Astute, as uz patikimesne firma, net jei ji brangesne
t.y. uz UPS
QUOTE(laurapde @ 2009 02 06, 21:00)
as siuo metu naudoju misinuka T zonai (aliejus +gesichtsmilch) tada ant zandu tik gesichtsmilch ir po kurio laiko dar roziu klasikini uztepu kai ypac salta arba Toenungscreme (ta krema su bronzantu) Liuks!
Nuraminai O tai mūsų odelė turbūt panaši ir aš noriu šiuos produktus pirkti
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 06, 22:05)
TAIGI KA MONOTE APIE UPS KAINAS?
Manau normalios, nes esu praktiškai susidūrusi ir nenusivylusi Už patikimumą sutinku pamokėti brangiau
QUOTE(astute0210 @ 2009 02 06, 23:05)
gaunasi 13.80 Lt manau nera labai daug... Ka Jus manote?
normali kaina
Labai noriu prisijungti ir aš į šios kosmetikos gerbėjų gretas.Gal kas galėtų atsiūsti kainininką adresu vcernauskiene@gmail.com, iš anksto labai dėkui!
Praskaičiau kelias temas ir kilo klausimų: Kas tas CC, gesichtsmilch- tai pienelis,ar jo užtenka vietoj kremo, dar normalizuojantis aliejukas ką daro be spuogų mažinimo. Mano oda mišri(T zona visada blizganti, o žandai sausi + su išsiplėtusiais kapiliarais), svarstau kas man tiktų.Labai ačių kas nepatingės pakomentuoti.
Praskaičiau kelias temas ir kilo klausimų: Kas tas CC, gesichtsmilch- tai pienelis,ar jo užtenka vietoj kremo, dar normalizuojantis aliejukas ką daro be spuogų mažinimo. Mano oda mišri(T zona visada blizganti, o žandai sausi + su išsiplėtusiais kapiliarais), svarstau kas man tiktų.Labai ačių kas nepatingės pakomentuoti.
QUOTE(Vilmora @ 2009 02 07, 13:21)
kaip tik ir tiktu, gesichtsmilch yra dekinantis kremas, siulyciau pabandyti kaip virsuje rasiau tik nepirkti dideliu kiekiu, o pradziai meginuku dezute.
Del UPS ir as sutinku, nes ir 244 Lt is 17 merginu gaunasi apie 14 lt. tai tas pats
QUOTE(Vilmora @ 2009 02 07, 11:21)
Kas tas CC,
CC - tai Cleansing cream. va toks:
prausiklis mišriai, riebiai odai (nors šiaip ir normaliai turbūt tinka). daugelio čia besilankančių puikiai įvertintas (mano taip pat )
Gal galite, bandžiusios kreminę pudrą, pasidalinti atsiliepimais?
Radau puslapėlį, kur yra natūrali kosmetika ir visas Dr. Hauschka asortimentas : http://www.biologisc...r-Hauschka.html
Siunčia per DHL ir jei užsakymas virš 150 Eur - siuntimas nemokamas ES valstybėse Į LT atsisiųti šiaip kainuoja 10 Eur (siuntinuką iki 20 kg ), bet jei viršija užsakymas 150 Eur - nemokamai: http://www.biologisc...p...3&keywords=
Siunčia per DHL ir jei užsakymas virš 150 Eur - siuntimas nemokamas ES valstybėse Į LT atsisiųti šiaip kainuoja 10 Eur (siuntinuką iki 20 kg ), bet jei viršija užsakymas 150 Eur - nemokamai: http://www.biologisc...p...3&keywords=
Susidėjau tas pačias prekes toje parduotuvytėje kaip ir astutei0210 siunčiau užsakyme, gavosi nemokamas siuntimas per DHL (167 Eur), bet iš Jens pigiau per pagalbininkę siųstis (£104.04) visais 147 Lt