Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(wite @ 2009 02 04, 17:45)
Nikki N, aš tai lenkiu A3 formato lapą. Bet lenkiu ne grubiai, o kad susiriestų per tą vietą  4u.gif  Nu ir paaiškinau  lotuliukas.gif

Dekui, Wite. Zinia - genialumas slypi paprastume. smile.gif
Atsakyti
Metinėja lentelę, kad nepažįsta. Pirmai nereagavo, dabar susiprato kad nepagauna.

Korta jungiu per didelį prietaisą - spausdintuvą, skanerį, kopijuoklę ir kortų skaitytuvą viename .
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 04, 16:53)
ai, sakot suprastejo fotki'ese kokybe? tai gal reik tam flirc albuma pasidaryt g.gif  nes ten tirkai kol kas beveik be priekaistu vaizdeliai  thumbup.gif

bet ten, berods, limitas duotas mėnesiui. su mūsų tempais turbūt greitai neliktų laisvos vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 02 04, 16:58)
Metinėja lentelę, kad nepažįsta. Pirmai nereagavo, dabar susiprato kad nepagauna.

Korta jungiu per didelį prietaisą - spausdintuvą, skanerį, kopijuoklę ir kortų skaitytuvą viename .

g.gif o bandei perkraut pc?

vienas variantas, kad tiesiog susiuko pc smegenai... kitas, kad susisuko usb driveris...
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 02 04, 16:58)

gali būti, kad kortelei amen. aš jau vieną esu išmetus...
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 17:02)
gali būti, kad kortelei amen. aš jau vieną esu išmetus...

na tai irgi variantas, aisku... unsure.gif bet labai jau ne koks... verysad.gif
Atsakyti
Bandysi kompą perkraut. Disko susipažinimui su kompu prie fotiko neradau. Kaip pažint, kad kortai amen?
Bandysiu kitą fotiką bandyt pajungt tada.
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 02 04, 17:11)
Bandysi kompą perkraut. Disko susipažinimui su kompu prie fotiko neradau. Kaip pažint, kad kortai amen?
Bandysiu kitą fotiką bandyt pajungt tada.

pala, o tau į tą kortą leidžia fottografuoti ir fotikas ją pažįsta? g.gif tadu viskas su ja turėtų būti gerai, gal be reikalo aš tave čia gąsdinu.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 04, 17:53)
Ir as tokia pati.Tik galvoju,kai neturim vaiku verysad.gif ,tai lycno laiko yra,tai ir gali kazkam jo nemazai paskirti.Pasedetum niekeno netrugdoma apie 4 valandas vien prie savo sugalvotos foto kompozicijos ir tikrai galva galiu duoti nukirsti,kad pati paskui stebetumeisi savo sugebejimais. mirksiukas.gif

tai va ,kad ner to laiko... isejom i parka sniego fotografuot,tai vis vien reik ne tik vaika priziuret,bet dar ir vyra doh.gif padarau po keleta kadru ir psio doh.gif gerai,kad paskut. metu bent jau ant nustatymu laiko susitaupo ( po truputi pradedu susisneket su camera )
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 04, 17:01)
bet ten, berods, limitas duotas mėnesiui. su mūsų tempais turbūt greitai neliktų laisvos vietos  doh.gif

Bet jei nededat didelių foto, tai gal 100 MB pakaktų?
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 04, 17:17)
Bet jei nededat didelių foto, tai gal 100 MB pakaktų?

Jo - jei det sumaintas foto - tai tikrai uztektu tu 100 mb smile.gif

bet yra kita beda - ten turint nemokama versija galima padaryti tik 3 setus sad.gif - o mums tiek tirkai per mazai sad.gif - pasidarytu bardakelis be katalogavimo...

-----

Wite - jo - jeigu fotikas fotkina, ir randa kortele bei joje esancis foto - tuomet su ja viskas ok smile.gif cia su pc kazkas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 17:20
Nu jau pridėjus į kelnes buvau. Perkroviau kompą ir viskas gerai. Nes prieš porą dienų užsilagino kompas ant tiek, kad net perkrovus neėmė jokio USB. Paskui lyg pradėjo veikt. Einu žiūrėt savo lašiukus, kad jau veikia 4u.gif
Atsakyti