QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 05, 11:46)
Peperoni, nebandyk užsukti čiaupo ir nuleisti rankų. Aš sudaužiau daugybę stiklinių indų, išlaisčiau kibirus vandens ir beveik grindis supūdžiau virtuvėje, bet bent minimalų savo vizijos variantą vis tiek padariau. Juk po to širdy taip saldu būna...
aha, dėl to saldumo tai tikrai gera
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 05, 11:56)
o koki jus islaikyma nustatot?
aš nustačiau 1/250 bet fotografuoju su blykste
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 05, 12:32)
Taisytas variantas (su PS). Pradinio spalva šiek tiek kitokia buvo ir matėsi lašiuku šešėliai. Blankūs, bet vis tiek... Tobula būtų, jei PS nereikėtų, bet tokie laikai
Fotografuota su blykste ir šonine dienos šviesa, be stovo (vienoj rankoj fotoaparatas, kitoje grybas). Daugiau nustatymų negaliu parašyti, nes išsaugota be info, o "motininio" kadro neturiu po ranka
gražu... permatoma ir tas grybas toks