Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(liamuna @ 2009 02 05, 12:50)
jo, jo as iri zinau, kad nieko nezinau, kazkaip karta drauges vestuvese, leido studijoje su savo fotiku fotkint, tik paprase palaukti kol pasikraus blikstes, tada sko galit, ir ohmy.gif stebukle. tik paspaudziau savo fotiko mygtuka suveike ir studijos blikstes. Taip ir likau nesupratusi, o klausineti veikimo principa kazkaip nepatogu buvo.

Oho, čia man iš fantazijos srities biggrin.gif kaip čia taip galima padaryt g.gif aš irgi taip noriu biggrin.gif
Atsakyti
o del save for the web - tai as kadangi naudojuos Gimp - man pati exifa nueme, bet fotiko pavadinima vis vien paliko doh.gif - tai dabar Photoscapu naudojuos tam reikalui...
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 05, 12:02)
Maždaug įsivaizduoju kaip norėtum padaryti, bet vis tiek - apšvietimo juk reikia?Aš buvau pasidarius juodą "palapinę" iš medžiagos, dirbau su blykste ir šiek tiek šviesos iš priekio (bet labai blogai, kai pvz., stiklinis indas laužia šviesą ir + atspindi fotografą).
Tik ten saugodama, prie funkcijos Metadata (ar kažkaip pan.), pasirink ką rodyti ar nieko nerodyti nuotraukos info smile.gif

jo jo radau metadata padariau none smile.gif
as nemoku net ps nadotis bet dabar mokesiu slept info nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Na pasavivaliavau tai sukuriau naujus namucius: namuciai

Prasom perzvelgti, kol galiu pataisysiu kas ne taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 05, 12:02)
Maždaug įsivaizduoju kaip norėtum padaryti, bet vis tiek - apšvietimo juk reikia?Aš buvau pasidarius juodą "palapinę" iš medžiagos, dirbau su blykste ir šiek tiek šviesos iš priekio (bet labai blogai, kai pvz., stiklinis indas laužia šviesą ir + atspindi fotografą).

tai sviesa eina is vieno kampo, bet mano turimos visiskai neuzteko doh.gif uztatai vyras komandiruotas prozektoriaus pirkt biggrin.gif doh.gif tikiuos, nors kas nors gausis... g.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 02 05, 12:09)

Prasom perzvelgti, kol galiu pataisysiu kas ne taip  blush2.gif

oj kaip greit jos atsiranda pas mus biggrin.gif doh.gif

Kur aciu Raigei - nuimk nosine nuo a biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 05, 12:09)

Prasom perzvelgti, kol galiu pataisysiu kas ne taip  blush2.gif

ohoho koks ilgas puslapis gaunai su visom nuorodom blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 12:00)
Kai baigsis tas musu konkursas parodysi mums savo vizija, ok ?  ax.gif  blush2.gif

Galiu ir dabar parodyti. Tikrai nieko naujo ir ypatingo. Tiesiog bandymas pakartoti, ir susitvarkyti su šešėliais.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 11:38)
o systra toli?

irnesakyk.gif netoli ale ner kaip iki jos man dasigaut doh.gif bet kaip nors gal kas mestels g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 05, 12:17)
Galiu ir dabar parodyti. Tikrai nieko naujo ir ypatingo. Tiesiog bandymas pakartoti, ir susitvarkyti su šešėliais.

ok - parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 12:15)

oj kaip greit jos atsiranda pas mus biggrin.gif  doh.gif

Kur aciu Raigei - nuimk nosine nuo a  biggrin.gif

aha, kaip grybai po lietaus. biggrin.gif

Galvojau apie viena, uzdejau kita blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 05, 12:17)

idomu labai tongue.gif
Atsakyti
Skaiciau ir zvengiau is Peperoni bandymu lasus fotkint lotuliukas.gif bet as vakar irgi neatsilikau lotuliukas.gif keturis kart pyliau is butelio Bacardi ruda i bliuda ir per piltuveli atgal lotuliukas.gif doh.gif siandien pilstysiu sviesu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 05, 12:25)
Skaiciau ir zvengiau is Peperoni bandymu lasus fotkint  lotuliukas.gif  bet as vakar irgi neatsilikau  lotuliukas.gif keturis kart pyliau is butelio Bacardi ruda i bliuda ir per piltuveli atgal  lotuliukas.gif  doh.gif siandien pilstysiu sviesu  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip laboratorijoj lotuliukas.gif negaila buvo? biggrin.gif
Atsakyti