Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

Sveikos smile.gif

Jei kas sugalvotu siustis is Akamuti cia bukit geros prijunkit ir mane 4u.gif
man nesklandumai su apmokejimu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 02 24, 15:08)
Dar nuo Clarifying Toner odą niežti. Anksčiau daug chemijos ant veido tepdavau, gal tiesiog priprast odai reikia?

Nemanau, gal tiesiog kažkas alergizuoja. Kaip kažkas rašė, gal rožės netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 09, 15:37)
lauksim ispudziu 4u.gif

siandien isbandziau volume tusa bigsmile.gif
kol kas esu labai patenkinta - is ryto uzsitepiau, dabar baigineju darba, tai tusas netrupa, netepa paakiu thumbup.gif
su cheminiais dar budavo problema - nauja nusipirkus jis labai riebiai tepdavo, suklijuodavo blakstienas, o su siuo tusu tokiu problemu nera - puikiai atskiria blakstienas ax.gif
uzsitepus viena sluoksni padazo labai naturaliai, antra sluoksnis puikiai isryskina blakstienas smile.gif nezinau kad butu po trecio sluoksnio, netepiau as jo, man pakanka smile.gif
tai va tokie ispudziai.... blush2.gif bent jau kol kas, kaip bus toliau nezinau biggrin.gif
ACIU didelis astutei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 24 vasario 2009 - 18:41
QUOTE(Rasma @ 2009 02 23, 23:07)
Aš CC net nepirkau, nes į jį įeina ramunėlės ir jonažolės g.gif  Ramunėlėm esu alergiška, o jonažolės visai netinka lankančioms soliariumus ar besideginančioms saulutėje, nes gali sukelti 'puikų' fotodermatitą doh.gif

Kaip prausiklį naudojau mėtines "Logona" putas thumbup.gif , o dabar parsisiuntus "Laveros" prausimosi gelį su medetkomis.Visai patenkinta ax.gif

o kaip man zinot, ko geriau nenaudot verysad.gif kazkaip baisu darosi, naturali kosmetika, o vis tiek didziule galimybe kad netiks, del tam tikru augalu. Gal man ir svarainiu kremas netinka verysad.gif apie roziu net nesneku. Ir ka man naudot, jei jau isimylejau Hauschka verysad.gif nors ir netinka doh.gif

Idomu, ar yra naturalios kosmetikos su minimaliai galimu detergentu? g.gif Logona turi jautriai odai, bet kremai labai riebus verysad.gif
Nusisausiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 24 vasario 2009 - 18:56
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 24, 19:56)
o kaip man zinot, ko geriau nenaudot  verysad.gif  kazkaip baisu darosi, naturali kosmetika, o vis tiek didziule galimybe kad netiks, del tam tikru augalu. Gal man ir svarainiu kremas netinka  verysad.gif apie roziu net nesneku. Ir ka man naudot, jei jau isimylejau Hauschka  verysad.gif nors ir netinka  doh.gif 

o tai kodel isimylejai, jeigu netinka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 24, 20:14)
o tai kodel isimylejai, jeigu netinka?  blink.gif

patinka kvapas, konsistencija, pati filosofija. O del netikimo niekaip negaliu atsekt kas netinka, bet smulkus nesklandumai tokie, tai ir negaliu perstot mylet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 24, 20:28)
patinka kvapas, konsistencija, pati filosofija. O del netikimo niekaip negaliu atsekt kas netinka, bet smulkus nesklandumai tokie, tai ir negaliu perstot mylet  biggrin.gif

akla meile lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 24, 16:36)
Sveikos  smile.gif

Jei kas sugalvotu siustis is Akamuti cia bukit geros prijunkit ir mane  4u.gif 
man nesklandumai su apmokejimu  verysad.gif

Mane taip pat, prasau ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 23, 23:07)
Aš CC net nepirkau, nes į jį įeina ramunėlės ir jonažolės g.gif  Ramunėlėm esu alergiška, o jonažolės visai netinka lankančioms soliariumus ar besideginančioms saulutėje, nes gali sukelti 'puikų' fotodermatitą doh.gif

Kaip prausiklį naudojau mėtines "Logona" putas thumbup.gif , o dabar parsisiuntus "Laveros" prausimosi gelį su medetkomis.Visai patenkinta ax.gif

nu gal nesukels to fotodermatito unsure.gif juk jisai ant odos nepasilieka nuplaunamas , gal tik minimaliai tų jonažolių ,,pasilieka" g.gif

šiandien po keletos dienų pertraukos vėl pasitepiau Rožių paprasto - nu šakės doh.gif smakras ir kakta nupleiskanojo per pusdienį verysad.gif
Kun daryt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 02 24, 22:19)
nu gal nesukels to fotodermatito  unsure.gif  juk jisai ant odos nepasilieka nuplaunamas , gal tik minimaliai tų jonažolių ,,pasilieka"  g.gif

šiandien po keletos dienų pertraukos vėl pasitepiau Rožių paprasto - nu šakės  doh.gif  smakras ir kakta nupleiskanojo per pusdienį  verysad.gif
Kun daryt  ax.gif

jei jonazoles hypericum perforatum, tai jo yra ir aliejuke. prisimenu gal koki karta ar du buvau soliariume. bet man tik po kiek laiko pradejo bert tokiais smulkiais spuogeliais, baltom galvutem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 24, 20:41)
akla meile  lotuliukas.gif

tikrai, bet meile ima blesti, nes matau, kad tikrai kazkas netaip blink.gif

QUOTE(lidusia @ 2009 02 24, 23:19)
šiandien po keletos dienų pertraukos vėl pasitepiau Rožių paprasto - nu šakės  doh.gif  smakras ir kakta nupleiskanojo per pusdienį  verysad.gif
Kun daryt  ax.gif

va va, ir man nuo rozinio tas pats doh.gif oda suglemba ir nupleiskanoja blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 24, 16:36)
Jei kas sugalvotu siustis is Akamuti cia bukit geros prijunkit ir mane  4u.gif 

QUOTE(runna_rr @ 2009 02 24, 21:44)
Mane taip pat, prasau  ax.gif  rolleyes.gif

ir aš jungčiausi ax.gif
Atsakyti