QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 22:36)
niekam nesigauna, tik albumas kažkoks stebuklingas - pats fotkėm pildosi
nu vat del to ir siuntu milijonas kadru ir pastangu bet ne vieno kadro net parodymui....
Snd vyra issiunciau i Senukus naujos ekipiruotes ziuresim vakare, kas cia man gausis... jau iki to daejom, kad sugule lovon gvildenam kokie prietaisai tuos lasu grazius gamina nu toooooks kablys su jais...
QUOTE(Edeva @ 2009 02 05, 08:41)
jei kuri trumpai paaiskintu kas vyksta ir ka reik daryt butu dyyyydelis aciu
Uzuojauta
Mes dabar lasinam, pilstomes, taskomes ir visaip kitaip save skandinam skysciuose su kiausais kaip ir baigem... tai iki 02.15 d. 20 val. dedam fotkes. Na ir kurybinis jausmu konkursas startavo siam menesiui iki 02.28d.
Taip pat startavo Blog'as, kuriame kaupsim info : http://fotopradziamo...s.blogspot.com/
kaip ir viskas siam momentui...
QUOTE(Stikline @ 2009 02 05, 09:11)
Tai man š ir gaunasi aš padariau išvadą, kad normaliam vandens sustingdymui reikia normalaus veidrodžio, normalaus objektyvo ir dviejų blicų (aišku neintegruotų) Taigi, kad būtų norimas efektas man trūksta daaaug technikos aišku iš bėdos galima prasisukt ir su PGM
va va man dar truksta 2 blyksciu - aciudie... is tikro neveltui as bijojau tu lasu - kol kas absoliutus snipstas...
QUOTE(Sadi @ 2009 02 05, 09:29)
va va va, ir aš tą žinau Tik bijau kad jei nusipirksiu (ne JEI, o KAI) veidrodį neliks šito gero pasiteisinimo
Va va
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 05, 09:45)
*Ilgai pakavau dovana gauta nuo Peperoni
** ai dar vakar tokia diena s buvo, [color=yellow]nuvare mano didziausia meile is kiemo
** ai dar vakar tokia diena s buvo, [color=yellow]nuvare mano didziausia meile is kiemo
*ar pasiseke?
** nu tu blyn blyn... : grizta visas geris is uzusieniu... pas mus kieme irgi kas savaite masinu langai duzta... ko jau nebuvo kelis metus...