Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 05, 10:45)
O ar nebuvo jokių papildomų blicų iš šonų naudota? Būna, kad naudoja papildomus blicus, o fotografuoja be blico  rolleyes.gif  (jei aš gerai suprantu tą visą procesą).

nu pagal fotke lyg ir nepasakytum... g.gif nu gal... g.gif

tai jei nebuna isvis prijungti prie fotiko ir dirba atskirai, ane... g.gif (oj kokia tundra as tuose blicuose ir apsvietimuose... doh.gif )

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 10:48)
man beveik visada tik karuneles gaunasi.

o kaip tu jas isgauni? biggrin.gif pili vandeni is virsaus? is ko pili ir kokiu intensyvumu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2009 02 05, 10:50)
As bandziau su lempa is sono pasisviesti. Nu ir visai neblogai gavos !

o blykstes nenaudojai? g.gif

mano idejai labai svarbu jos nenaudot... blush2.gif doh.gif bet reik ryskumo... zdz nusisausiu tuoj, kaip noriu, bet nesigauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 10:53)

o kaip tu jas isgauni? biggrin.gif pili vandeni is virsaus? is ko pili ir kokiu intensyvumu?  g.gif

ELEMENTARIAUSIUS LASIUKUS LASINU IS CIAUPO/KRANO/
I KRIAUKLE IS VIRSAU LASA,O FOTKINU PATI DUGNA IR GAUDAU.MAN BEVEIK VISADA TOS KARUNELES GAUNASI.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 10:58)
ELEMENTARIAUSIUS LASIUKUS LASINU IS CIAUPO/KRANO/
I KRIAUKLE IS VIRSAU LASA,O FOTKINU PATI DUGNA IR GAUDAU.MAN BEVEIK VISADA TOS KARUNELES GAUNASI.

ai, nu tundra as.... doh.gif blush2.gif taigi dabar supratau, ka ne taip dariau biggrin.gif - aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 10:59)
ai, nu tundra as....  doh.gif  blush2.gif  taigi dabar supratau, ka ne taip dariau biggrin.gif  - aciu  4u.gif

o kaip tu darei?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 11:53)

tai jei nebuna isvis prijungti prie fotiko ir dirba atskirai, ane...  g.gif (oj kokia tundra as tuose blicuose ir apsvietimuose...  doh.gif )

Nu mačiau kažkokią fotkę internete pačio proceso, tai ten iš abiejų pusių blicai buvo sustatyti, tai ir padariau tokią išvadą, kad dažniausiai turbūt taip fotkina. Na gal dar koks nerealus apšvietimas gali būt g.gif o blicai tai joo...atskirai veikia, tik dar mistika kaip reikia mygtuką paspausti fotiko tuomet, kai blicai suveikia lotuliukas.gif o gal jie kaip nors prijungti prie fotiko? g.gif aš irgi žalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 11:03)
o kaip tu darei?

as lasinau ne i vandeni, o ant plokstumos doh.gif ir laukiu karuneliu - is kur joms gi atsirast ten... doh.gif lotuliukas.gif (visa laika galvojau, kad ne blondine, bet pasirodo klydau... lotuliukas.gif doh.gif )
Atsakyti
Kai atidarinėsit naują temą, gal ir mane į sąrašiuką itrauksit ax.gif .
Pentax K200D DA 18-55mm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 05, 11:04)
Nu mačiau kažkokią fotkę internete pačio proceso, tai ten iš abiejų pusių blicai buvo sustatyti, tai ir padariau tokią išvadą, kad dažniausiai turbūt taip fotkina. Na gal dar koks nerealus apšvietimas gali būt  g.gif  o blicai tai joo...atskirai veikia, tik dar mistika kaip reikia mygtuką paspausti fotiko tuomet, kai blicai suveikia  lotuliukas.gif  o gal jie kaip nors prijungti prie fotiko?  g.gif  aš irgi žalia  biggrin.gif

daba galvoju, kad ir studijose gi blicai sublyksi kartu su fotiku, bet buna neprijungti... g.gif ko gero nuotolinis irenginys kazkoks stovi... g.gif
oi boze boze, - zinau, kad nieko nezinau... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 05, 11:09)
as lasinau ne i vandeni, o ant plokstumos  doh.gif  ir laukiu karuneliu - is kur joms gi atsirast ten...  doh.gif  lotuliukas.gif  (visa laika galvojau, kad ne blondine, bet pasirodo klydau...  lotuliukas.gif  doh.gif )

o as blondinė tongue.gif natural tongue.gif biggrin.gif
man karuneles gaunasi kai nera vandens ant dugno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 11:11)
o as blondinė  tongue.gif  natural tongue.gif  biggrin.gif
man karuneles gaunasi kai nera vandens ant dugno ax.gif

nu va, prasau... lotuliukas.gif reiskias isvis neaisku ka ir kaip as ten lasinau vakar... doh.gif (as uzsimaskuvausi blondine is tikro hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 vasario 2009 - 11:15
aciu visom dabar jau aisku ka reikia daryt 4u.gif

del sviesos tai gal ten kur nenaudoja blico paprasciausiai daaaaug visokiu lempu ir pan g.gif as nieko negaliu bandyt nes fotika palikau pas systra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 10:48)
o kaip panaikint?

tai jei fotkes tvarkai su PhotoScape, tai kai isaugot spaudi, reikia nuimt varnele apacioj, kad nerodytu exif mirksiukas.gif nemoku paaiskint kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 05 vasario 2009 - 11:22