Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

labas rytas rolleyes.gif kazin kaip cia sumazinus jusu tempus, kad skaityt maziau butu g.gif laugh.gif

Edeva, laikykites, uzuojauta 4u.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 22:36)
niekam nesigauna, tik albumas kažkoks stebuklingas - pats fotkėm pildosi  hihihi.gif

lotuliukas.gif rimtai visos verkia, kad nieko nesigauna, o albume tiek groziu bigsmile.gif blink.gif
as irgi bandziau, bet man jei gausis, tai tik netycia blush2.gif

Stikline, lotuliukas.gif pasvajokim apie naujas technikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 02 05, 08:51)
ir kažkaip man dar sunku buvo įvertinti kūrybiškumq ir techniką viename  g.gif

vat man irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

as tai baisia neturiu kada -tai nezinau, kaip cia suktis reiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 05, 10:29)
triukšmų pas mane nėr, nes iso įkaliau 80 cool.gif Lašiuką pagaunu ir aš (biški kreivą, išplaukusi, bet lašiuką  bigsmile.gif ) tik jis laaaabai msžas pas mane, o išsididinti neina  doh.gif

Viską pasakok kokie fotiko parametrai smile.gif Aš bandžiau fotografuot ant M režimo, blicas išdirbinėja kažkokias velniavas, nemoku su juo susitvarkyt, arba per ryškiai kala, arba per mažai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 05 vasario 2009 - 09:40
Labas rytas,

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 05, 08:37)
Tai ir nereikia iš labai arti. Atstumas toks, kokį pavyksta nustatyti su turimu objektyvu.

Taip, bet kai apkarpau nuotrauka, ryskumas sumazeja verysad.gif

QUOTE(olo @ 2009 02 05, 08:41)
Labas Rytas

Taip tu teisi ! Kiekvieno objektyvo specifikacijoje yra parasyta koks turi buti min. atstumas iki objekto kad fokusuotu pvz:
* Nikkor AF 50 mm f/1.8D - 0.45 m
* Nikkor  AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G  - 0.28 m.
* Canon  EF 50 mm f/1.8  - 0.45 m

ir t.t

ech, tai man is 0.45 m atstumo teks fotkint unsure.gif

Edeva, uzuojauta unsure.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 10:05)
Vasaraitė ziuriu nesimiegojo,kad temoje iki 1,30h tupejai? biggrin.gif
SP aciu,kad uzsuki mus aplankyti  ax.gif

Ilgai pakavau dovana gauta nuo Peperoni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
biggrin.gif ai dar vakar tokia diena s buvo, nuvare mano didziausia meile is kiemo gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif jau taip patiko tas masiniukas, nei metu neisvazinejau doh.gif doh.gif (zinoma po vaiku, fotiko ir vyro cool.gif )

Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 05, 09:38)

Stikline,  lotuliukas.gif pasvajokim apie naujas technikas thumbup.gif

Tai ir as prie svajojanciu jungiuos. lotuliukas.gif

Labas rytas.

Einu ir as pakankinsiu lasiukus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 05, 09:38)

Stikline,  lotuliukas.gif pasvajokim apie naujas technikas thumbup.gif

Ir as prie svajojanciu prisidedu wub.gif
Atsakyti
ziurineju lasiukus albume ir matau, kad prie kai kuriu foto rodo kuo fotkinta, tai gal panaikinkit, kad lygybe butu rolleyes.gif anonimiskumas didesnis ax.gif
buvo berots Peperoni idejusi kaip tai padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 05, 09:36)
o aš tai apžiūrėjus kiaušus supratau, kad labai sunku dalyvaut bet kokiam konkurse jei nedirbi normaliai su PS ar kokia kita programa.. nes aš tai kai įkelčiau neapdirbtą savo foto tai...

jep, ps vistik reikalingas ne ką mažiau nei geras objektyvas. Paryškint, pašviesint visada reik, iškart kitaip nuotrauka atrodo.

QUOTE(Stikline @ 2009 02 05, 09:38)
Viską pasakok kokie fotiko parametrai smile.gif Aš bandžiau fotografuot ant M režimo, blicas išdirbinėja kažkokias velniavas, nemoku su juo susitvarkyt, arba per ryškiai kala, arba per mažai  doh.gif

TV rezimas, išlaikymas 1/250, diafragma palieku pasiūlytą. Macro režimas g.gif atrodo viskas g.gif
Atsakyti
Vasaraite, gaila, bet gal atsiras dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 05, 10:03)
ziurineju lasiukus albume ir matau, kad prie kai kuriu foto rodo kuo fotkinta, tai gal panaikinkit, kad lygybe butu  rolleyes.gif anonimiskumas didesnis  ax.gif
buvo berots Peperoni idejusi kaip tai padaryti  ax.gif

Siaip tai as neziuriu kas su kuo fotkina.Bet jai kazkam labai idomu,tai noreciau suzinoti kaip tai galima padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 05, 09:45)
nuvare mano didziausia meile is kiemo gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif jau taip patiko tas masiniukas, nei metu neisvazinejau doh.gif  doh.gif (zinoma po vaiku, fotiko ir vyro cool.gif )

console.gif (ale fotikas brangenis už vyrą hihihi.gif).

Aš dėl ND dar noriu pasitikslinti:

1. Visos foto turi būti darytos be blykstės?
2. Visur fokusuojam rankiniu būdu?
3. rodyt originalus, netvarkytas foto?
4. Per kur jus keliat foto? nes tas kilnojimas iš kompo į netą, tada į forumą, tai švelniai tariant užknisa doh.gif . Nors kaip ir nedirbu, vaiko priežiūros atostogos (ale praktiškai namų šeimininkė, nes pašalpų jokių jau negaunu sad.gif ), labai daug laiko atimas tas nuotraukų sukėlimas .

Ir dar ... laaabai nemėgstu skaityti instrukcijų doh.gif , kažkokią alergiją jaučiu visokioms instrukcijoms, man daug geriau, kai kažkas savo kalba pasako/parodo kaip daryti. Gaila kad neturiu su kuo pasitarti dėl fotiko unsure.gif .

Labas rytas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 05, 10:45)
ai dar vakar tokia diena s buvo, nuvare mano didziausia meile is kiemo gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif jau taip patiko tas masiniukas, nei metu neisvazinejau doh.gif  doh.gif (zinoma po vaiku, fotiko ir vyro cool.gif )

Vyras tik po fotiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif (oj geras su spanguole taip pat mąstom lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 05 vasario 2009 - 10:16