Dedu šiandieninius Nd.
1. Diafragma.
F 2,8
F 4,5
F 8,0
2. Zominimas.
Bet kokios jūs pleputės. Per kelias dienas visą temą prakalbat.
nebespėju su jūsų tempais
norėjau tik pranešt kad rimi 30proc nuolaida knygoms ir ten yra abi Kelby knygos bent jai Kaune Megos rimi
norėjau tik pranešt kad rimi 30proc nuolaida knygoms ir ten yra abi Kelby knygos bent jai Kaune Megos rimi
Aciu, mergaites, uz mano juodrasciu gera ivertinima.
Norejau vietoje paskutiniu Turejusiu buti karoliu deti Natiurmorta, ale paskui pagalvojau, kad tegu buna atskiros nuotraukos is skirtingu fotosesiju.
Almante, gal bandei lasiukus? As dar tik ruosiuosi...
Bijau net pagalvoti apie balas ir padidejusias vandens saskaitas.
Ir ka darai su musu fotiko prasta blykste? Man net su folija nepavyko, labai tamsios nuotraukos gaunasi.
Mergicka vis kviecia ju mokykliniuose renginiuose pafotografuoti. Tai vis argumentuoju, kad musu blyste prasta ir kokybiskos nuotraukos is toliau nesigaus. Nors is tikruju tai bijau, kad nesugebesiu... Mat ji i mane tiek vilciu deda...
Norejau vietoje paskutiniu Turejusiu buti karoliu deti Natiurmorta, ale paskui pagalvojau, kad tegu buna atskiros nuotraukos is skirtingu fotosesiju.
Almante, gal bandei lasiukus? As dar tik ruosiuosi...
Bijau net pagalvoti apie balas ir padidejusias vandens saskaitas.
Ir ka darai su musu fotiko prasta blykste? Man net su folija nepavyko, labai tamsios nuotraukos gaunasi.
Mergicka vis kviecia ju mokykliniuose renginiuose pafotografuoti. Tai vis argumentuoju, kad musu blyste prasta ir kokybiskos nuotraukos is toliau nesigaus. Nors is tikruju tai bijau, kad nesugebesiu... Mat ji i mane tiek vilciu deda...
Spanguole, jei labai nori, blog'e sudėti laimėtojai
Aš turiu pasiūlymą tokį su konkurso darbais: sukeliam 1 konkurso darbus į flickr'ą, prabalsuojam ir išimam/perkeliam į fotki.com jau su nickais. Dvigubas darbas gal, bet jei kokybė krenta, tai gal verta?
Nes žiūriu, ir balta gėlė visai kitaip atrodo, nei albume buvo
Na reik dar pamąstyti dėl šios idėjos...
Linole, kiašai pasaka tik pirmieji krenta reik bėgti pintinės, kad sukristų ne ant grindų
Aš turiu pasiūlymą tokį su konkurso darbais: sukeliam 1 konkurso darbus į flickr'ą, prabalsuojam ir išimam/perkeliam į fotki.com jau su nickais. Dvigubas darbas gal, bet jei kokybė krenta, tai gal verta?
Nes žiūriu, ir balta gėlė visai kitaip atrodo, nei albume buvo
Na reik dar pamąstyti dėl šios idėjos...
Linole, kiašai pasaka tik pirmieji krenta reik bėgti pintinės, kad sukristų ne ant grindų
QUOTE(Ninin @ 2009 02 04, 20:38)
Taigi, kad sukta net nebepamenu, kokiu kampu...
Linole man irgi patiko puokste
Neprisimenu kieno ten šeimyna dalyvavo, labai patiko nuorauka kur ant galvos kiaušinis.
Papildyta:
tai eik kaip svecias, o ne kaip korespondente, isbandysi galimybes, pasipraktikuosi. issiaiskinti plačiau savo fotiko galimybes.
Neprisimenu kieno ten šeimyna dalyvavo, labai patiko nuorauka kur ant galvos kiaušinis.
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2009 02 04, 19:38)
tai eik kaip svecias, o ne kaip korespondente, isbandysi galimybes, pasipraktikuosi. issiaiskinti plačiau savo fotiko galimybes.
QUOTE(Duoma @ 2009 02 04, 19:34)
diafragma uzskaitau o vat zooominimo - noreciau pamatyti didesnes foto
QUOTE(Crassula @ 2009 02 04, 19:39)
Labas,
Labai dziaugiuos suradusi jusu tema. Noriu, kad ji taptu ir mano. Juolab, kad siandien sutikau ji- juodas ir didelis, berods 10 megapikseliu ....uziantis... Na, zodziu toks ypatingas zingsnis nuo muilines, ipareigojantis MOKYTIS.
Ech.... Zodziu keliauju skaityti.
Labai dziaugiuos suradusi jusu tema. Noriu, kad ji taptu ir mano. Juolab, kad siandien sutikau ji- juodas ir didelis, berods 10 megapikseliu ....uziantis... Na, zodziu toks ypatingas zingsnis nuo muilines, ipareigojantis MOKYTIS.
Ech.... Zodziu keliauju skaityti.
oj, koks aistringas tas juodojo apibudinimas
Welcome
QUOTE(linole @ 2009 02 04, 18:36)
jau rasiau fotki komentaruose, kad labai jaukus ir siltas sitas tavo natiurmortas, visa kita merginos jau pasake.
QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 19:34)
norėjau tik pranešt kad rimi 30proc nuolaida knygoms ir ten yra abi Kelby knygos
norėjau tik pranešt kad rimi 30proc nuolaida knygoms ir ten yra abi Kelby knygos
o jega, man labai reikia situ knygu
QUOTE(ediper @ 2009 02 04, 16:44)
deja tik zavetis ir grozetis galiu niu bet ne visiems tas duota... as noriu ismokt techniskai tvarkingai fotografuot ir psio... siaip ar taip nesu meniskas zmogus (deja ) ,i fotografus irgi nepretenduoju tikiuosi manes neismesit
ir su manim lygiai taip pat - duoda technine ND - as ir padarysiu, o jau su menais tai man na niekaip niekaip - absoliut JOKIU ideju net neturejau
taip kad ir as aktyviai nebendrauju, tik aktyviai skaitau viska
QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 19:34)
oojeeee - reiks isigyt. tikiuosi ten jokiu korteliu nereikia turet kaip kad maximos aciu ir pan., kad gaut tas nuolaidas?
QUOTE(linole @ 2009 02 04, 19:38)
aha, renginiuose tai praktikos reikia. aš darželyje prieš šventę irgi reguliavau nustatymus, tipo labai jau profė paskui pastačiau auto, pakėliau blykstę gal kokios dvi nuotraukos ir liko pusėtinos kokybės
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 04, 20:03)
ir su manim lygiai taip pat - duoda technine ND - as ir padarysiu, o jau su menais tai man na niekaip niekaip - absoliut JOKIU ideju net neturejau
oojeeee - reiks isigyt. tikiuosi ten jokiu korteliu nereikia turet kaip kad maximos aciu ir pan., kad gaut tas nuolaidas?
žinokit pradėjus fotografuot iškyla daug idėjų. reikia tik pradėt. Kitas klausimas KAIP jas įgyvendint
dėl rimi - nereik jokių kortelių, kasoj skaičiuoja nuolaidą visiems
QUOTE(Sadi @ 2009 02 04, 20:34)
lauksiu vyro, ir leksiu i Rimi
Papildyta:
o lasiuku, kad daugeja As ideju taip pat turiu, bet tikrai neiseis igivendint