galiu papasakoti - jis suteikia odai švelnų sveiką rusvą atspalvį
QUOTE(katutis @ 2009 02 04, 16:19)
galiu papasakoti - jis suteikia odai švelnų sveiką rusvą atspalvį
Aciu O jis nusiplauna, ar kaip savaiminio idegio priemone
Merginos, priimsit i buri? Nesu naujoke naturalioj kosmetikoj ir norisi paplepet, patarimu paprasyt, duoti
Kokia as ziopla, kad jus zinotumet Rasiau praeitoj temoj, kad rose light cream man pasirode labai riebus, kad svarainiu tikrai lengvesnis Zinokit buvau isitikinus kad turiu light kremo megineli, o is tikruju ten paprastas roziu Del to toks ir riebus pasirode
Noriu jusu dabar vel pasiteirauti Esu paieskose tinkamo kremo, niekaip negaliu issirinkti. Dabar renkuosi is triju: svarainiu, roziu light ir moisturizing cream. Sakykit, kas isbande, kuris lengviausias, kuris labiausiai tiktu JAUNAI, misriai odai? Ar jie pagal amzius visiem tinka?
Ir dar.. skaiciau atrodo, kad Hauschkos kremus galima tepti viena ant kito. Pvz. drekinanti svarainiu ir ant virsaus, kai toks saltas oras, pvz. roziu krema. Bandet? Kaip susigeria? Paskui butinai reikia nuplauti?
Kokia as ziopla, kad jus zinotumet Rasiau praeitoj temoj, kad rose light cream man pasirode labai riebus, kad svarainiu tikrai lengvesnis Zinokit buvau isitikinus kad turiu light kremo megineli, o is tikruju ten paprastas roziu Del to toks ir riebus pasirode
Noriu jusu dabar vel pasiteirauti Esu paieskose tinkamo kremo, niekaip negaliu issirinkti. Dabar renkuosi is triju: svarainiu, roziu light ir moisturizing cream. Sakykit, kas isbande, kuris lengviausias, kuris labiausiai tiktu JAUNAI, misriai odai? Ar jie pagal amzius visiem tinka?
Ir dar.. skaiciau atrodo, kad Hauschkos kremus galima tepti viena ant kito. Pvz. drekinanti svarainiu ir ant virsaus, kai toks saltas oras, pvz. roziu krema. Bandet? Kaip susigeria? Paskui butinai reikia nuplauti?
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 04, 17:24)
nusiplauna kuo geriausiai vakare, nieko nelieka ant odos Tai ne odos maskavimo, o laikino pasveikatinimo priemonė
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 04, 17:25)
Merginos, priimsit i buri?
Dabar renkuosi is triju: svarainiu, roziu light ir moisturizing cream.
Dabar renkuosi is triju: svarainiu, roziu light ir moisturizing cream.
sveika prisijungusi
turėjusi esu svarainių ir rožių light, man pastarasis daug geriau patiko: geriau gėrėsi į odą, geriau drėkino, oda jautėsi komfortiškai. Svarainių toks labiau man bespalvis, o drėkinančio nesu bandžiusi.
šiaip mano oda mišri ir aš nenorėjau imt rožių light, bet toks vyrukas Stepono 6 įkalbėjo, pasiremdamas atsiliepimais klienčių ir vertinimais, na ir pataikė į dešimtuką
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 04, 16:24)
Jis tik tam kartui, nusivalo. As jo laseli pamaisau su kremu ir tepuosi, duoda naturalu rusva atspalvi
O kartais ir nemaisius,pasitepu kremukais ir tiesiai ant odos
QUOTE(katutis @ 2009 02 04, 17:33)
sveika prisijungusi
turėjusi esu svarainių ir rožių light, man pastarasis daug geriau patiko: geriau gėrėsi į odą, geriau drėkino, oda jautėsi komfortiškai. Svarainių toks labiau man bespalvis, o drėkinančio nesu bandžiusi.
šiaip mano oda mišri ir aš nenorėjau imt rožių light, bet toks vyrukas Stepono 6 įkalbėjo, pasiremdamas atsiliepimais klienčių ir vertinimais, na ir pataikė į dešimtuką
Aciu
As turejau ta meginuku dezute, kur buvo tas svarainiu ir moisturizing kremai, bet nors uzmusk, negaliu prisiminti koks poveikis buvo Pamenu man dare procedura Stepono g. ir sake, kad uztepe svarainiu krema (nors gal as klystu, skleroze man ) tai man patiko poveikis. O kai namuose uzsitepiau pora kartu, tai kazkodel nelabai geresi
Dar ka pastebejau, kad Hauschkos psl. jaunatviskai odai siulo svarainini, nes neva jisai lengvas kremas O kai ziurejau vienoj internetinej svetainej, kuri parduoda naturalia kosmetika, roziu moisturizing ir roziu kremai buvo prie brandzios odos Esu visiskai pasimetusi
QUOTE(kiss @ 2009 02 04, 16:42)
Jis tik tam kartui, nusivalo. As jo laseli pamaisau su kremu ir tepuosi, duoda naturalu rusva atspalvi
ACIU VISOMS
Turbut uzsinoresiu
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 04, 17:44)
Esu visiskai pasimetusi
o kokia tavo oda?
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 04, 17:45)
jis dar pasižymi tuo, kad padeda užgydyti visokias smulkias problemėles Kai juo pasitepi, veidas tiesiog švyti Svetima akis gali tik pasidaryti išvadą, kad iš laimės, nes jokio makiažo sluoksnio nesimato
QUOTE(katutis @ 2009 02 04, 16:58)
o kokia tavo oda?
jis dar pasižymi tuo, kad padeda užgydyti visokias smulkias problemėles Kai juo pasitepi, veidas tiesiog švyti Svetima akis gali tik pasidaryti išvadą, kad iš laimės, nes jokio makiažo sluoksnio nesimato
Nu cia super isreklamavai
Papildyta:
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 04, 17:04)
O cia tas Tönungsfluid
QUOTE(katutis @ 2009 02 04, 17:58)
o kokia tavo oda?
mano misri Nera labai riebi T zonoj, del to dauguma kremu buna per sunkus, pakemsa poras, o per daug lengvi - nesuteikia norimos dregmes
QUOTE(KHERERA @ 2009 02 04, 18:05)
O cia tas Tönungsfluid
O cia tas Tönungsfluid
pati jį turėjau, galiu ir papasakoti, kas per vienas
šitas
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 04, 18:19)
mano misri Nera labai riebi T zonoj, del to dauguma kremu buna per sunkus, pakemsa poras, o per daug lengvi - nesuteikia norimos dregmes
tada tavo vietoj imčiau rožių light, gal Stepono6 kokį mėginuką galėtų pasiūlyti? Išsibandytum, kad nereiktų pinigų į balą išmesti
QUOTE(katutis @ 2009 02 04, 18:30)
tada tavo vietoj imčiau rožių light, gal Stepono6 kokį mėginuką galėtų pasiūlyti? Išsibandytum, kad nereiktų pinigų į balą išmesti
yra tie mokami meginukai reikes nusipirkti