Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

Na ka tyla pries audra g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 21:24)
As ideju taip pat turiu, bet tikrai neiseis igivendint schmoll.gif

O Tu tikėk,kad išeis įgyvendint. mirksiukas.gif
Atsakyti
bent jau pabandyt verta gi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 04, 22:52)
bent jau pabandyt verta gi  mirksiukas.gif

Taip, tik bandymo būdu sužinosi ar išeis įgyvendint idėja. mirksiukas.gif

Aš atsimenu pačioj pradžioj galvojau, nesamonė man nieko nesigaus su tai ND visais, bet bandžiau bandžiau ir pavyko. biggrin.gif Dabar vandens lašai neduoda ramybės, bet reikės bandyti tol kol pavyks . biggrin.gif
Atsakyti
tuoj pabluuuusiu nuo tu lasu......... lotuliukas.gif doh.gif

visi ranksluosciai slapi......... sekcija, virtuve, stalas jau ismaudyti............. blink.gif doh.gif fotikas iskrautas............ ir dar nezinau ar nors vienas kadras gavos....................... lotuliukas.gif

nu be komentaru... fool.gif........ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 22:15)
tuoj pabluuuusiu nuo tu lasu......... lotuliukas.gif  doh.gif

visi ranksluosciai slapi......... sekcija, virtuve, stalas jau ismaudyti.............  blink.gif  doh.gif  fotikas iskrautas............ ir dar nezinau ar nors vienas kadras gavos....................... lotuliukas.gif

nu be komentaru... fool.gif........  biggrin.gif

gerai tu cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Peperoni, ačiū. 4u.gif
Dedu didesnes foto. (nepykit dėl negražiai sudėtų lapų blush2.gif )
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
as uzskaitau, Duoma 4u.gif
Atsakyti
tai ką, visos fotkina kad čia taip tylu g.gif išfotografuosit visas idėjas, kurios galvoj sukas doh.gif ale šiandien turiu kitokio darbelio, negaliu fotiko imt į rankas, nes kablį pagausiu ir dar pagalbinių medžiagų namuose trūkumas, reiks rytoj įsigyt doh.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 02 04, 19:38)
Aš turiu pasiūlymą tokį su konkurso darbais: sukeliam 1 konkurso darbus į flickr'ą, prabalsuojam ir išimam/perkeliam į fotki.com jau su nickais. Dvigubas darbas gal, bet jei kokybė krenta, tai gal verta?  g.gif

Nes žiūriu, ir balta gėlė visai kitaip atrodo, nei albume buvo  g.gif

Na reik dar pamąstyti dėl šios idėjos...

bet kokybė krenta visiems darbams, o ne pavieniamas. lygybė kaip ir išlieka ax.gif gal neapsikraunam papildomu darbu, vos spėju skaityti ką parašėt, nuorodų krūva kaupiasi nesukramtytų, o jei dar reiktų pradėti kilnoti nuotraukas iš vieno kampo į kitą doh.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 20:24)
o lasiuku, kad daugeja bigsmile.gif As ideju taip pat turiu, bet tikrai neiseis igivendint schmoll.gif

mano viena idėja irgi sunkiai įgyvendinama (o galbūt ir visai neįgyvendinama su mano žiniom), bet bandysiu. bandyk ir tu, o gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Stikline aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 23:18)
tai ką, visos fotkina kad čia taip tylu  g.gif  išfotografuosit visas idėjas, kurios galvoj sukas  doh.gif  ale šiandien turiu kitokio darbelio, negaliu fotiko imt į rankas, nes kablį pagausiu ir dar pagalbinių medžiagų namuose trūkumas, reiks rytoj įsigyt doh.gif 
bet kokybė krenta visiems darbams, o ne pavieniamas. lygybė kaip ir išlieka  ax.gif  gal neapsikraunam papildomu darbu, vos spėju skaityti ką parašėt, nuorodų krūva kaupiasi nesukramtytų, o jei dar reiktų pradėti kilnoti nuotraukas iš vieno kampo į kitą  doh.gif 
mano viena idėja irgi sunkiai įgyvendinama (o galbūt ir visai neįgyvendinama su mano žiniom), bet bandysiu. bandyk ir tu, o gal pavyks  mirksiukas.gif

Visos Rimi Kelbio knygas perka hihihi.gif , as jau po biggrin.gif
As jau bandziau, s gavos doh.gif
Atsakyti
man irgi nesigavo nieko... cray.gif
Atsakyti