sau..).

QUOTE(Rasma @ 2009 02 23, 23:07)
Aš CC net nepirkau, nes į jį įeina ramunėlės ir jonažolės g.gif  Ramunėlėm esu alergiška, o jonažolės visai netinka lankančioms soliariumus ar besideginančioms saulutėje, nes gali sukelti 'puikų' fotodermatitą doh.gif

CC naudoju nuo praeitų metų gegužės, soliariume per tą laiką buvau n kartų, bet nepastebėjau jokių neigiamų pokyčių blush2.gif Tfu tfu tfu.

--------------

Gal kuri jau išbandėte naująjį citrinų ir citrinžolių kūno aliejuką? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o sakykit tos kainos kur pirmam psl surasytos, tai jos yra Stepono 6 g. ? turio pasirinkti ten negalima? kalbu butent apie dekoratyvine kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(samyy @ 2009 02 26, 21:45)
o sakykit tos kainos kur pirmam psl surasytos, tai jos yra Stepono 6 g. ? turio pasirinkti ten negalima? kalbu butent apie dekoratyvine kosmetika.

Kainos tokios, kokios Stepono 6, gal dabar šiek tiek pabrangę bus. Dekoratyvinės skirtingo tūrio nėra. Na, pudros mėginukai yra 1 ar 2ml, bet jie kainuoja ax.gif Yra testeriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samyy @ 2009 02 26, 22:45)

Taip, čia vienintelė parduotuvė Lietuvoj.

Negalima pasirinkti dekoratyvinės tūrio.
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2009 02 26, 23:47)
Na, pudros mėginukai yra 1 ar 2ml, bet jie kainuoja ax.gif Yra testeriai 4u.gif

Aha, 1 ml - 4 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 02 26, 21:26)
Aš jį tik dėl paties rudumo ir tenaudoju blush2.gif

matai biggrin.gif Aš tai naudojau tik dėl to sveiko veido odos švytėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif as va nusipirkau sian pudra, toks kvapas malonus, ne taip kaip visokiu lorealiu ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 02 26, 21:26)
Nors ir su alkoholiu, bet nepastebėjau nė menkiausios sausinimo žymės, atvirkščiai, retkarčiais net norėtų, kad labiau odą pasausintų (tada purškiuosi hidrolatą, nes jie bjaurybės ilgainiui man labai nusausina odą, tai tik kartais leidžiu sau..).

gi skirtingi odos tipai. Mano oda ne riebi, net issausejus, jautri, visos "sausinancios" priemones man netinka. O po toniko zandai parausta, jauciasi, kad kazkiek dirgina. Nu man netinka ir viskas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Norėjau paklausti, ar pas jus, kur siunčiatės iš to vokiečio, galima atsisiųsti "Intensive treatment 02"? Nes niekaip nesurandu kur LT jį nusipirkti ir net parsisiųsti niekur nerandu kad į Lietuvą siųstų verysad.gif O šitas produktas mano odai labai tinka ax.gif
Atsakyti