Na ka tyla pries audra
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 21:24)
As ideju taip pat turiu, bet tikrai neiseis igivendint
O Tu tikėk,kad išeis įgyvendint.
bent jau pabandyt verta gi
QUOTE(liamuna @ 2009 02 04, 22:52)
bent jau pabandyt verta gi
Taip, tik bandymo būdu sužinosi ar išeis įgyvendint idėja.
Aš atsimenu pačioj pradžioj galvojau, nesamonė man nieko nesigaus su tai ND visais, bet bandžiau bandžiau ir pavyko. Dabar vandens lašai neduoda ramybės, bet reikės bandyti tol kol pavyks .
tuoj pabluuuusiu nuo tu lasu.........
visi ranksluosciai slapi......... sekcija, virtuve, stalas jau ismaudyti............. fotikas iskrautas............ ir dar nezinau ar nors vienas kadras gavos.......................
nu be komentaru... ........
visi ranksluosciai slapi......... sekcija, virtuve, stalas jau ismaudyti............. fotikas iskrautas............ ir dar nezinau ar nors vienas kadras gavos.......................
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 22:15)
tuoj pabluuuusiu nuo tu lasu.........
gerai tu cia
as uzskaitau, Duoma
tai ką, visos fotkina kad čia taip tylu išfotografuosit visas idėjas, kurios galvoj sukas ale šiandien turiu kitokio darbelio, negaliu fotiko imt į rankas, nes kablį pagausiu ir dar pagalbinių medžiagų namuose trūkumas, reiks rytoj įsigyt
bet kokybė krenta visiems darbams, o ne pavieniamas. lygybė kaip ir išlieka gal neapsikraunam papildomu darbu, vos spėju skaityti ką parašėt, nuorodų krūva kaupiasi nesukramtytų, o jei dar reiktų pradėti kilnoti nuotraukas iš vieno kampo į kitą
mano viena idėja irgi sunkiai įgyvendinama (o galbūt ir visai neįgyvendinama su mano žiniom), bet bandysiu. bandyk ir tu, o gal pavyks
QUOTE(Ninin @ 2009 02 04, 19:38)
Aš turiu pasiūlymą tokį su konkurso darbais: sukeliam 1 konkurso darbus į flickr'ą, prabalsuojam ir išimam/perkeliam į fotki.com jau su nickais. Dvigubas darbas gal, bet jei kokybė krenta, tai gal verta?
Nes žiūriu, ir balta gėlė visai kitaip atrodo, nei albume buvo
Na reik dar pamąstyti dėl šios idėjos...
Nes žiūriu, ir balta gėlė visai kitaip atrodo, nei albume buvo
Na reik dar pamąstyti dėl šios idėjos...
bet kokybė krenta visiems darbams, o ne pavieniamas. lygybė kaip ir išlieka gal neapsikraunam papildomu darbu, vos spėju skaityti ką parašėt, nuorodų krūva kaupiasi nesukramtytų, o jei dar reiktų pradėti kilnoti nuotraukas iš vieno kampo į kitą
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 20:24)
o lasiuku, kad daugeja As ideju taip pat turiu, bet tikrai neiseis igivendint
mano viena idėja irgi sunkiai įgyvendinama (o galbūt ir visai neįgyvendinama su mano žiniom), bet bandysiu. bandyk ir tu, o gal pavyks
Stikline
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 23:18)
tai ką, visos fotkina kad čia taip tylu išfotografuosit visas idėjas, kurios galvoj sukas ale šiandien turiu kitokio darbelio, negaliu fotiko imt į rankas, nes kablį pagausiu ir dar pagalbinių medžiagų namuose trūkumas, reiks rytoj įsigyt
Visos Rimi Kelbio knygas perka , as jau po
As jau bandziau, s gavos
man irgi nesigavo nieko...