Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(RamuteS @ 2009 02 05, 01:09)
Tikrai eos 1000 turi makro funkcija. Ant ratuko yra tarp peizazo ir judesio

Na ta as zinau mirksiukas.gif bet su kitiniu objektyvu is arti vis vien nepafotkinsi lasiuku, turi kazkiek atsitraukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 05, 01:33)
Na ta as zinau mirksiukas.gif  bet su kitiniu objektyvu is arti vis vien nepafotkinsi lasiuku, turi kazkiek atsitraukti g.gif

Tai ir nereikia iš labai arti. Atstumas toks, kokį pavyksta nustatyti su turimu objektyvu.
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 05, 02:33)
Na ta as zinau mirksiukas.gif  bet su kitiniu objektyvu is arti vis vien nepafotkinsi lasiuku, turi kazkiek atsitraukti g.gif

Labas Rytas

Taip tu teisi ! Kiekvieno objektyvo specifikacijoje yra parasyta koks turi buti min. atstumas iki objekto kad fokusuotu pvz:
* Nikkor AF 50 mm f/1.8D - 0.45 m
* Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G - 0.28 m.
* Canon EF 50 mm f/1.8 - 0.45 m

ir t.t
Atsakyti
Labas rytas suraitytas 4u.gif ,

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 22:15)
tuoj pabluuuusiu nuo tu lasu......... lotuliukas.gif  doh.gif

visi ranksluosciai slapi......... sekcija, virtuve, stalas jau ismaudyti.............  blink.gif  doh.gif  fotikas iskrautas............ ir dar nezinau ar nors vienas kadras gavos....................... lotuliukas.gif

nu be komentaru... fool.gif........  biggrin.gif

As vakar irgi bandžiau su lašiukais susidraugauti, bet tik visur pritaškiau balų ir nieko doro nesigavo unsure.gif Šiandien išsiprašiau vyro, kad nuvežtų mane stovą nusipirkti, tai gal su juo šis tas gausis blush2.gif
Atsakyti
4u.gif labas rytas per dvi dienas dvi temos dejas nepaskaiciau ir nepabalsavau bet manau man atleistina sad.gif turejom seimoj laidotuves teko greit dingt is eterio,bet dabar judam i prieki unsure.gif tik va kur jus siuo metu esat schmoll.gif nezinau jei kuri trumpai paaiskintu kas vyksta ir ka reik daryt butu dyyyydelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 04, 22:01)

Aš atsimenu pačioj pradžioj galvojau, nesamonė man nieko nesigaus su tai ND visais, bet bandžiau bandžiau ir pavyko Dabar vandens lašai neduoda ramybės, bet reikės bandyti tol kol pavyks

tai vat ir stengis kankink vandeni ir fotika,aukok savo nervu lasteles biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 22:15)
tuoj pabluuuusiu nuo tu lasu......... lotuliukas.gif  doh.gif

visi ranksluosciai slapi......... sekcija, virtuve, stalas jau ismaudyti.............  blink.gif  fotikas iskrautas............ ir dar nezinau ar nors vienas kadras gavos....................... lotuliukas.gif

blink.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 22:32)
man irgi nesigavo nieko... cray.gif

jo jo jo biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 23:34)

Sidabrine, Stikline - pas mus panašūs fotikai. Kaip pas jus sutuacija?

Sadi man viskas puikiai gaunasi,pagaunu as kuo puikiausiai tuos lasiukus zinok.ir atrodo tokie faini kadrai,o ikeliu i kompa nu visur man triuksmas matosi doh.gif
QUOTE(Armana @ 2009 02 05, 08:19)
Labas rytas suraitytas 4u.gif ,
As vakar irgi bandžiau su lašiukais susidraugauti, bet tik visur pritaškiau balų ir nieko doro nesigavo Šiandien išsiprašiau vyro, kad nuvežtų mane stovą nusipirkti, tai gal su juo šis tas gausis

labutis
Atsakyti
Oi..... kol perskaičiau, dvi dienas nelabai turėjau laiko skaityti....... Sveikinu nugalėtojas. Šaunuolės .... o kitam kartui , tai jei tiek daug foto, tai siūlyčiau kažkaip didinti balų skaičių gal, nes labai sunku išsitekti esamuose biggrin.gif ir kažkaip man dar sunku buvo įvertinti kūrybiškumq ir techniką viename g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 05, 08:41)
4u.gif labas rytas per dvi dienas dvi temos dejas nepaskaiciau ir nepabalsavau bet manau man atleistina sad.gif turejom seimoj laidotuves teko greit dingt is eterio,bet dabar judam i prieki  unsure.gif tik va kur jus siuo metu esat  schmoll.gif nezinau jei kuri trumpai paaiskintu kas vyksta ir ka reik daryt butu dyyyydelis aciu  4u.gif

