Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 12 tema

QUOTE(boruzka @ 2009 02 04, 16:21)
man pvz nuobodu vien tik lasas  g.gif noretusi matyti visa "slapia nuotrauka" matyti to laso kelione i ka jis krenta ar bent jau is kur  g.gif

Tai manau,kad galima improvizuoti.Cia kaip kam patinka.Juk ne vien techninis ND,bet ir kurybinis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 16:33)
ajajai  biggrin.gif  tongue.gif  matei, mes tau net autoryste buvom pripaise biggrin.gif reiskias privalai dalyvaut lasuose  mirksiukas.gif

nemaciau blink.gif tongue.gif lotuliukas.gif ka pripaiset kazi? g.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif

man su gryna technika -tarkst barkst ir ND atlikti, o va su kuryba -as jum sakiau -man slabnai doh.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 04, 16:36)
nemaciau blink.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif ka pripaiset kazi? g.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

man su gryna technika -tarkst barkst ir ND atlikti, o va su kuryba -as jum sakiau -man slabnai doh.gif  ax.gif  blush2.gif

Tuos besisypsancius kiausinius du biggrin.gif net nzn kodel - bet buvau isitikinus, kad jie tavo lotuliukas.gif doh.gif

O tu tik pabandyk wink.gif pamatysi - apima kablys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 04, 16:35)
Tai manau,kad galima improvizuoti.Cia kaip kam patinka.Juk ne vien techninis ND,bet ir kurybinis. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir taip atrodo - tik esme, kad matytus tas /tie krentantis/skrendantis tongue.gif lasas/ai thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 04, 16:39)
Tuos besisypsancius kiausinius du biggrin.gif net nzn kodel - bet buvau isitikinus, kad jie tavo  lotuliukas.gif  doh.gif

o as galvojau, kad jie Sadi blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip isgaunat toki efekta, kad jusu kiausiukai tarsi erdveje, horizonto linijos nesimato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 04, 17:36)

man su gryna technika -tarkst barkst ir ND atlikti, o va su kuryba -as jum sakiau -man slabnai doh.gif  ax.gif  blush2.gif

vat man irgi taip pat unsure.gif
deja tik zavetis ir grozetis galiu smile.gif niu bet ne visiems tas duota... as noriu ismokt techniskai tvarkingai fotografuot ir psio... siaip ar taip nesu meniskas zmogus (deja ) ,i fotografus irgi nepretenduoju rolleyes.gif tikiuosi manes neismesit unsure.gif
Atsakyti
Nikki N, aš tai lenkiu A3 formato lapą. Bet lenkiu ne grubiai, o kad susiriestų per tą vietą 4u.gif Nu ir paaiškinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 04, 16:44)
vat man irgi taip pat  unsure.gif
deja tik zavetis ir grozetis galiu  smile.gif niu bet ne visiems tas duota... as noriu ismokt techniskai tvarkingai fotografuot ir psio... siaip ar taip nesu meniskas zmogus (deja ) ,i fotografus irgi nepretenduoju  rolleyes.gif tikiuosi manes neismesit  unsure.gif

bet darydama ND - tu gi mokaisi technikos wink.gif tebunie jis ne baisiai meniskas tas kiausinis - bet jis ismoko gerai fokusuot ir tvarkytis su apsvietimu, programomis koreguoti spalvas... mirksiukas.gif

dabar fotografuodama lasiukus - mokysies praktikoj naudot islaikyma ir velgi fokusuot wink.gif svarbu nebijoti bandyt wink.gif

taip kad pirmyn tik mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 vasario 2009 - 16:49
Gal kas žino ką daryt? Kompas nebeskaito fotiko g.gif Bandau ir su kortele ir per USB, niekaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 04, 16:44)
vat man irgi taip pat  unsure.gif
deja tik zavetis ir grozetis galiu  smile.gif niu bet ne visiems tas duota... as noriu ismokt techniskai tvarkingai fotografuot ir psio... siaip ar taip nesu meniskas zmogus (deja ) ,i fotografus irgi nepretenduoju  rolleyes.gif tikiuosi manes neismesit  unsure.gif

Ir as tokia pati.Tik galvoju,kai neturim vaiku verysad.gif ,tai lycno laiko yra,tai ir gali kazkam jo nemazai paskirti.Pasedetum niekeno netrugdoma apie 4 valandas vien prie savo sugalvotos foto kompozicijos ir tikrai galva galiu duoti nukirsti,kad pati paskui stebetumeisi savo sugebejimais. mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai kiausu baltu neturejau -tai su jais ir nesivarginau -siaip del saves balta baltame bandziau ir tiek ax.gif bet kadangi vien kiausia buvo -tai be rysio buvo det ir kazka bandyt iki galo blush2.gif ax.gif

o lasa kitas reikalas -mena snet nebutinas -netycia gali gautis tongue.gif ax.gif lotuliukas.gif

ai, sakot suprastejo fotki'ese kokybe? tai gal reik tam flirc albuma pasidaryt g.gif nes ten tirkai kol kas beveik be priekaistu vaizdeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 02 04, 16:53)
Gal kas žino ką daryt? Kompas nebeskaito fotiko  g.gif  Bandau ir su kortele ir per USB, niekaip  unsure.gif

nereaguoja, kai prijungi? g.gif

kortele jungi per skaitytuva? g.gif
Atsakyti