Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 18:13)
pala, o tau į tą kortą leidžia fottografuoti ir fotikas ją pažįsta?  g.gif  tadu viskas su ja turėtų būti gerai, gal be reikalo aš tave čia gąsdinu.

Va ir man pasakykit... nusipirkau nauja SD 8 GB ir tiesiogiai is jos negaliu i kompa nuotrauku perkelti, tik su laidu, kame cia kampas g.gif

Ir jei kam smalsu, cia nuorodele i mano kitus kiausinius, kuriu konkursui nedejau blush2.gif
kiausinukai
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 04, 18:12)

Ir jei kam smalsu, cia nuorodele i mano kitus kiausinius, kuriu konkursui nedejau blush2.gif
kiausinukai

na pakoregavus spalvas man patiktu "tryliktas1". idomus kampas. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 04, 15:39)
Klausykit, plepsės, o jūs išvis dirbat, ar visos tipo "namų šeimininkės" laugh.gif

flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
Sveikos,

vis dar rinkimines nuotaikos?! biggrin.gif thumbup.gif

Man per balsavima pritruko balsu Vienisam, Liko 9, Kepuretiesiems.
Belly maudynes irgi buvo ties tuo rezervu. Bet vis tik pagalvojau, kad ta nuotrauka butu lasiuku temoje gales dalyvauti, dar isaus jos svente. 4u.gif

Apie besisypsancius kiausinius irgi pamaniau, kad jie bus Sadi. biggrin.gif

Jurinos bandymas su kiausiniu ant nosies: thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Peperoni smagus kiausiniu bandymai su orchidejomis. thumbup.gif Mano mergickai irgi buvo kilusi mintis su orchodejos baltu ziedu, bet man pagailo ziedo del kompozicijos.

Kaktutes bandymai su karoliais man labai thumbup.gif Paeksperimentuok dar. Man graziai ziurisi tie karoliai su kaisiniais.

Aciu uz tiek daug balsu mano nuotraukoms. 4u.gif Mat tai labai daug reiskia. Jusu deka gal pavyks islaisvinti fantazija. biggrin.gif
Mano Kokteiliuku ideja buvo butent taure. Su situo dirbau daugiausiai, padariau gal 100 nuotrauku. Is pradziu pamaciau, kad netinka metalinis ziedas ant kurio kiausa dejau. Radau kazkoki sena plastmasiuka, mergickos dar mazos lauktuviu parvezta is kazkur, bet jis idealiai tiko. Siaudelio irgi neturejau. Tikras kokteilinis buvo per griozdiskas, tai teko lauzyti ausu krapstuka... blush2.gif Manau, jei siaudelis butu buves dar bent kiek plonesnis, butu geriau atrode.

Mano kiausai pretendavo sie:
user posted image
Natiurmortas su kiausiniais.

user posted image
Puokste geliu.
Sios net neredagavau, nes atmeciau is karto. reiktu ta seseli prie koto pamazinti.

Atsakyti
linole man antroj foto laaaabai fainai seseliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Bandau daryti namų darbus ax.gif

user posted image
F/9.5

user posted image
f/5.6

user posted image
f/4.0
ISO visur 400

Neužfiksavau galvoj, kad reikia keisti ISO doh.gif

Auto WB
user posted image

Rankinis (jeigu aš teisingai supratau ir dariau g.gif ).Matau kad blogai, mėlynas gavosi doh.gif

user posted image

Lemputė
user posted image

Su fokusu į tris daiktus tai niekas nesigauna doh.gif .
Dar zoom`o nedariau, bet manau čia neturėčiau užstrigti g.gif unsure.gif .

Labai jau noriu slaptažodžio į tuos stebuklingus kiaušinius pažiūrėti bigsmile.gif .

Beje sveikinimai nugalėtojoms ir šiaip visoms/visiems dalyviams 4u.gif . Tokias foto negėda ir į žurnalus dėti thumbup.gif .
Atsakyti
Spanguole - wb - tai teks perdaryt.... unsure.gif o diafragma - gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 04, 19:36)
Apie besisypsancius kiausinius irgi pamaniau, kad jie bus Sadi.  biggrin.gif

Kaži kodėl dauguma taip galvojo? ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 18:45)
Spanguole - wb - tai teks perdaryt.... unsure.gif  o diafragma - gerai  drinks_cheers.gif

Tai dėl wb ir pati žinau, tik pasirodžiau kaip man nesigauna doh.gif . Rytoj bandysiu dieną, kai šviesiau bus, o tai dabar apie 17 val. bandžiau, tamsu.
Tiesa, diafragma dariau su blykste blush2.gif , tai gal irgi reikia perdaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 02 04, 18:48)
Tai dėl wb ir pati žinau, tik pasirodžiau kaip man nesigauna  doh.gif . Rytoj bandysiu dieną, kai šviesiau bus, o tai dabar apie 17 val. bandžiau, tamsu.
Tiesa, diafragma dariau su blykste  blush2.gif , tai gal irgi reikia perdaryti?  g.gif

vat mankilo itarimas, kad kazkaip sviesu... g.gif

tada viska reik perdaryt... unsure.gif ir tas wb turi but padarytas tiek prie dirbtinio, tiek prie naturalaus apsvietimo - taip kad gali drasiai badyk darkart dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 04, 18:36)

Puokste geliu.
Sios net neredagavau, nes atmeciau is karto. reiktu ta seseli prie koto pamazinti.

eik tu bigsmile.gif o man ta puokste thumbup.gif ir tas seselis net labai patinka wub.gif
Atsakyti
linole thumbup.gif thumbup.gif natiurmortai nerealus smile.gif man puokste geliu labai patinka, tik seselis blasko demesi, bet vistiek nereali fotke thumbup.gif
Atsakyti