Stiprybės tau 4u.gif
O mes dabar lašiukus fotkinam iki vasario 15 d. ax.gif, o jausmus iki kovo 2 d mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 05 vasario 2009 - 08:59
QUOTE(Edeva @ 2009 02 05, 08:41)
4u.gif labas rytas per dvi dienas dvi temos dejas nepaskaiciau ir nepabalsavau bet manau man atleistina sad.gif turejom seimoj laidotuves teko greit dingt is eterio,bet dabar judam i prieki  unsure.gif tik va kur jus siuo metu esat  schmoll.gif nezinau jei kuri trumpai paaiskintu kas vyksta ir ka reik daryt butu dyyyydelis aciu  4u.gif

labutis,
uzuojauta jusu seimai unsure.gif unsure.gif
Mes baigem darba su BALTAIS KIAUSINIAIS BALTAME FONE,o dabar lasiuku namu darbai laukia
Papildyta:
Vasaraitė ziuriu nesimiegojo,kad temoje iki 1,30h tupejai? biggrin.gif
SP aciu,kad uzsuki mus aplankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 05, 00:34)
Sidabrine, Stikline - pas mus panašūs fotikai. Kaip pas jus sutuacija?

Tai man š ir gaunasi biggrin.gif aš padariau išvadą, kad normaliam vandens sustingdymui reikia normalaus veidrodžio, normalaus objektyvo ir dviejų blicų (aišku neintegruotų) Taigi, kad būtų norimas efektas man trūksta daaaug technikos lotuliukas.gif aišku iš bėdos galima prasisukt ir su PGM cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 08:45)
Sadi man viskas puikiai gaunasi,pagaunu as kuo puikiausiai tuos lasiukus zinok.ir atrodo tokie faini kadrai,o ikeliu i kompa nu visur man triuksmas matosi  doh.gif

triukšmų pas mane nėr, nes iso įkaliau 80 cool.gif Lašiuką pagaunu ir aš (biški kreivą, išplaukusi, bet lašiuką bigsmile.gif ) tik jis laaaabai msžas pas mane, o išsididinti neina doh.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 05, 09:11)
Tai man š ir gaunasi biggrin.gif aš padariau išvadą, kad normaliam vandens sustingdymui reikia normalaus veidrodžio, normalaus objektyvo ir dviejų blicų  (aišku neintegruotų)  Taigi, kad būtų norimas efektas man trūksta daaaug technikos  lotuliukas.gif  aišku iš bėdos galima prasisukt ir su PGM  cool.gif

va va va, ir aš tą žinau smile.gif Tik bijau kad jei nusipirksiu (ne JEI, o KAI) veidrodį neliks šito gero pasiteisinimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
pradėjau vakar Kelby skaityt, biški erzina mane jo rašymo stiliukas doh.gif reik tikėtis kad toliau bus mažiau jo juokelių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 23:34)
Nebent tada mėtyt didelius daiktus ir bandyt gaudyt. Bet šššš  verysad.gif

vaikus ir gyvūnus biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 05, 09:29)

pradėjau vakar Kelby skaityt, biški erzina mane jo rašymo stiliukas  doh.gif reik tikėtis kad toliau bus mažiau jo juokelių  cool.gif

pirmą dalį skaitai?? cool.gif mane irgi nervina biggrin.gif

o aš tai apžiūrėjus kiaušus supratau, kad labai sunku dalyvaut bet kokiam konkurse jei nedirbi normaliai su PS ar kokia kita programa.. nes aš tai kai įkelčiau neapdirbtą savo foto tai...
Atsakyti