Sveikos,
Oi varge ar spesiu dar uzsisakyt? biski nesekiau temos, negalvojau kad taip greit cia uzsakyams kitas bus daromas
Papildyta:
Tai merginos misriai odai kas geriau? Svarainiu ar rozu light kremas? JAu pasimeciau.....
QUOTE(Gwen @ 2009 02 07, 19:56)
Tai merginos misriai odai kas geriau? Svarainiu ar rozu light kremas? JAu pasimeciau.....
sveika
as irgi zinok pasimetusi, nes visi skirtingai kalba nors kai buvau pas Elyte, ji man svarainiu tepe tada lauke buvo salta, tai pries iseinant, dar ir roziu siek tiek patepliojo... Atrodo uzsimine, kad ir tas, ir tas tinka
QUOTE(Irėja @ 2009 02 07, 22:00)
nėra čia ko pasimest. imi vieną, bandai. netinka, bandai kitą visos tą praėjo. kažin, ar iš 1 karto kuri rado idealią jai priemonę. kas vienai tinka, kitai gali visai netikti.
nu taip, taip ir darau bet nesinori jau visai visko is eiles bandyti beto kokie kriterijai, kad kremas tinka? Cia jau savo pojuciais reik pasikliaut? Pvz.: nealergizuoja, neuzkemsa, neisryskina poru, pasitepus nejauciamas tempimas ir t.t.?
Gal ir kvailus klausimus uzduodu, bet norisi gi viska zinot
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 07, 21:03)
Cia jau savo pojuciais reik pasikliaut? Pvz.: nealergizuoja, neuzkemsa, neisryskina poru, pasitepus nejauciamas tempimas ir t.t.?
na taip. neriebina, nesausina, neblizgina ir pan.
QUOTE(Irėja @ 2009 02 07, 22:07)
na taip. neriebina, nesausina, neblizgina ir pan.
o beje, kai kurie kremai atrodo tinka, bet atsikelus ryte palieka riebalo ant veido tai irgi blogai? netinkamas reiskia, ar ne?
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 07, 21:09)
o beje, kai kurie kremai atrodo tinka, bet atsikelus ryte palieka riebalo ant veido tai irgi blogai? netinkamas reiskia, ar ne?
Hauschka šiaip pataria nakčiai iš viso kremo netepti ... o kad ryte riebalas, čia gal odos "nuopelnas" labiau, ne kremo.
QUOTE(Irėja @ 2009 02 07, 22:12)
Hauschka šiaip pataria nakčiai iš viso kremo netepti ... o kad ryte riebalas, čia gal odos "nuopelnas" labiau, ne kremo.
zinau, kartais patepdavau, kai issausejus oda buvo, dar kai Hauschkos nenaudojau. O kad odos nuopelnas, tai net nzn nera ji riebi, nuo kai kuriu kremu atrodo taip buna rytais reiks pasekt
QUOTE(Odora @ 2009 02 08, 12:33)
sakykit o koks cleansing cream galiojimo laikas?
dabar turiu didele pakuote isiziurejau kad uzrasyta "profesional use only" ir kad "ribotas galiojimas" (na suprantama kokiam salone greiciau sunaudoja ta dideli kieki) tik va idomu dabar ar as suspesiu
dabar turiu didele pakuote isiziurejau kad uzrasyta "profesional use only" ir kad "ribotas galiojimas" (na suprantama kokiam salone greiciau sunaudoja ta dideli kieki) tik va idomu dabar ar as suspesiu
maniskis galioja iki 2010m. kazkurio men., atrodo kovo
Ilgokai sakyciau
Papildyta:
Jei nuo kremo tampa aiskiau matytis poros, ar tai reiskia kad jis netinkamas?
As pastebejau kad po kurio laiko siek tiek isryskeja poros (aisku jos ne milziniskos ir kitas zmogus gal ju nepastebetu ant mano veido, bet as matau )
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 08, 15:12)
maniskis galioja iki 2010m. kazkurio men., atrodo kovo
Ilgokai sakyciau
Papildyta:
As pastebejau kad po kurio laiko siek tiek isryskeja poros (aisku jos ne milziniskos ir kitas zmogus gal ju nepastebetu ant mano veido, bet as matau )
Ilgokai sakyciau
Papildyta:
Gal oda pradeda valytis
pasiemiau siandien savo siuntinuka Hauschkos, aciu astute tau be galo , siandien bus bandymu vakaras