Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

niekam nesigauna, tik albumas kažkoks stebuklingas - pats fotkėm pildosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 23:29)
Visos Rimi Kelbio knygas perka hihihi.gif , as jau po biggrin.gif
As jau bandziau, s gavos doh.gif

Gal kartais Vilniuje pirkai ?

Papildyta:
Nu su lašų gaudymu įdomiai gaunasi. Iš krano varvantį pavyksta pagauti, bet va nukritusio į bliūdą ir pašokusio į viršų ni velnio g.gif
Atsakyti
Ačiū peperoni. 4u.gif
Aš irgi bandžiau lašiukus. Kažkas gaunasi, bet jau taip sunku tą fokusą pagaut. Ir man baltam inde su blyskte neišeina fografuot, nes visas indas baltas palieka. ;D Ai, bet man dar toli. Dar nd ir kiaušiniai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 02 04, 23:44)
Gal kartais Vilniuje  pirkai ?

Papildyta:
Nu su lašų gaudymu įdomiai gaunasi. Iš krano varvantį pavyksta pagauti, bet va nukritusio į bliūdą  ir pašokusio į viršų ni velnio  g.gif

Klaipedoj ax.gif
Mano viena ideja jau kazkas igyvendino, jau albume puikuojasi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Duoma @ 2009 02 04, 23:51)
Ačiū peperoni. 4u.gif
Aš irgi bandžiau lašiukus. Kažkas gaunasi, bet jau taip sunku tą fokusą pagaut. Ir man baltam inde su blyskte neišeina fografuot, nes visas indas baltas palieka. ;D Ai, bet man dar toli. Dar nd ir kiaušiniai.  rolleyes.gif

Duoma, nd nd nd ir tikrai pavyks mirksiukas.gif buk tuo tikra 4u.gif as dabar kai pagalvoju, mokausi tik menesiuka ir tai nepilna, o suzinojau ir ismokau tikrai nemazai smartass.gif
Atsakyti
Nors ir labai jau as beveluotai ,bet labai labai sveikinu konkurselio nugaletojas, saunus darbai thumbup.gif
Bet jau kiek priraset per diena, ir kiek naudingos info prisisiunciau ,dekui labai visiems 4u.gif
Einu lasiuku paziuret, labai jau smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 23:06)
Klaipedoj ax.gif
Mano viena ideja jau kazkas igyvendino, jau albume puikuojasi doh.gif

su taure? ta foto mano net DVI idėjas nukniso smile.gif Dėl taurės ir dėl balto skysčio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

su lašais šuds - reik pasitart - mano PGM fokusuoja tam tikru minimaliu atstumu (atrodo 50cm). Jei pagaunu gerą ryškų lašiuką, jį išsididinus labai supikseliuoja..... Matosi tokie smulkūs kvadračiukai. pilnam kadre nesimato grožio verysad.gif ką daryt?????
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 23:16)
su taure? ta foto mano net DVI idėjas nukniso smile.gif Dėl taurės ir dėl balto skysčio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

su lašais šuds - reik pasitart - mano PGM fokusuoja tam tikru minimaliu atstumu (atrodo 50cm). Jei pagaunu gerą ryškų lašiuką, jį išsididinus labai supikseliuoja..... Matosi tokie smulkūs kvadračiukai. pilnam kadre nesimato grožio  verysad.gif ką daryt?????

žinokit aš šį kartą linkus sutikti, kad idėjos gali kartotis blush2.gif nu ne taip, kad pvz, dabar visi pomidorus mėtysim, bet gi galima ir kokias citrinas, ledukus ir pan. ir taures galim naudoti nebijodami, kad kažkam pasirodys kad plagiatas blush2.gif nes aš sunkiai įsivaizduoju kokias 50 skirtingų idėjų su su lašiukais. aišku, pirmiausia visi bandysim galvoti kažką originalaus, bet...

o tavo PGM nėra makro? o jei kelti dideles bangas ir jas iš toli fiksuoti? irgi nėra vaizdo?
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 23:29)
žinokit aš šį kartą linkus sutikti, kad idėjos gali kartotis  blush2.gif  nu ne taip, kad pvz, dabar visi pomidorus mėtysim, bet gi galima ir kokias citrinas, ledukus ir pan. ir taures galim naudoti nebijodami, kad kažkam pasirodys kad plagiatas  blush2.gif  nes aš sunkiai įsivaizduoju kokias 50 skirtingų idėjų su su lašiukais. aišku, pirmiausia visi bandysim galvoti kažką originalaus, bet...

o tavo PGM nėra makro? o jei kelti dideles bangas ir jas iš toli fiksuoti? irgi nėra vaizdo?

taip, aš irgi nemanau kad su lašiukais išspausim tokius įvairius kadrus kaip su kiaušais.

Makro yra, juo ir fotografuoju, bet minimalus atstumas vistiek tas pats. Lašas sukelia per mažas bangas..... Nebent tada mėtyt didelius daiktus ir bandyt gaudyt. Bet šššš verysad.gif
Sidabrine, Stikline - pas mus panašūs fotikai. Kaip pas jus sutuacija?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 23:34)
Makro yra, juo ir fotografuoju, bet minimalus atstumas vistiek tas pats. Lašas sukelia per mažas bangas..... Nebent tada mėtyt didelius daiktus ir bandyt gaudyt. Bet šššš  verysad.gif
Sidabrine, Stikline - pas mus panašūs fotikai. Kaip pas jus sutuacija?

pala, makro yra, rankinis fokusas irgi yra, kiek pamenu. ir rankiniu tik nuo 50cm gali fokusuoti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 05, 00:16)
su taure? ta foto mano net DVI idėjas nukniso smile.gif Dėl taurės ir dėl balto skysčio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

su lašais šuds - reik pasitart - mano PGM fokusuoja tam tikru minimaliu atstumu (atrodo 50cm). Jei pagaunu gerą ryškų lašiuką, jį išsididinus labai supikseliuoja..... Matosi tokie smulkūs kvadračiukai. pilnam kadre nesimato grožio  verysad.gif ką daryt?????

ir su taure ir su pienu biggrin.gif

man ir is arti nefokusuoja g.gif , realios foto panaudoju vos ketvirtadali. o kur jus ta macro rezima randat? kaip kazin Canonu veidrodziuose
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 23:52)
ir su taure ir su pienu biggrin.gif

man ir is arti nefokusuoja g.gif , realios foto panaudoju vos ketvirtadali. o kur jus ta macro rezima randat? kaip kazin Canonu veidrodziuose

Tikrai eos 1000 turi makro funkcija. Ant ratuko yra tarp peizazo ir judesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 05 vasario 2009 - 00:11
Tai lašinat,ane? lotuliukas.gif Pasiziurejau albuma,tai visos mano idejos jau igyvendintos doh.gif Ka reikes sugalvoti neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti